Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Günümüz gündüzleri uyumakla geciyor bizimde gece ara ara mama içip uyuyor tekrar en son 11-12 gibi emzirip yatırıyorum gece 3-4 gibi Kalkıyor birde 6-7 de şükür cok sıkıntı yaşamıyorum şimdilik sonra değişir mi bilmiyorumUyku düzeni nasil acil cvp lütfen benim ki gün boyu uyuyor sonra 5 te kalkiyoruz 9.5 ta zor uyutuyor um ne zaman Gülümser birde
Canım yenıdoganlar cıplaklıgı sevmez benım bıldıgım kendılerını guvensız hıssedıyorlar, ama 5 6 aylıktan sonra gor cıplat cıplattıkcaYa kızlar benim oğlum altını değiştirirken çok ağlıyor sizşnkiler nasıl normalde bebeklerin hoşuna gider ama benimkisi çıplak ayakları sevmiyor sanırım
Bır aydan sonra gulumser sıze tavsıyem cocukla durmadan konuşun sarkı soyleyın, anlamaz zannetmeyın herseyı anlıyorlarUyku düzeni nasil acil cvp lütfen benim ki gün boyu uyuyor sonra 5 te kalkiyoruz 9.5 ta zor uyutuyor um ne zaman Gülümser birde
Uyumasa bişey degil ağlıyor çok uykusu geliyor dalamiyorBenımkıde oyle 3 4 saat uyumaz uyuyunca uyanmaz
Evet rahatlatiyor bebegiEmzik kullaniyormusunuz
Bende kullanmıyorum 1 aylık olduk gaz başladı ve beni emmeye sarıyor berbat bir gece geçiyorBen kullanmıyorm emzik yerine mememi kullanıyor. Belki ilerde kullanırım bugn daha bir haftalık olduk. Emzik versem onu da beni de rahatlatcak ama doktorlarda önermiyor onun yerine emmesi daha iyi gibi bana göre
Hangi markaEvet rahatlatiyor bebegi
Ben denedim bi kaç kez önce alır gibi oldu şimdi almıyor atıyor .. alsın istiyorum her ne kadar doktor ve sağlık ocağı verme desede...Emzik kullaniyormusunuz
Sağlık Ocağı'ndan verdiler 15 gün olunca başlanacakmış.. Bugün 8. Günümüz .. Geçen hafta bu zamanlarda kızım 2 saatlikti :)))Devit 3 verdiler mi sizee