2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Uyku düzeni nasil acil cvp lütfen benim ki gün boyu uyuyor sonra 5 te kalkiyoruz 9.5 ta zor uyutuyor um ne zaman Gülümser birde
12. Günümüz gündüzleri uyumakla geciyor bizimde gece ara ara mama içip uyuyor tekrar en son 11-12 gibi emzirip yatırıyorum gece 3-4 gibi Kalkıyor birde 6-7 de şükür cok sıkıntı yaşamıyorum şimdilik sonra değişir mi bilmiyorum

Onerileriniz icin saolun kizlar bu geceyide atlatayim yarin caresine bakacam. Pompayla bosaltmayi deniyorum ama oda cok zor

uyku saati ayarlaması yapmıyor musunuz? Facetekilerin çoğu 2 saatte bir kaldırıyormuş..
bana da 4günlükken gittiğimizde dpktor 3 saate emzir demişti. şimdi kızımı uyandırınca çok huzursuz oluyor. Halbuki 4 saat fln uyuyan bi çocuk.. biraz önceki haline bakıp dedim uyandırmıxm en azından 4 saat beklerim

Ya kızlar benim oğlum altını değiştirirken çok ağlıyor sizşnkiler nasıl normalde bebeklerin hoşuna gider ama benimkisi çıplak ayakları sevmiyor sanırım
Canım yenıdoganlar cıplaklıgı sevmez benım bıldıgım kendılerını guvensız hıssedıyorlar, ama 5 6 aylıktan sonra gor cıplat cıplattıkca

Uyku düzeni nasil acil cvp lütfen benim ki gün boyu uyuyor sonra 5 te kalkiyoruz 9.5 ta zor uyutuyor um ne zaman Gülümser birde
Bır aydan sonra gulumser sıze tavsıyem cocukla durmadan konuşun sarkı soyleyın, anlamaz zannetmeyın herseyı anlıyorlar

Ben kullanmıyorm emzik yerine mememi kullanıyor. Belki ilerde kullanırım bugn daha bir haftalık olduk. Emzik versem onu da beni de rahatlatcak ama doktorlarda önermiyor onun yerine emmesi daha iyi gibi bana göre

Ben kullanmıyorm emzik yerine mememi kullanıyor. Belki ilerde kullanırım bugn daha bir haftalık olduk. Emzik versem onu da beni de rahatlatcak ama doktorlarda önermiyor onun yerine emmesi daha iyi gibi bana göre
Bende kullanmıyorum 1 aylık olduk gaz başladı ve beni emmeye sarıyor berbat bir gece geçiyor

Yeni topiğimiz hayırlı olsun yoldaşlar. Biz hala diğer topikte beklemedeyiz. Hayırlısıyla buraya transfer olabilseydik.

Bebeklerinize sağlıklı, bol rızklı, uzun ömürler diliyorum. Görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…