Hosbulduk canim. Bugun ipler koptu zaten. Artik gina geldi kayinvalideden. Komsuyla konusurken benicekistiriyordu. Esime soyledim kavga gurultu kıyamet. Bir sure daha burada kalmak zorundayiz. Nasil yapicam ne edicem bilmiyorum. Allahim bana sabir versin.
Canim sen sagip biberonla mi veriyosun. Ben hic cc hesabi yapmadim ama bebegin doyuyosa kilo alimi iyiyse yetiyo demektir. Sutun azsa eger bak kimyonu dene gercekten arttiriyoKızlar sutunuz kaç cc çıkıyor. Benim sabah kalkınca.110 falan çıkardı artık60cc cıkıyo. İki göğüsten. Sizin nasıl gün içindede 60cc 30cc falan sağıyorum. Bebiş sutten cık mama içiyor
Aynen temizliyor canım gerikerdekini de baya rahatlayoyorBurun aspiratoru korkuyodum almadim o yuzden. Ama hırıltısi baya artyi. Burnunu peceteyle temizliyorum ucunu bukup oyle kullanıyorum. Burun aspiratoru daha geridekileride mi temizliyo. Bebegimin nefes alirken baya dolu genzi falan.[QUOTE="havalikiz_84, post: 40997035, member: 320 kızda zor uyudu gece ama ilk defa tüm gece uyudu bugün cok şalşrdim sabaha kadar uyanmadan uyumak ne kadar güzelmiş :))
Benim kızda zor uyudu gece ama ilk defa tüm gece uyudu bugün cok şalşrdim sabaha kadar uyanmadan uyumak ne kadar güzelmiş :))
Kizlar Günaydın herkese birkac gundur bakamadim sayfaya hic ama masallah baya ilerlemissiniz. Hepsini okuyamadim ama soyle bir goz attim kim neler yapiyo diye. Diyet yapanlar insallah gelisme vardir ha gayret. Kayinbalide derdi olanlar takmayin napalim boyle bunlar. He deyip gecin kendi bildiginizi yapin bence. Bizimde kac gunsur duzen bozuldu. . Aksam 6_7 gibi uyuyo gece 2 ye kadar sadece emmek icin kalkiyo geri yatiyo 2 den sonrada saat basi yarim saatte bir uyaniyo. Nasil böyle oldu anlamadim. Gunduz zaten hic uyumuyo. Iyice dengesiz olduk.
Daha yeni evlisiniz zor anlıyorum seni hangi ülkeye gidecek senğnde gitme sansın yık muEvet öyle :) bizde uyuduk bütün gece sabah 6.30 uyandık. Ama tabi gece ben yatana kadar 1.30 oldu. Nedenmi ? :)
Beyza hanımla uğraşmaktan sofrayı bile toplayamamistim. Çok zorlanıyorum bazen. En değer verdiğim insan bile anlamiyo beni. Eşim yyurtdışına gitmeye karar verdi. 1 sene çalışıp müstakil Ev yaptircakmis, tamam bende seviyorum öyle evi ama yurtdışı işi olmaz diyorum dinlemiyo. O giderse ne yaparım ben inancok zoruma gidiyo. Üstelik evliligimiz 1 yılı yeni doldu. Ben onu sabahtan akşama özlüyorum naparim o zaman. Bunları düşünürken kızımla ilgilenemiyorum
Daha yeni evlisiniz zor anlıyorum seni hangi ülkeye gidecek senğnde gitme sansın yık mu
ben de dün gastroentorolojiye gittim aynı şeyi bana da önerdi henüz kullanmaya başlamadım bugun alacağız inşallah fazydası olur bebeğim cok fazla kusuyor. kullanmaya başladınız mı?
Bunu hiç duymamıştım sen yapıyor musun ? Şuan milk plus içiyorum
Üzüldüm durumuna. Şart mı gitmesi ben de olsam dayanamazdım. Hem sen napcaksın o gidince. Bunu düşünmüyor mu?Beni yanında goturuceni sanmıyorum. Ülke belli değildaha. En cçokta kızımızın bütün güzelliklerini göremicek ona yanarım.
kızlar ev tipi anakucağı kullanan ve tavsiyesi olan var mı? hem ev tipi hem anakucağı mı daha iyi olur ne dersiniz
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-lux-tasima-ana-kucagi-oto-koltugu-0-13kg-88482500 ben de bu var ama 6 aydan küçük bebeklere uygun gelmedi bana çünkü ortası çukur gibi çocuk içine çöküyor??
Seni anlıyorum hele de yeni benegin olmus sende yeni evlisin zor bir durum ama bir sene cok degil canım mutlaka arada gelirde eger sizin icin iyi olacaksa dabretmekten baska care yok sonrasını düşün.Beni yanında goturuceni sanmıyorum. Ülke belli değildaha. En cçokta kızımızın bütün güzelliklerini göremicek ona yanarım.
Üzüldüm durumuna. Şart mı gitmesi ben de olsam dayanamazdım. Hem sen napcaksın o gidince. Bunu düşünmüyor mu?
Bizde de tam tersi .. Eşim al ağlama diyor ben de yeni beşiğine az Alışsın diye biraz geç alıyorum. Sonuç kızım kazanıyor ..Kızlar bebeginizi mıklamaya basladıgı da alıyor musunuz hemen yoksa aglatıyor musunuz biraz eşim alma aglasın az yorulur diyor kıyamıyorum ben cok alışacak böyle de . Bir arkadasım var ikiz bebekleri olsu 4 aylıklar ay hic umursamoyor aglıyor cocuklar yırtına yırtına al diyorum bir sıkıntıları yok diyor cok rahat tam alman usülü yapıyor ben öyle başedemem diyor mantıklı da geliyor ne yapsam bilemedim
Seni anlıyorum hele de yeni benegin olmus sende yeni evlisin zor bir durum ama bir sene cok degil canım mutlaka arada gelirde eger sizin icin iyi olacaksa dabretmekten baska care yok sonrasını düşün.
Gitsede evinde kal canım belki kesin annene ve kv gitmeyecegşni döylediginde vazgecer. Bende yapamazdım annemde bile bir yere kadar zorOrası öyle de canım.. o gidince bende bir ay annemlerde bir ay kayinvalidemlerde kalcakmisim. Yapamamki ben bir saat katlanamiyom o kadına aylarca nasıl dayanirim. . Allah hakkımızda hangisi hayirliysa onu göstersin ne diyim. Bakalım sonuc ne olcak...
selam cnm hemşire kabuklanada bilir olmayada bilir her ikiside normal dedi. Korkma normaldir bizdede hiç bişey yok
Kabuk olmadı bizde. Kimseler yok eski topikten
Arkadaslar 3 ay sonra yani 5 aylık olunca çıkar telaş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?