2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kafam karıştı ishggeçirir? Evin icide serin kalorifer yanmiyo artık yıkamaya kkorkuyorum usurse hastalanirsa diye ...
CAnim benimde simdi ishal galiba ama sari su bildigin yesil degil. Ama puturlu degil hic 2 gundur boyle bide dun yapar yaomaz actim altini hani sumuksu diyolarya ona benzer parcalar vardi. Sabahta oyleydi. Normal mi degil mi bilemedim.

CAnim benimde simdi ishal galiba ama sari su bildigin yesil degil. Ama puturlu degil hic 2 gundur boyle bide dun yapar yaomaz actim altini hani sumuksu diyolarya ona benzer parcalar vardi. Sabahta oyleydi. Normal mi degil mi bilemedim.

Ishal sanırım baştan bizimde öyleydi şimdi bide yeşil yapıyo. Doğduğundan beri 2 kere yaptı normal kafasını simdide süt içtiği için öyledir onun kakasi ishal değildir diyorlar. Bide yaparken hep ıkıniyo ağlıyo bunun bi çözümü yokmu yaaa. .. çok üzülüyorum yavrumun bu haline.

Canım endişelenme Bebeğin büyüyor. İçin rahat etmiyorsa tekrar götür doktora. Ben nette de okuduğum kadarıyla bağırsakları gelişiyor, doktor da normal Demişti. Say ne kadar yaptığını günde ona göre doktora söylersin. Onun dediğini yaparsın.

Canim ben simdi doktorla gorustum bizimkinde bide sumuksuluk varya az da olsa. Kaka sayisi ve o sumuksu yapi artarsa getir dedi. Bizim 3 gundur gunde 1 defa yapiyo. Bugunde simdiye kadar 1 defa yapti takip edicem bakalim. Ha bide normalden daha sık emzir dedi. En onemlisi oymus.

Bence en iyi mama milupa ve aptamil canım ben ıkı cocuguma da aptamil verdim bu kızıma milupa veriyorum memnunum ben

Bence en iyi mama milupa ve aptamil canım ben ıkı cocuguma da aptamil verdim bu kızıma milupa veriyorum memnunum ben
Evet aptamil hakkında kötü Şeyler çıktı ya ondan dedim ben. Bir de doktorun o kağıdı elime vermesi hiç Hoşuma gitmedi. Hiç bir açıklama bile yapmıyor. Şöyle iyi böyle iyi diye.

Evet aptamil hakkında kötü Şeyler çıktı ya ondan dedim ben. Bir de doktorun o kağıdı elime vermesi hiç Hoşuma gitmedi. Hiç bir açıklama bile yapmıyor. Şöyle iyi böyle iyi diye.
Doktorlar cogu ilac firması ile anlaşmalı oldukları için öyle yapmustır sen icinden ne geliyorsa hangisi icibe siniyorsa onu ver canım

Tesekkur ederim canım ishal deil yani gerçi halsizlik falanda yok. . Neyse bakmaz bi çaresine.

Deneyim bakalım ben emzirmek için uyandirmiyorum. Kendisinin acikipta uyanmasini bekliyorum. Gerçi Hillaytc bağırsakları gelişiyormus dedi.

Herkese merhabalar nasilsiniz? Ben hala lohusa gibiyim maalesef bulunduğum yerde dışarı çıkıcak hiç bir yer yok burda k.v disinda kizimda Son 10 gündür kucak ta sürekli yoksa ağlıyor bunaldım galiba sadece kızım gülünce mutluyum çok şükür; )

Arabası nasıl normal bebek arabasimi rahat yatabiliyo mu?

Canim ben wollex in newyork modelini aldim evde oto koltugunu ana kucagi gibi kullaniyorum disariya cikarken koltuk kismini kullaniyorum tam yatak seklinde oluyo ve icinde cok rahat uyuyo, icine battaniye serip ustune yatiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…