2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar kızımın bazı yerlerinde kızarıklıklar oluştu sizde öyle bişey yaşayan var mı neden olabilir bu arada zeytinyağı çok işe yaradık kakamızı bügünde yaptık :)

Ilk gunden beri biberonla veriyorym memeyide aliyor
Soyleyenlere takma banada aynisini soyluyorlar bu kadar mi cocuk diye dalga gecen bile oldu

Ilk gunden beri biberonla veriyorym memeyide aliyor
Soyleyenlere takma banada aynisini soyluyorlar bu kadar mi cocuk diye dalga gecen bile oldu
Bende biberonlar veriyorum sütüm yetmiyor arada emziriyorum bazen inatlaşsakta :) kaşıkla çok zor denedik olmuyor bilemiyor

Bende biberonlar veriyorum sütüm yetmiyor arada emziriyorum bazen inatlaşsakta :) kaşıkla çok zor denedik olmuyor bilemiyor
Benimde sutum yetmiyor kirkinda sonra daha cok sut olur diyolar ins bakalim kasikla ve siringayla dwnwdik bizde zor oldu o yuzden direk biberon verdim memeyede biberona da alisti

Slm kızlar bugün topuk kani vericez bizim göbekte kan lekesi vardı dün bugün kan gördük offf yaa bu k vitaminini sağlık ocağı yapıyor mu yoksa çocuk doktoruna mi gitmeliyim

Herkese merhabalar cumartesi gunu genel anestezi ile kizima kavustum sukurler olsun.su anbirbirimize alismaya calisiyoruz.sutumuz henuz tam anlamiyla gelmedi mama takviyesi ile besleniyoruz.biraz nazli bir kizim var hep kucakta uyumak istiyor.herkese saglikli gunler dileriz.

Benimde sutum yetmiyor kirkinda sonra daha cok sut olur diyolar ins bakalim kasikla ve siringayla dwnwdik bizde zor oldu o yuzden direk biberon verdim memeyede biberona da alisti
Inşallah canım artar lactamil içtim şimdi humana aldık inş artar herkes birşey yedirmeye çalışıyor hamileyken almadığım kiloları şimdi alıcam fenalık geldi şunu ye bunu ye derken

Slm kızlar bugün topuk kani vericez bizim göbekte kan lekesi vardı dün bugün kan gördük offf yaa bu k vitaminini sağlık ocağı yapıyor mu yoksa çocuk doktoruna mi gitmeliyim
Benimkinin göbek bağı 3 -4 günde düştü sonra hafif kan lekesi oldu kıyafetinde ama bişey yokmuş birkaç gün fısfıs sıktık şimdi bişey yok şükür

canım 2-3 inciri su dolu cezveye at kaynat suyunu ıc ılıkken.en sonda ıncırlerını ye ıse yarıyor sankı bı de humana cay ıcıyorum ben.tahın de ıse yarıyor

canım 2-3 inciri su dolu cezveye at kaynat suyunu ıc ılıkken.en sonda ıncırlerını ye ıse yarıyor sankı bı de humana cay ıcıyorum ben.tahın de ıse yarıyor
Bende şimdi humana içiyorum inş işe yarar börülcede iyi geliyormuş sütlerimiz olsun bol bol inşallah....

Bizde de oldu cnm camasrnda leke oluydu hEp. Cocuk dr una gittk. Gobegi yakti k vitanmi ignsi yapti. Birkc gun daha kanadi. sonra bz eskilern yaptgi bi yontemi denedk ve ise yaradi. Gazli bezi parayi doladk göbeğine bagldk birkc gun durdu oyle gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…