- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Bizde de diş yokEn gec cikarma siramizi size vermeyiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de diş yokEn gec cikarma siramizi size vermeyiz :)
Martin kaci cnm senin bebis,benimkide kolltukta asagi inmeye calisiyorBen de siraladigini gorunce oyle düşündüm cnm yedi aya iki gun vRdi istanbula gitmistik kaldigim yerde park yatakta ayakta biraktik esimle esya yerlestirelim diye bir baktik siraliyo ben hep düşer diye pesinde duruyordum ayaktayken. Ben firsat vermemisim cocuga artik kendini rahatca birakip oturuyo ayaktayken. Kendi kalkmak icin cok ugrasiyo cnm da besik kenari gibi saglam tutacagi bir yer olmadigi icin henüz kalkamiyo
Canim kasim 3 de 8 aylik olucaz.ama hala bi degisiklik oldugunu dusunmuyorum damaklarda....En gec cikarma siramizi size vermeyiz :)
Nasıl uyuyor Miray? Üst artık tehlikeli mi olmaya başladı . Park yatağına koyunca uyuyor mu ?Kizimin park yataginin orta kademesini ben de kaldirdim bugun. Haliyle cok alcak oldu, kizim daha mi agir oldu ne :) kaldirinca zorlaniyorum...yataginin altina koymak icn ucuz bisi ne nerden alabilirim fikriniz var mi? 20 cm filan yukseltsem iyi olur.
Gunaydin cnm yaren nasilNasıl uyuyor Miray? Üst artık tehlikeli mi olmaya başladı . Park yatağına koyunca uyuyor mu ?
Bunu neden soruyorum !!! Şimdi portatif sallanan beşikte sallanarak uyuyor ayağa kalkmaya başlayınca mecbur park yatağına geçecez ve orda ben bu kızı Nasıl uyutacam bilmiyorum .. Sallanan beşikte uyutup Oraya koysam uyanır alıp koyarken şimdiden bu telaş sardı beni ya ?!!!!!
En gec cikarma siramizi size vermeyiz :)
Geç çıkması daha iyi diye duymuştum. Bizdede hiç belirti yoktu bende yaşında çıkaracak heralde diye hazırlamıştım ki kendimi peş peşe iki tane çıktı. Güldüğünde önde iki tane gözüküyor şimdi çok tatlılar. Darısı sağlıkla başınızaCanim kasim 3 de 8 aylik olucaz.ama hala bi degisiklik oldugunu dusunmuyorum damaklarda....
Benim kızımın favori çorbası : kabak patates havuç brokoli haşlıyorum. İçine közlenmiş kırmızı biber ve şehriye ekleyip tel şehriyeler pişene kadar biraz daha kaynatıyorum. Blendırdan geçirip veriyorum. Kaynarken et suyuda ekliyorum kakasını rahat yapmasını sağlıyorBana bebek corba tarifi soyleyebilirmisiniz,neler yapiyorsunuz
Sagol cnm guzelmis tarif,ne kadar yiyorBenim kızımın favori çorbası : kabak patates havuç brokoli haşlıyorum. İçine közlenmiş kırmızı biber ve şehriye ekleyip tel şehriyeler pişene kadar biraz daha kaynatıyorum. Blendırdan geçirip veriyorum. Kaynarken et suyuda ekliyorum kakasını rahat yapmasını sağlıyor
Bir kase dolusu bitiriyor canım. Orta boy kasem. Bir buçuk çay bardağı gibiSagol cnm guzelmis tarif,ne kadar yiyor
On mart cnm bizimki. Sizinki kaci :)Martin kaci cnm senin bebis,benimkide kolltukta asagi inmeye calisiyor
16 sıOn mart cnm bizimki. Sizinki kaci :)
Masaallah kuzuyaBir kase dolusu bitiriyor canım. Orta boy kasem. Bir buçuk çay bardağı gibi
Cnm benim evimde portatif besik ve büyüyen besigim var. Park yatagi kayseride kullandim yere yakin olunca sallayamazsin qma orta kademede salliyordum ben hafif hafif ama istw buyuyo ya bebis ondan kalkabilirler artik. Büyüyen besik iyi bence. Bir de biraz buyusun bi dolap alip onu oda yapmayi düşünüyorumNasıl uyuyor Miray? Üst artık tehlikeli mi olmaya başladı . Park yatağına koyunca uyuyor mu ?
Bunu neden soruyorum !!! Şimdi portatif sallanan beşikte sallanarak uyuyor ayağa kalkmaya başlayınca mecbur park yatağına geçecez ve orda ben bu kızı Nasıl uyutacam bilmiyorum .. Sallanan beşikte uyutup Oraya koysam uyanır alıp koyarken şimdiden bu telaş sardı beni ya ?!!!!!
Canım Miray'in uykusu degisken oluyor...bizde sallanma sorunu yok cunku sallanmayi sevmiyor kizim. Disari cikmak onun uykusunu olumlu etkiliyordu havalar bozunca dertliydim. Memede uyumayinca battaniyesine sariyorum acik pencerenin onune gecip kucakta tutuyorum ben hafif sallaniyorum. Kollari bacaklari sakinlesince yatagina koyuyorum uykulu durumda oluyor poposunu donup yatiyor. Tabii bazen birkac kez bu rutini tekrar etmek zorundayim. Bu gunlerde boyle...gece emzirince tekrar uyuyakaliyor aglayarak uyansa da. Sana onerim uykusu gelinceye kadar salla tam uykuya dalmadan birak. Kendi kendine uyursa daha iyi uyur. Park yatagin ust kademesini deneyebilirsin birkac gun. Hem o yataga alisir hem ust kademesi hafif sallanabiliyor ittirince, sabit degil sonucta. Dene bence..fistigin seni sasirtabilir..etrafina bisiler koyabilirsin baslangicta ,kucuk besige aliskin kendini guvende hissediyordur dar yerdeNasıl uyuyor Miray? Üst artık tehlikeli mi olmaya başladı . Park yatağına koyunca uyuyor mu ?
Bende trabzonluyum samsunda oturuyoruz.
Aaa hayirr bu gidislee biz alcazz:)))En gec cikarma siramizi size vermeyiz :)
Uyuma savaşı veriyoruz sallamaktan gına geldi artık ... Onun haricinde iyiz diş yok .. Oturarak oyuncaklarıyla oynuyor c yastık var ona koyuyorum .. Ama bu da emeklemesini geciktirir mi ya !Gunaydin cnm yaren nasil