Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bnm ne güzel duruyo öyle maşallahBu da yapiskanima buldugum çözüm :)
Eki Görüntüle 1666482
Agrisi fln olabilir cnm idrar yolu iltihapi olabilir bi gotur doktora kontrol ettir mutlaka. Eminin cok komiktir :)Kizlar merhaba. Benim oglan dogdugundan beri işerken titriyor. Ürperme gibi. Normal bir durum mu bu? Simdiye kadar hic endise etmedim. Bugun aklima takildi bi arastirayim dedim. Bisey bulamadim. Var mi sizde boyle bir durum. Bu arada cok da komik oluyor![]()
Cok gecmıs olsun boyle boyle buyuyeceklerSaolun kizlar, bende basta surup verdim ama fayds etmedi sonra fitil verdim ama bir sure sonra o da yetmedi sirkeli su yaptim dus aldirdim sonra 39,5u dusuremeyince acile gittik, cok yuksek etes oldugu icin doktor fitil verdi yoksa o suruplarda var elimde
Canim benim kuzenimin 1 bucuk yasinda oglu ve 5_6 aylik hamile hala her istediginde emziriyor oglunu, doktora sormus dusuk riski tasimiyorsan cok rahat emzirirsin hic bir sey olmaz demisIlk bebeğim e martta gebe kaldım cnm o sıra çok aktif uyeydim :) kızım 11 aylık ve yedi haftalık gebeyim emmeyi bırakmıyor ne yapcam bilmiyorum
Canim o doktordan doktora degisiyor galiba, istanbulda oglum 4 aylikken bir doktora goturdum hastaydi calpol var dedim biz bu aylarda surup yerine fitil oneriyoruz dedi fitil verdi ankaradaki doktorumuzda calpol ver fitil verme dedi benim de kafam karisti vallaNasil canim ya fitilmi. benim oglanlarin sunnetinde birbucuk yasindaydi bana sunnetten sonra cok zararli fitil verme calpol dolven ver sikisirsan fitil ver demislerdi
Direk fitilmi veriyorsun calpolla filan dusmuyormu yanlis anlama
Bılmıyorum kı bu doktorlar boyleCanim o doktordan doktora degisiyor galiba, istanbulda oglum 4 aylikken bir doktora goturdum hastaydi calpol var dedim biz bu aylarda surup yerine fitil oneriyoruz dedi fitil verdi ankaradaki doktorumuzda calpol ver fitil verme dedi benim de kafam karisti valla
Cok GUzel ya:)bizlerede yap bundan:)Kızlar arkadaşımın bebeği için yaptığım doğum tablosu... nasıl olmuş? Daha önce Attila'ya ve 3 arkadaşıma da yapmıştım farklı tasarımlar. Ticarete mi döksem???![]()
Galiba oğluma haksızlık etmişim asıl tembel olan benmişim çocuğu teşvik edip alıştırmamışım. Bugün senden sonra bi koydum baktım sımsıkı duruyor hatta kumandaları koydum uzağa yavaş yavaş yürüdü inanamadım.bundan sonra alıştırirım artik bende, bir sevindim anlatamam ama daha öncede bir kaç kez koydum çok çabuk pes etmişti galiba zamanı gelmiş, henüz kendisi kalkmıyor seninki kendi kalkıyormu canımBen bes bucukta tutmaya alistirdim alti aylikken Tam durdu. Yedi aylikken de siraladigini farkettim park yatakta istanbulda. Simdi de bırakıyorum cnm. Bizimki de yatmayi sevmiyo ayakta durmak istiyo habire basinda mi olim ben de boyle yaptim :)
Cok GUzel ya:)bizlerede yap bundan:)
çok güzel olmuş canım,Bende isterim o zamanKızlar arkadaşımın bebeği için yaptığım doğum tablosu... nasıl olmuş? Daha önce Attila'ya ve 3 arkadaşıma da yapmıştım farklı tasarımlar. Ticarete mi döksem???![]()
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versinGeceyi acilde gecirenler arasinda hizde vardik, kizimin iki gundur atesi vardi ve damaklarinda da sislik vardi bende disten diye fitil veriyordum ama dun aksam 39,5 derece olunca atesi hemen acile gittik meger bogaz enfeksiyonuymus, hic anlamadim cunku hic oksurugu yoktu. Antibiyotige mecbur basladik ve fitile devam. Hastane atesi olan ve havale geciren cocuklarla doluydu Rabbim korusun yavrularimizi. Cok sukur kizimin atesi dustu ama istahi hic yok hicbirsey yemiyo meyvede bile agzini kapatiyo cok huysuz. Doktorum birde uyarida bulundu disin yaptigi ates hicbir zamn 38i gecmez, 38i gecen ates baska bir sebeptendir dedi. Allah butun hastalara acil sifa versin. Bizde durumlar boyle kizim surekli kucak istiyo yapisik ikiz olduk birde bu halde dun misafirlerimiz vardi dis bugdayimizi yaptik kizimi susledik fotograf cektik hemen pijamalara geri donduk zaten sonrasindada acile gittik. Merkezi sistem olan peteklerimiz hala yanmiyo ufoyla dolasiyoruz evde sizde durumlar nasil istanbul cok soguk
Termede calisiyoruz.siz neresindesinizSamsunun neresinden? Ben de samsunluyum.
Bende trabzonluyum samsunda oturuyoruz.Birde Trabzonlu ekleyin o karadeniz listesine![]()
Bizde cikarmafik canim.en gec biz cikartacagiz galiba1 hafta sonra 8 aylik olacagiz ama hala dis yok bizde sadece kabariklik var o kadar.dis cikarmayan biz kaldik herhalde.:)
En gec cikarma siramizi size vermeyiz :)Bizde cikarmafik canim.en gec biz cikartacagiz galiba
Ben de siraladigini gorunce oyle düşündüm cnm yedi aya iki gun vRdi istanbula gitmistik kaldigim yerde park yatakta ayakta biraktik esimle esya yerlestirelim diye bir baktik siraliyo ben hep düşer diye pesinde duruyordum ayaktayken. Ben firsat vermemisim cocuga artik kendini rahatca birakip oturuyo ayaktayken. Kendi kalkmak icin cok ugrasiyo cnm da besik kenari gibi saglam tutacagi bir yer olmadigi icin henüz kalkamiyoGaliba oğluma haksızlık etmişim asıl tembel olan benmişim çocuğu teşvik edip alıştırmamışım. Bugün senden sonra bi koydum baktım sımsıkı duruyor hatta kumandaları koydum uzağa yavaş yavaş yürüdü inanamadım.bundan sonra alıştırirım artik bende, bir sevindim anlatamam ama daha öncede bir kaç kez koydum çok çabuk pes etmişti galiba zamanı gelmiş, henüz kendisi kalkmıyor seninki kendi kalkıyormu canım
Harika olmus,bence ticarete dok cnmKızlar arkadaşımın bebeği için yaptığım doğum tablosu... nasıl olmuş? Daha önce Attila'ya ve 3 arkadaşıma da yapmıştım farklı tasarımlar. Ticarete mi döksem???![]()