• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım Miray'in uykusu degisken oluyor...bizde sallanma sorunu yok cunku sallanmayi sevmiyor kizim. Disari cikmak onun uykusunu olumlu etkiliyordu havalar bozunca dertliydim. Memede uyumayinca battaniyesine sariyorum acik pencerenin onune gecip kucakta tutuyorum ben hafif sallaniyorum. Kollari bacaklari sakinlesince yatagina koyuyorum uykulu durumda oluyor poposunu donup yatiyor. Tabii bazen birkac kez bu rutini tekrar etmek zorundayim. Bu gunlerde boyle...gece emzirince tekrar uyuyakaliyor aglayarak uyansa da. Sana onerim uykusu gelinceye kadar salla tam uykuya dalmadan birak. Kendi kendine uyursa daha iyi uyur. Park yatagin ust kademesini deneyebilirsin birkac gun. Hem o yataga alisir hem ust kademesi hafif sallanabiliyor ittirince, sabit degil sonucta. Dene bence..fistigin seni sasirtabilir..etrafina bisiler koyabilirsin baslangicta ,kucuk besige aliskin kendini guvende hissediyordur dar yerde

Deneyerek anlıcam galiba ! Çok umudum yok ama yapacaz artık.. Evet bu beşik dar 2. Aydan beri bu beşiğinde alıştı .. Park yatağın üstüne koyduğumda ve salladığımda vücudu ile birlikte sallanıyor .. Yün yatağı koyup deneyim bi biraz Zaman geçsin daha öyle kendi kalkamıyor portatif gittiği yere kadar devam :) artık bir kere filan düşürürmüyüm sonra mı aklım başıma gelir bilmiyorum !! Ayyy valla bu uyku olayı hamileliğimden de doğurmamdan da ek gıda olayından da Zor geldi geliyor !!! Allahım sen kolaylığını ver ( âmin )

Deneyerek anlıcam galiba ! Çok umudum yok ama yapacaz artık.. Evet bu beşik dar 2. Aydan beri bu beşiğinde alıştı .. Park yatağın üstüne koyduğumda ve salladığımda vücudu ile birlikte sallanıyor .. Yün yatağı koyup deneyim bi biraz Zaman geçsin daha öyle kendi kalkamıyor portatif gittiği yere kadar devam :) artık bir kere filan düşürürmüyüm sonra mı aklım başıma gelir bilmiyorum !! Ayyy valla bu uyku olayı hamileliğimden de doğurmamdan da ek gıda olayından da Zor geldi geliyor !!! Allahım sen kolaylığını ver ( âmin )
Amin ! Ama sen bastan umudum yok diyorsun ordan kaybediyorsun bak :) bizim uyku vaktimiz hep aglayarak gecti bir sure ben stres o stres...sonra babasi yurdisina ckti 2 gun gel kizim basbasa bu sorunu halledelim dedim sakince daha iyi bir duruma geldik gibi...haydi bakalim park yatak denemelere iyi sanslar...mesela gunun bir uykusunu orda yatirmaya calis...etrafini biraz dar et, konus anlat, bak anne yaninda de ;)

Uf masallah cok degilmi ya 9 aya kadar bir bardak diyorlardi gunluk toplam
Ben abarttım sanırım akşamda aynı kaseyle muhallebi yapıp yediriyorum :)) çorbayı öğleden sonra öğün olarak veriyorlar. Ben çalışıyorum. Sağılmış süt stoğumda bitti bir öğünü çorba olarak yiyor. Akşamda 9:30 gibi muhallebi yediriyorum. 11 de emzirip yatırıyorum. 7. Ay kilomuz 9.290 çıktı

missruj missruj evet cnm gec cikmasi daha iyi biliyorum ama coktandir kabarik idi iyice kabarmis ama gelmiyo kulaklarini acayip cekiyo arkalari hafif yaralar oluyo düşün yani. Zaten o yuzden ciksin istiyorum artik
Sizinki sıkıntı yaratıyormuş kıyamam canım ya. İnşallah tez vakitte çıkar kolaylıkla

Kizlar merhaba. Benim oglan dogdugundan beri işerken titriyor. Ürperme gibi. Normal bir durum mu bu? Simdiye kadar hic endise etmedim. Bugun aklima takildi bi arastirayim dedim. Bisey bulamadim. Var mi sizde boyle bir durum. Bu arada cok da komik oluyor :KK48:

Bence de bir doktora gotur zorlaniyordur belki ucu dar olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir hic duymamistim

Aynen maasallah benim oglum daha bir kase yiyemiyor kendi silikon kasigiyla 6 7kasik gunluk bir cay bardagini zar zor buluyordur ek gida ama sute cok dustu 1000 cc ye yakin icio gunluk
Maşallah süt en güzeli. Sağlıklı olsunda nasılsa herşeyi yiyecekler zamanla. 6. Ayda başlamıştım ben üç kaşık beş kaşık derken bir ayda bir kâseye çıktı.

Kizlar merhaba. Benim oglan dogdugundan beri işerken titriyor. Ürperme gibi. Normal bir durum mu bu? Simdiye kadar hic endise etmedim. Bugun aklima takildi bi arastirayim dedim. Bisey bulamadim. Var mi sizde boyle bir durum. Bu arada cok da komik oluyor :KK48:
Canım belki basit bir reflekstir belkide Allah korusun bir rahatsızlığı vardır. Ihmal etme için rahat etsin bir doktoro göster

Ben abarttım sanırım akşamda aynı kaseyle muhallebi yapıp yediriyorum :)) çorbayı öğleden sonra öğün olarak veriyorlar. Ben çalışıyorum. Sağılmış süt stoğumda bitti bir öğünü çorba olarak yiyor. Akşamda 9:30 gibi muhallebi yediriyorum. 11 de emzirip yatırıyorum. 7. Ay kilomuz 9.290 çıktı
Maasallah bizim de 9400 du kac kilo dogmustu

Back