- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
Herkese merhabalar nasilsiniz? Ben hala lohusa gibiyim maalesefbulunduğum yerde dışarı çıkıcak hiç bir yer yok burda k.v disinda kizimda Son 10 gündür kucak ta sürekli yoksa ağlıyor bunaldım galiba sadece kızım gülünce mutluyum çok şükür; )
Canım benimde kimsem yok ama burda çıkıcak ta bir yer yokMerhaba canim, bende senin gibi bunalimdayim ama hava sicak oldugu surece disariya cikiyorum ve benimde burda kimsem yok. Cok sukurki bu hafta memlekete gidiyorum biraz ailemin yaninda kalacam. Zaten o gulucukleri olmazsa nasil bas edilir dimi
Aşıları sağlık ocağında yapıyorlar bende sormuştum hastanede yapmadılar.Selam anneler,
2.ay kontrolüne giden, aşılarını yaptıran var mı? Bazı hastaneler yapmıyor galiba, sağlık ocağına yönlendirdi bizim gittiğimiz hastane. Bir de aşılar aynı gün yapılıyormuş. Verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptıramıyormuşuz. Tek doz açıldıktan sonra yarım saat aralıklarla birkaç bebeğe uygulandığından randevu saatinde gitmek gerekiyormuş. Hastanemiz ve sağlık ocağından aldım bu bilgileri.
Bende sordum doktoruma oda aptamil dedi.ofisinde bebelac reklamı vardı ama aptamil ı onerdiBence en iyi mama milupa ve aptamil canım ben ıkı cocuguma da aptamil verdim bu kızıma milupa veriyorum memnunum ben
Alıştıramamamın sebebi de biraz eşim o emzik vermek istemedi her vermek istediğimde alma kızım alma kızım gibi replikler sonra öğülceyince işte almak istemiyor verme vs vs .. Destek olan yoktu haliyle bende yapamadım ,, kv bebek Bakım konusunda bana hıc faydası yok zaten ..
Selam bayanlar.. bebelerle dışarı çıkıyormusunuz...
Havalar ısındın
Selam anneler,
2.ay kontrolüne giden, aşılarını yaptıran var mı? Bazı hastaneler yapmıyor galiba, sağlık ocağına yönlendirdi bizim gittiğimiz hastane. Bir de aşılar aynı gün yapılıyormuş. Verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptıramıyormuşuz. Tek doz açıldıktan sonra yarım saat aralıklarla birkaç bebeğe uygulandığından randevu saatinde gitmek gerekiyormuş. Hastanemiz ve sağlık ocağından aldım bu bilgileri.
Evet ısındı ama ben üşürse diye korkuyorum bide arabaya yatabiliyo mu bebeğin yani oturmadan sığıyomu?
Canım benimde kimsem yok ama burda çıkıcak ta bir yer yokbende haftaya annemler é gidicem 20 gün kadar kalıcam hergün çıkmayı düşünüyorum; )
Ben düşünüyorum kısa da olsa .ücretsiz izin kullanacaklar var mı daha küçücük bebeleri bakıcıya vermek çok üzücü
Canım ben önceki cocuklarıma kavanoz maması olarak sadece öeyva pürelerini verdim yemeginide hep kendim yaptım istedigin sebzelerden et de katanilirsin haşla bir damla yag cok cok Az tuz ile blendır dan gecir kavanozlarla buzdolabında sakla cok daha besleyici oluyor benceKızlar bbebeğimize kavanoz maması vermesek olurmu? Yani kendimiz yapsak pek güvenmiyorum da onlara. ..
Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi kiyarın 2 aylık kontrolümüz var..önce sağlık ocağına aşıya sonra doktora.. Bugün yıkadık oğluşu... Bende doğum sonrası ilk kontrolümü olucam dındırı dındın
Ben de daha gidemedim kendim için kontrole lohusa sonrası.yarın 2 aylık kontrolümüz var..önce sağlık ocağına aşıya sonra doktora.. Bugün yıkadık oğluşu... Bende doğum sonrası ilk kontrolümü olucam dındırı dındın
Inşallah rahat atlatırız aşı dönemlerini.Asidan Sonra mi gitmek mantıklı dra acaba? Huysuz olmaz mi ki. Ben once dr sonra asi gibi düşünmüştüm. Senin gibi mi yapsam bu ikinci ay asilari geriyor beni. Kusmalara cozum buldun mu. Ben bulamadım. Sut alerjisi falan olabilir mi ki