Evet aynen acı gibi işte. Çok zor oluyor. Bu emzirme işini beceremedim ben bi türlü.O sırt ağrısı bende de var özellikle akşam dahada artıyor..ağrıdan daha çok acı.. Acıdan ağlıcam nerdeyse düşün artık..umarım zamanla düzelir
Teşekkür ederim yaralarımda sıkıntı yok da ağrım çok canım. Yastıkla deneyim en iyisiIlk hafta benim de çok acıdı uçları, lansinoh krem almıştım ama çok kullanmadım. Üst komşum Zeytinyağı sür hemen geçer dedi ve 2 hafta sonra iyileşti gerçekten. C Şeklinde büyük yastıklar var, onlar çok rahat geldi bana ilk zamanlar. Bide karın destek yastığı oluyo D şeklinde, şimdilerde arasıra onu kullanıyorum. Bebek büyüdükçe sırt ağrısı kalmıyo yastıksız da emzirebiliyorum artık. Çok geçmiş olsun, yastık ve Zeytinyağı dene cnm.
Başta hiç fayda etmiyordu da zamanla geçti canım. Duan için teşekkürler. Inşallah geçerGeçmiş olsun canım benim Rabbim sifa versin inşallah çok şükür ben gogus yarası nedir bilmem bazen çok geriliyo o kadar kremlerdemi fayda etmiyor canım
Evet ona da dikkat ettim ama çok zor geçti.Sütünden her emzirme oncesi ve sonrası sürmüşmüydün ccanım
Bizimki gündüz memede çok duruyor ona bağlıyorum benEvet aynen acı gibi işte. Çok zor oluyor. Bu emzirme işini beceremedim ben bi türlü.
Canim ya 2 aylik bebege zeytin yagi agir gelmiyor mu. Doktora sordun mu hic neden oluyormus acaba ne kadar sure yapmazsa sorun olmaz.Tabi canım benimkinin nerdeyse 5 gün yapmadığı oldu. Bir Çay kaşığı Zeytinyağı ver eğer çocuk rahatsızsa. Birkaç saat sonra yapıyor benimki zeytinyağ verdiğim de. Endişelenme yani
Zeytinyağ zaten doğal bir şey. Zararı olmaz bi Çay kaşığı. Ben bir haftadan sonra fitil veriyorlar diye biliyorum. Anne sütü alanlarda normal diyorlar.Canim ya 2 aylik bebege zeytin yagi agir gelmiyor mu. Doktora sordun mu hic neden oluyormus acaba ne kadar sure yapmazsa sorun olmaz.
Bizimki de 5 günde bi, 2-3 günde veya günaşırı yapıyo. Bazen de ardarda 2 gün yapıyo sonraki gün yapmıyo. Dr ilk ay 3 günde 1, ilk aydan sonra 5 günde 1 yapması normal dedi. Sadece anne sütü veriyorum ben bu arada.Ya kizlar beb3gim dun öğlenn en son kaka yapti bugun hic yapmadi. Yani 24 saati gecti kaka yapmayali . Var mi boyle olan bu durumu yasayan ya da bilgisi olan.
Cok saol canim ben biraz daha bekliyim sonra deniyim o zaman daha 1 gun oldu cunku.Zeytinyağ zaten doğal bir şey. Zararı olmaz bi Çay kaşığı. Ben bir haftadan sonra fitil veriyorlar diye biliyorum. Anne sütü alanlarda normal diyorlar.
Benee sadece anne sutu veriyorum normalde gunde 2_3kez yaparsi simdi yapmayinca panik oldum. tesekkur ederim canim yaaaBizimki de 5 günde bi, 2-3 günde veya günaşırı yapıyo. Bazen de ardarda 2 gün yapıyo sonraki gün yapmıyo. Dr ilk ay 3 günde 1, ilk aydan sonra 5 günde 1 yapması normal dedi. Sadece anne sütü veriyorum ben bu arada.
Bence de bekle ben de 4.gnün sonunda vermiştim artık. Çünkü normal diyorlar bu duruma. Ama Aklında olsun diye söyledim benCok saol canim ben biraz daha bekliyim sonra deniyim o zaman daha 1 gun oldu cunku.
38 bitti dogurdum.son zamnlarda hizli kilo aliyodu.3.5 dogdu.normal dogumu bekleseydik 4 kiloyu gecerdi.erkek benimde bebegim..hangi sehirdesinAllah bagislasin yavrularimizi bizimkiee gece 23.30da dogdu 3 marta az kalmisti yani.:)))) bebegin kac kiloydu canim. Benee sezaryan dusunuyodum zaten normala cesaret edemiyodum kismet 8 aylik dogurdum. Onemli olan bebeklerimizin saglikli olmasi.
Doktor bana mamasina bir cay kasigi zeyrinyagi koy dedi.bende surekli koydum.faydasi oldu.oncekine gore daha rahatladiCanim ya 2 aylik bebege zeytin yagi agir gelmiyor mu. Doktora sordun mu hic neden oluyormus acaba ne kadar sure yapmazsa sorun olmaz.
âmin canım ama o 2 ay bana o kadar uzun ve uzak geliyor ki:) ama bu zamanları da Arıcaz demi :)
Tabi canım benimkinin nerdeyse 5 gün yapmadığı oldu. Bir Çay kaşığı Zeytinyağı ver eğer çocuk rahatsızsa. Birkaç saat sonra yapıyor benimki zeytinyağ verdiğim de. Endişelenme yani
Başta hiç fayda etmiyordu da zamanla geçti canım. Duan için teşekkürler. Inşallah geçer