- 6 Şubat 2025
- 112
- 97
- 13
- 28
Ama daha erken canım zaten benimki de silik çıktı 2 gün sonra yap senEvet cnm yapmış bulundum sabah ama tertemiz tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama daha erken canım zaten benimki de silik çıktı 2 gün sonra yap senEvet cnm yapmış bulundum sabah ama tertemiz tabi
Aynen cnm 3..Gün embriyosu benim ama belirtisislik biraz psikolojim i bozdu cnm. Umut aradım gibi birşey oldu açıkçası. Yaptığın testin fotosunu atar mısın cnm merak ettimAma daha erken canım zaten benimki de silik çıktı 2 gün sonra yap sen
Canım yaparsan kesin predictor yap başka marka yapma bu diğerleri doğru sonuç çıkarmıyorAynen cnm 3..Gün embriyosu benim ama belirtisislik biraz psikolojim i bozdu cnm. Umut aradım gibi birşey oldu açıkçası. Yaptığın testin fotosunu atar mısın cnm merak ettim
Aynen cnö bende ondan yapıyorum hep. Senin 5. Güne baya silik bu bende gölge falan sandım çabuk tutunmuş minnoş maşallah. Bende hiç belirti yok ya ondan tedirginimCanım yaparsan kesin predictor yap başka marka yapma bu diğerleri doğru sonuç çıkarmıyor
Eki Görüntüle 3545689
İnşallah benimle kalır ben de düşmesinden korkuyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorumAynen cnö bende ondan yapıyorum hep. Senin 5. Güne baya silik bu bende gölge falan sandım çabuk tutunmuş minnoş maşallah. Bende hiç belirti yok ya ondan tedirginim
Kuzum sabret senin için çok erken daha 2 gün sonra yap sen 3.gün ya bende yapsam mı diyorum bugün alıp eczaneden ama çok da korkuyorumEvet cnm yapmış bulundum sabah ama tertemiz tabi
Her zaman aynı olacak diye bir şeyyok cmm. Bu sefer güzel olacak allahın izniyle. Belirtisiz hamilelik vardır herhalde ama olursa mucize olacakİnşallah benimle kalır ben de düşmesinden korkuyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorumolsun belirti olmasına gerek yok bebişinin seninle olması için gönlünü ferah tut
Vslla bende korkuyordum ama belirti hiç yok tedirgin oldum yaptım valla ama erken diyor herkesKuzum sabret senin için çok erken daha 2 gün sonra yap sen 3.gün ya bende yapsam mı diyorum bugün alıp eczaneden ama çok da korkuyorum![]()
İlk idrarla mı yaptın yoksa gün içinde mi canım ben gerçi yarın sabah kan vericem ama test yapsam mı bilmiyorum yine deVslla bende korkuyordum ama belirti hiç yok tedirgin oldum yaptım valla ama erken diyor herkes
İlk idrarla yaptım sayılır cnm gece çok wc ye kalktım çünküİlk idrarla mı yaptın yoksa gün içinde mi canım ben gerçi yarın sabah kan vericem ama test yapsam mı bilmiyorum yine de
Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallahKizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu? Yarın değilmiydi seninki bnmde yarın çnküKızlar 10.gün kan verdim 72.90 cıktı dusuk mu sizce
Aynen öyle bnmde 3. Gün embriyosunu 9. günde çıkardı hemenCanım yaparsan kesin predictor yap başka marka yapma bu diğerleri doğru sonuç çıkarmıyor
Eki Görüntüle 3545689
Yarın 12gün ama dayanamadım 5.gun embrıosuyduKaçıncı gün embriyosuydu? Yarın değilmiydi seninki bnmde yarın çnküilerlemesine bak canm çarşamba bi daha ver inşallah güzel yüksek çıkar
Oyyy maşallahAmin canım inşallah Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz bunun için çok çabalıyoruz10 şubatta transfer oldum canım transfer günümü saymazsak 7. gün 22 Şubat cumartesi de kanda test günüm
Hadi inşallah güzel artar benmde sonucum güzel gelir inşallahYarın 12gün ama dayanamadım 5.gun embrıosuydu![]()
İğne yokki çatlatma var bir tek. Embriyolarım var çok şükür sadece transfer olucakBebeğim her şerde vardır bir hayır iğne vs seni zorlamayacaksa ben olsam başlardım tekrar hazır bu motivasyondayken. Ara vermek daha zor olur bence