• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Benim bildiğim Türkiye’de cinsiyet seçimi yasak canım
Ama cinsiyeti biliyormuş embiriyolog
Bizde 5 de bir normal geldi canım herkeste farklı dilerim siz gönderirseniz hepsi genetiği normal gelsin 🤲🏻
Onda bile çok moralim bozulmuştu hem para havaya gitti hem iyi kalitede embiriyolardan bir tane kaldı sadece elimizde
13 Şubat kandil günü tam transferim
Burda transfer sonucunu bekleyen veya bu ay transfer olacak tüm kadınlar duamda olacak 🕊
Merhaba, bilinen bir sorununuz var mıydı genetik olarak merak ettim? Bir de yaşınız kaç acaba o da önemliymiş bu konuda?

Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah :anneadayı: ilk kan sonucunuz kaçtı acaba kaçıncı günde test yaptınız,benim de tek embriyo 5.gün 5 şubatta transfer edildi bugun test günümdü 737 çıkmış yüksek olunca ikiz olabilir dediler bende ilk defa duydum :eek:
Benimkide 5.gun embriyosu. Transfer günü haric 9.gun 142 çıktı üç gün sonra yani 12. gun 789 çıktı. Artistan dolayı biz şüphelenmistik eşimle. Kese muayenesinde de 2 tane gördük 😀 sizin kaçıncı gün 737 çıktı maşallah 10.gunse baya yüksek çıkmış

Canım sen ilaçlı olmuyorsun sanırım tedavisi ben sabah akşam progestan iğne vuruluyorum 10 gündür iğne derken onu kastetmiştim
Yok canım benim ilaçlı değil ama bende progestan fitil kullaniyorum iğne değil ama iğneye hamile kaldıktan sonra başlıyorum kalçadan rahim ağzı yetmezliği var bende erken doğum oluyor.

Ya kızlar acil bir şey soracağım. Progestan fitilimin gece dozunu kullanmayı unutmuşum ve uyumuşum 😭😭 1 dozdan bir şey olmaz dimi ya rahatlamaya ihtiyacım var 😭

Benimkide 5.gun embriyosu. Transfer günü haric 9.gun 142 çıktı üç gün sonra yani 12. gun 789 çıktı. Artistan dolayı biz şüphelenmistik eşimle. Kese muayenesinde de 2 tane gördük 😀 sizin kaçıncı gün 737 çıktı maşallah 10.gunse baya yüksek çıkmış
5 şubat transfer 17 şubat kan testi günü ,yani transfer hariç 12.günde 737 gördük .Cuma günü ikinci kanı vercem doktor öyle istedi :eek:

5 şubat transfer 17 şubat kan testi günü ,yani transfer hariç 12.günde 737 gördük .Cuma günü ikinci kanı vercem doktor öyle istedi :eek:
12. Gun degerlerimiz ayni 700lerde. İkinci kanda belli olur artış yuksekse büyük ihtimal ikizdir. Ama cuma çok degil mi genelde 2 gün sonra verdiriyorlar kanı artışı takip etmek icin.

12. Gun degerlerimiz ayni 700lerde. İkinci kanda belli olur artış yuksekse büyük ihtimal ikizdir. Ama cuma çok degil mi genelde 2 gün sonra verdiriyorlar kanı artışı takip etmek icin.
aynen bende şaşırdım genelde iki gün sonra olur ama doktor cuma kan verin dedi .

Kızlar bugün 5. Gün embriyolarım donduruldu. 40 günlük bir tedavi sürecimiz var demişti doktor. İlaç henüz vermedi. Adet olunca haber ver dedi. Doğum kontrol verecek sanırım. Sizlerde de böyle mi ilerledi süreç

Kızlar bugün 5. Gün embriyolarım donduruldu. 40 günlük bir tedavi sürecimiz var demişti doktor. İlaç henüz vermedi. Adet olunca haber ver dedi. Doğum kontrol verecek sanırım. Sizlerde de böyle mi ilerledi süreç
40 günlük bir tedavi ilk defa duydum canım taze transfer yapılmamasının sebebi nedir pcos mu

Back