2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

OTE="butterlove, post: 40793108, member: 424986"]38 bitti dogurdum.son zamnlarda hizli kilo aliyodu.3.5 dogdu.normal dogumu bekleseydik 4 kiloyu gecerdi.erkek benimde bebegim..hangi sehirdesin
Masallah canim yaaa ismi ne bebisin. Bizimki 36.6 dogdu ama 3 kiloydu hani sorun cikmasa zamaninda olsa aynen 4 u bulurdu. Saglikli olsunlardaa onemli olan o. Rabbim herkesin evladini kendisine bagislasin insallah.[/QUOTE]
Ismi aral.rabbim hayirli birsekilde buyumeyi,buyutmeyi nasip etsin hepimize

Benim sütüm az mama veriyorum hangi mama kullanıyorsunuz mama verenler
Anne sutu ve mama vwriyorum ben.bizimde kaka sorunumuz vardi.fitili bile denedim.doktor mamasina zeytinyagi koy dedi.her mamasina koyuyorum artik kakalarini kendisi yapiyo.iki gundebir yapiyo.nadiren gunde bir.sma kullanitorum ben.

Inşallah canım..
:) Senin bebiş kız mı erkek mi?
Canm bebeğim erkek. Şimdi bizimde normale döndü. Ishal ve yeşil olma Dönemini bizde yaşadık. Bağırsak florası gelişiyormuş. Doktora ben de sordum bu durumu eğer 5 ten fazla yeşil ve ishal gibi yapıyorsa haberim olsun dedi, o Zaman müdahale ederiz dedi.

Gunaydin oncelikle canim sulu ve yesilse kakasi benim bildigim usuttugu icindir. Keske ilaci kullansaydin ama gever insallah havarlarda isindi zaten. Benimde dun yapmiyo dedim ya gece yapti ama bu seferde su gibi yani sari su bildigin bide icinde cok afedersiniz sumuk parcalari vardi sanki. Korktuk esimle bugunde beklicem bakalim oyle olurwa doktora götürürüm.

Masallah canim yaaa ismi ne bebisin. Bizimki 36.6 dogdu ama 3 kiloydu hani sorun cikmasa zamaninda olsa aynen 4 u bulurdu. Saglikli olsunlardaa onemli olan o. Rabbim herkesin evladini kendisine bagislasin insallah.
Ismi aral.rabbim hayirli birsekilde buyumeyi,buyutmeyi nasip etsin hepimize[/QUOTE]
Allah bagislasin evlatlarimizi insallah. Saglik sihhat versin cumlemize.

Ya kizlar beb3gim dun öğlenn en son kaka yapti bugun hic yapmadi. Yani 24 saati gecti kaka yapmayali . Var mi boyle olan bu durumu yasayan ya da bilgisi olan.
Kaç günlük ?? Benlmkşde de yapmamıştı sonra yaptı Telaş etme sıkıntısı var mı ıkınıyor ağlıyor mu devamlı eğer bu Sıkıntılar yoksa Bebeğin büyüyor ondan ilk yenidoğan gibi her alt alışında kaka bekleme ,.

Evet bu günleri de arıcaz :) kız benim öyle dedime bakma banada geçmiyor ggünler buyumuyo sanki ama bugün sanki bana gülümsedi konusuyodum onunla sesler çıkarıyo bide güldü gülmeye baslarmi ki
Kaç günlüktü Bebeğin ? Bizimki bugün 49 günlük olduk artık baya Benlm kızımda Gülüyor ee artık bize de gülüyordur sadce meleklerine değil galiba :)

[QUOTE="htc1984, post: 40790869, member: 544613Alıştıramıyorumm ..

Olur canım dene bir kaçkere o attıkça sen ver. aslında alismasalar daha iyide mecbur veriyorum gerçi baştan ben alistirmadim k.validem verde ver tutturdu bizimkide alisti bazi huylarida benziyo yapcak bisey yok cekiyo....Ayy nerden nereye geldm :))[/QUOTE]
Alıştıramamamın sebebi de biraz eşim o emzik vermek istemedi her vermek istediğimde alma kızım alma kızım gibi replikler sonra öğülceyince işte almak istemiyor verme vs vs .. Destek olan yoktu haliyle bende yapamadım ,, kv bebek Bakım konusunda bana hıc faydası yok zaten ..

Alıştıramamamın sebebi de biraz eşim o emzik vermek istemedi her vermek istediğimde alma kızım alma kızım gibi replikler sonra öğülceyince işte almak istemiyor verme vs vs .. Destek olan yoktu haliyle bende yapamadım ,, kv bebek Bakım konusunda bana hıc faydası yok zaten ..[/QUOTE]

Iste napcan bundan sonra da biraz zor alisir heralde ama sen yine de dene. Allah razi olsun bazen iyidir k.v ama Değişik bi insan hersryime karışır. Bu arada senin kızın mmı vardı oglunmu ?

Bizim yeşil kaka 5 i geçmiştir. Napicam ben?

Allah analı babalı buyutsun iinşallah...

Benim sütüm az mama veriyorum hangi mama kullanıyorsunuz mama verenler
ben doktor arkadaşıma en iyi mama hangisi diye sordum, onun daha iyi bileceğini düşünerek ve arkadaşım olduğu için rant sağlamaya çalışmayacağı için aptamil dedi o. Kendi doktorum evolvia dedi ama güvenmiyorum çünkü eline kağıt vermişler onu veriyor bana. Reklam yapıyor çocuğu Düşünen mi var

Bu Arada Esra Beyza Kv nin neden öyle dediğini anlamadım. Kakasını yapamayan çocuğa Zeytinyağ verilir. Ishal olduysa niye veriyor bilemedim.

Bu Arada Esra Beyza Kv nin neden öyle dediğini anlamadım. Kakasını yapamayan çocuğa Zeytinyağ verilir. Ishal olduysa niye veriyor bilemedim.

Bende anlamadmki canım benim bende bir kaç kere verdim sonra bıraktım zaten zor içiyo yavrum boğazını alıyo. Ya benim ne yapmam lazım??

Kafam karıştı ishali ne ggeçirir? Evin icide serin kalorifer yanmiyo artık yıkamaya kkorkuyorum usurse hastalanirsa diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…