- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 34
Günaydın :)Gunaydin cnm yaren nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :)Gunaydin cnm yaren nasil
Tarhana , yayla . Tel şehriye .. Dün ilk kez yaptım tel şehriye aslında yutuyor ama bi gıcık oldu sonra blandırdan geçirip verdim .. Önlüğü takınca anlıyor :) yüzünü ekşitmeye başlıyor ..Bana bebek corba tarifi soyleyebilirmisiniz,neler yapiyorsunuz
HeheTarhana , yayla . Tel şehriye .. Dün ilk kez yaptım tel şehriye aslında yutuyor ama bi gıcık oldu sonra blandırdan geçirip verdim .. Önlüğü takınca anlıyor :) yüzünü ekşitmeye başlıyor ..
Hic uyumuyolar ya,c yastik nasilUyuma savaşı veriyoruz sallamaktan gına geldi artık ... Onun haricinde iyiz diş yok .. Oturarak oyuncaklarıyla oynuyor c yastık var ona koyuyorum .. Ama bu da emeklemesini geciktirir mi ya !
Canım Miray'in uykusu degisken oluyor...bizde sallanma sorunu yok cunku sallanmayi sevmiyor kizim. Disari cikmak onun uykusunu olumlu etkiliyordu havalar bozunca dertliydim. Memede uyumayinca battaniyesine sariyorum acik pencerenin onune gecip kucakta tutuyorum ben hafif sallaniyorum. Kollari bacaklari sakinlesince yatagina koyuyorum uykulu durumda oluyor poposunu donup yatiyor. Tabii bazen birkac kez bu rutini tekrar etmek zorundayim. Bu gunlerde boyle...gece emzirince tekrar uyuyakaliyor aglayarak uyansa da. Sana onerim uykusu gelinceye kadar salla tam uykuya dalmadan birak. Kendi kendine uyursa daha iyi uyur. Park yatagin ust kademesini deneyebilirsin birkac gun. Hem o yataga alisir hem ust kademesi hafif sallanabiliyor ittirince, sabit degil sonucta. Dene bence..fistigin seni sasirtabilir..etrafina bisiler koyabilirsin baslangicta ,kucuk besige aliskin kendini guvende hissediyordur dar yerde
Emzirme yastığı oluyor ya o .. Çok rahat ettim onunla etrafına çok yastık koymama gerek kalmadı o yetti ..Hic uyumuyolar ya,c yastik nasil
Anladim cnmEmzirme yastığı oluyor ya o .. Çok rahat ettim onunla etrafına çok yastık koymama gerek kalmadı o yetti ..
Amin ! Ama sen bastan umudum yok diyorsun ordan kaybediyorsun bak :) bizim uyku vaktimiz hep aglayarak gecti bir sure ben stres o stres...sonra babasi yurdisina ckti 2 gun gel kizim basbasa bu sorunu halledelim dedim sakince daha iyi bir duruma geldik gibi...haydi bakalim park yatak denemelere iyi sanslar...mesela gunun bir uykusunu orda yatirmaya calis...etrafini biraz dar et, konus anlat, bak anne yaninda deDeneyerek anlıcam galiba ! Çok umudum yok ama yapacaz artık.. Evet bu beşik dar 2. Aydan beri bu beşiğinde alıştı .. Park yatağın üstüne koyduğumda ve salladığımda vücudu ile birlikte sallanıyor .. Yün yatağı koyup deneyim bi biraz Zaman geçsin daha öyle kendi kalkamıyor portatif gittiği yere kadar devam :) artık bir kere filan düşürürmüyüm sonra mı aklım başıma gelir bilmiyorum !! Ayyy valla bu uyku olayı hamileliğimden de doğurmamdan da ek gıda olayından da Zor geldi geliyor !!! Allahım sen kolaylığını ver ( âmin )
