• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Aynen cnm 3..Gün embriyosu benim ama belirtisislik biraz psikolojim i bozdu cnm. Umut aradım gibi birşey oldu açıkçası. Yaptığın testin fotosunu atar mısın cnm merak ettim
Canım yaparsan kesin predictor yap başka marka yapma bu diğerleri doğru sonuç çıkarmıyor

IMG_1761.jpeg

Aynen cnö bende ondan yapıyorum hep. Senin 5. Güne baya silik bu bende gölge falan sandım çabuk tutunmuş minnoş maşallah. Bende hiç belirti yok ya ondan tedirginim
İnşallah benimle kalır ben de düşmesinden korkuyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum 😔 olsun belirti olmasına gerek yok bebişinin seninle olması için gönlünü ferah tut

İnşallah benimle kalır ben de düşmesinden korkuyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum 😔 olsun belirti olmasına gerek yok bebişinin seninle olması için gönlünü ferah tut
Her zaman aynı olacak diye bir şeyyok cmm. Bu sefer güzel olacak allahın izniyle. Belirtisiz hamilelik vardır herhalde ama olursa mucize olacak

Transferin 4. Gününden bildiriyorum. Zaman gecmiyor nasıl vakit geçiriyorsunuz evde ya 🥺

Kizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı 😀
Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah :anneadayı: ilk kan sonucunuz kaçtı acaba kaçıncı günde test yaptınız,benim de tek embriyo 5.gün 5 şubatta transfer edildi bugun test günümdü 737 çıkmış yüksek olunca ikiz olabilir dediler bende ilk defa duydum :eek:

Amin canım inşallah Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz bunun için çok çabalıyoruz 💜 10 şubatta transfer oldum canım transfer günümü saymazsak 7. gün 22 Şubat cumartesi de kanda test günüm
Oyyy maşallah 🥰🥰 benimde 11 şubatta transfer yapıldı 5. Gün dondurulmuş embriyo cuma günü test günüm 🥰🥰🥰

Back