CAnim benimde simdi ishal galiba ama sari su bildigin yesil degil. Ama puturlu degil hic 2 gundur boyle bide dun yapar yaomaz actim altini hani sumuksu diyolarya ona benzer parcalar vardi. Sabahta oyleydi. Normal mi degil mi bilemedim.Kafam karıştı ishggeçirir? Evin icide serin kalorifer yanmiyo artık yıkamaya kkorkuyorum usurse hastalanirsa diye ...
CAnim benimde simdi ishal galiba ama sari su bildigin yesil degil. Ama puturlu degil hic 2 gundur boyle bide dun yapar yaomaz actim altini hani sumuksu diyolarya ona benzer parcalar vardi. Sabahta oyleydi. Normal mi degil mi bilemedim.
Canım endişelenme Bebeğin büyüyor. İçin rahat etmiyorsa tekrar götür doktora. Ben nette de okuduğum kadarıyla bağırsakları gelişiyor, doktor da normal Demişti. Say ne kadar yaptığını günde ona göre doktora söylersin. Onun dediğini yaparsın.Ishal sanırım baştan bizimde öyleydi şimdi bide yeşil yapıyo. Doğduğundan beri 2 kere yaptı normal kafasını simdide süt içtiği için öyledir onun kakasi ishal değildir diyorlar. Bide yaparken hep ıkıniyo ağlıyo bunun bi çözümü yokmu yaaa. .. çok üzülüyorum yavrumun bu haline.
Canim ben simdi doktorla gorustum bizimkinde bide sumuksuluk varya az da olsa. Kaka sayisi ve o sumuksu yapi artarsa getir dedi. Bizim 3 gundur gunde 1 defa yapiyo. Bugunde simdiye kadar 1 defa yapti takip edicem bakalim. Ha bide normalden daha sık emzir dedi. En onemlisi oymus.Ishal sanırım baştan bizimde öyleydi şimdi bide yeşil yapıyo. Doğduğundan beri 2 kere yaptı normal kafasını simdide süt içtiği için öyledir onun kakasi ishal değildir diyorlar. Bide yaparken hep ıkıniyğlıyo bunun bi çözümü yokmu yaaa. .. çok üzülüyorum yavrumun bu haline.
Bence en iyi mama milupa ve aptamil canım ben ıkı cocuguma da aptamil verdim bu kızıma milupa veriyorum memnunum benben doktor arkadaşıma en iyi mama hangisi diye sordum, onun daha iyi bileceğini düşünerek ve arkadaşım olduğu için rant sağlamaya çalışmayacağı için aptamil dedi o. Kendi doktorum evolvia dedi ama güvenmiyorum çünkü eline kağıt vermişler onu veriyor bana. Reklam yapıyor çocuğu Düşünen mi var
Evet aptamil hakkında kötü Şeyler çıktı ya ondan dedim ben. Bir de doktorun o kağıdı elime vermesi hiç Hoşuma gitmedi. Hiç bir açıklama bile yapmıyor. Şöyle iyi böyle iyi diye.Bence en iyi mama milupa ve aptamil canım ben ıkı cocuguma da aptamil verdim bu kızıma milupa veriyorum memnunum ben
Doktorlar cogu ilac firması ile anlaşmalı oldukları için öyle yapmustır sen icinden ne geliyorsa hangisi icibe siniyorsa onu ver canımEvet aptamil hakkında kötü Şeyler çıktı ya ondan dedim ben. Bir de doktorun o kağıdı elime vermesi hiç Hoşuma gitmedi. Hiç bir açıklama bile yapmıyor. Şöyle iyi böyle iyi diye.
Hemde hergünSelam bayanlar.. bebelerle dışarı çıkıyormusunuz...
Havalar ısındın
Canım endişelenme Bebeğin büyüyor. İçin rahat etmiyorsa tekrar götür doktora. Ben nette de okuduğum kadarıyla bağırsakları gelişiyor, doktor da normal Demişti. Say ne kadar yaptığını günde ona göre doktora söylersin. Onun dediğini yaparsın.
Kaç günlük Bebeğin. Bir de kız galiba.Tesekkur ederim canım ishal deil yani gerçi halsizlik falanda yok. . Neyse bakmaz bi çaresine.
Kaç günlük Bebeğin. Bir de kız galiba.
Benim 27 evet sen küçükmüşsün. Allah bağışlasın kızını. Sağlıkla büyüsün inşallah.Bugün 36 günlük evet kız. Aranızda en küçük anne benim galiba yaş 20 senin..
Selam bayanlar.. bebelerle dışarı çıkıyormusunuz...
Havalar ısındın
Benim 27 evet sen küçükmüşsün. Allah bağışlasın kızını. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Canim ben simdi doktorla gorustum bizimkinde bide sumuksuluk varya az da olsa. Kaka sayisi ve o sumuksu yapi artarsa getir dedi. Bizim 3 gundur gunde 1 defa yapiyo. Bugunde simdiye kadar 1 defa yapti takip edicem bakalim. Ha bide normalden daha sık emzir dedi. En onemlisi oymus.
Bende cikiyorum hava sicak oldugu muddetce, birde arabasinda uyumayi cok seviyo yatiriyorum onu cikip geziyorum
Arabası nasıl normal bebek arabasimi rahat yatabiliyo mu?