Bir kase dolusu bitiriyor canım. Orta boy kasem. Bir buçuk çay bardağı gibi
Zor oluyor gercekten.ben cok uzalda olmasamda sik sik gidemiyoruz yinedeahh ah bende istanbulda oturuyorum, çok uzağım aileme
Aynen maasallah benim oglum daha bir kase yiyemiyor kendi silikon kasigiyla 6 7kasik gunluk bir cay bardagini zar zor buluyordur ek gida ama sute cok dustu 1000 cc ye yakin icio gunlukUf masallah cok degilmi ya 9 aya kadar bir bardak diyorlardi gunluk toplam
Ben abarttım sanırım akşamda aynı kaseyle muhallebi yapıp yediriyorum :)) çorbayı öğleden sonra öğün olarak veriyorlar. Ben çalışıyorum. Sağılmış süt stoğumda bitti bir öğünü çorba olarak yiyor. Akşamda 9:30 gibi muhallebi yediriyorum. 11 de emzirip yatırıyorum. 7. Ay kilomuz 9.290 çıktıUf masallah cok degilmi ya 9 aya kadar bir bardak diyorlardi gunluk toplam
Sizinki sıkıntı yaratıyormuş kıyamam canım ya. İnşallah tez vakitte çıkar kolaylıklamissruj evet cnm gec cikmasi daha iyi biliyorum ama coktandir kabarik idi iyice kabarmis ama gelmiyo kulaklarini acayip cekiyo arkalari hafif yaralar oluyo düşün yani. Zaten o yuzden ciksin istiyorum artik
Zor oluyor gercekten.ben cok uzalda olmasamda sik sik gidemiyoruz yinede
Kizlar merhaba. Benim oglan dogdugundan beri işerken titriyor. Ürperme gibi. Normal bir durum mu bu? Simdiye kadar hic endise etmedim. Bugun aklima takildi bi arastirayim dedim. Bisey bulamadim. Var mi sizde boyle bir durum. Bu arada cok da komik oluyor![]()
Maşallah süt en güzeli. Sağlıklı olsunda nasılsa herşeyi yiyecekler zamanla. 6. Ayda başlamıştım ben üç kaşık beş kaşık derken bir ayda bir kâseye çıktı.Aynen maasallah benim oglum daha bir kase yiyemiyor kendi silikon kasigiyla 6 7kasik gunluk bir cay bardagini zar zor buluyordur ek gida ama sute cok dustu 1000 cc ye yakin icio gunluk
Canım belki basit bir reflekstir belkide Allah korusun bir rahatsızlığı vardır. Ihmal etme için rahat etsin bir doktoro gösterKizlar merhaba. Benim oglan dogdugundan beri işerken titriyor. Ürperme gibi. Normal bir durum mu bu? Simdiye kadar hic endise etmedim. Bugun aklima takildi bi arastirayim dedim. Bisey bulamadim. Var mi sizde boyle bir durum. Bu arada cok da komik oluyor![]()
Bugün tarhana çorbası yaptım içine brokoli haşlayıp koydum brokoli var diye blendırdan geçirdim çok sevdi. Benim kız brokoli ve közlenmiş bibere bayılıyorBana bebek corba tarifi soyleyebilirmisiniz,neler yapiyorsunuz
Maasallah bizim de 9400 du kac kilo dogmustuBen abarttım sanırım akşamda aynı kaseyle muhallebi yapıp yediriyorum :)) çorbayı öğleden sonra öğün olarak veriyorlar. Ben çalışıyorum. Sağılmış süt stoğumda bitti bir öğünü çorba olarak yiyor. Akşamda 9:30 gibi muhallebi yediriyorum. 11 de emzirip yatırıyorum. 7. Ay kilomuz 9.290 çıktı
Aynen bana da reflex gibi geliyor ama en iyisi doktora götürmek.Canım belki basit bir reflekstir belkide Allah korusun bir rahatsızlığı vardır. Ihmal etme için rahat etsin bir doktoro göster