- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
10.gun basladık canım.3 damla hergunDevit 3 verdiler mi sizee
bizimkiı de oyle 3-4 saat duruyor uyanıkBenımkıde oyle 3 4 saat uyumaz uyuyunca uyanmaz
Ilk gunden beri biberonla veriyorym memeyide aliyorSelam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :) herkes iyidir umarım bizde iyiyiz şükür Ada hanımla yarın birinci ay kontrolüne gideceğiz inş kilo almıştır biraz benim gözüme hala minicik geliyorda :) bide mama verenler biberonlamı veriyosunuz ben alışır memeyi slmaz diye korkuyorum biberon vermeye siz ne ile veriyosunuz? Kilo alımları nasıl bebişlerinizin ... Bugün gelen bi akraba bu çocuk niye bu kadar küçük el kadar dedi uyuz oldum çocuk daha bi aylık değil on kilomu doğacaktı karnımdan anlamadımki sinir ediyolar bazen gerçekten :)
Bende biberonlar veriyorum sütüm yetmiyor arada emziriyorum bazen inatlaşsakta :) kaşıkla çok zor denedik olmuyor bilemiyorIlk gunden beri biberonla veriyorym memeyide aliyor
Soyleyenlere takma banada aynisini soyluyorlar bu kadar mi cocuk diye dalga gecen bile oldu
Benimde sutum yetmiyor kirkinda sonra daha cok sut olur diyolar ins bakalim kasikla ve siringayla dwnwdik bizde zor oldu o yuzden direk biberon verdim memeyede biberona da alistiBende biberonlar veriyorum sütüm yetmiyor arada emziriyorum bazen inatlaşsakta :) kaşıkla çok zor denedik olmuyor bilemiyor
Inşallah canım artar lactamil içtim şimdi humana aldık inş artar herkes birşey yedirmeye çalışıyor hamileyken almadığım kiloları şimdi alıcam fenalık geldi şunu ye bunu ye derkenBenimde sutum yetmiyor kirkinda sonra daha cok sut olur diyolar ins bakalim kasikla ve siringayla dwnwdik bizde zor oldu o yuzden direk biberon verdim memeyede biberona da alisti
Benimkinin göbek bağı 3 -4 günde düştü sonra hafif kan lekesi oldu kıyafetinde ama bişey yokmuş birkaç gün fısfıs sıktık şimdi bişey yok şükürSlm kızlar bugün topuk kani vericez bizim göbekte kan lekesi vardı dün bugün kan gördük offf yaa bu k vitaminini sağlık ocağı yapıyor mu yoksa çocuk doktoruna mi gitmeliyim
ılk cocugumda da 10.gun baslamıstım.hatrılıyorum bı sor ıstersenBize devit için 15. Gün başlayın dediler
canım 2-3 inciri su dolu cezveye at kaynat suyunu ıc ılıkken.en sonda ıncırlerını ye ıse yarıyor sankı bı de humana cay ıcıyorum ben.tahın de ıse yarıyorBenimde sutum yetmiyor kirkinda sonra daha cok sut olur diyolar ins bakalim kasikla ve siringayla dwnwdik bizde zor oldu o yuzden direk biberon verdim memeyede biberona da alisti
Hemşire hastanede öyle söylemişti canım nette baktım bazılarıda öyle başlamış değişebiliyor doktora göre herhaldeılk cocugumda da 10.gun baslamıstım.hatrılıyorum bı sor ıstersen
Bende şimdi humana içiyorum inş işe yarar börülcede iyi geliyormuş sütlerimiz olsun bol bol inşallah....canım 2-3 inciri su dolu cezveye at kaynat suyunu ıc ılıkken.en sonda ıncırlerını ye ıse yarıyor sankı bı de humana cay ıcıyorum ben.tahın de ıse yarıyor
gaz yapıyor mu borulceBende şimdi humana içiyorum inş işe yarar börülcede iyi geliyormuş sütlerimiz olsun bol bol inşallah....
Maşallah gaz sorunumuz yokgaz yapıyor mu borulce
Bizde de oldu cnm camasrnda leke oluydu hEp. Cocuk dr una gittk. Gobegi yakti k vitanmi ignsi yapti. Birkc gun daha kanadi. sonra bz eskilern yaptgi bi yontemi denedk ve ise yaradi. Gazli bezi parayi doladk göbeğine bagldk birkc gun durdu oyle gectiSlm kızlar bugün topuk kani vericez bizim göbekte kan lekesi vardı dün bugün kan gördük offf yaa bu k vitaminini sağlık ocağı yapıyor mu yoksa çocuk doktoruna mi gitmeliyim
Wee in emzigini emdi avent falan almistim onlari emmediHangi marka
Basta bizimkide almadi sonra aldiBen denedim bi kaç kez önce alır gibi oldu şimdi almıyor atıyor .. alsın istiyorum her ne kadar doktor ve sağlık ocağı verme desede...