2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ilk hafta benim de çok acıdı uçları, lansinoh krem almıştım ama çok kullanmadım. Üst komşum Zeytinyağı sür hemen geçer dedi ve 2 hafta sonra iyileşti gerçekten. C Şeklinde büyük yastıklar var, onlar çok rahat geldi bana ilk zamanlar. Bide karın destek yastığı oluyo D şeklinde, şimdilerde arasıra onu kullanıyorum. Bebek büyüdükçe sırt ağrısı kalmıyo yastıksız da emzirebiliyorum artık. Çok geçmiş olsun, yastık ve Zeytinyağı dene cnm.
Teşekkür ederim yaralarımda sıkıntı yok da ağrım çok canım. Yastıkla deneyim en iyisi

Tabi canım benimkinin nerdeyse 5 gün yapmadığı oldu. Bir Çay kaşığı Zeytinyağı ver eğer çocuk rahatsızsa. Birkaç saat sonra yapıyor benimki zeytinyağ verdiğim de. Endişelenme yani
Canim ya 2 aylik bebege zeytin yagi agir gelmiyor mu. Doktora sordun mu hic neden oluyormus acaba ne kadar sure yapmazsa sorun olmaz.

Ya kizlar beb3gim dun öğlenn en son kaka yapti bugun hic yapmadi. Yani 24 saati gecti kaka yapmayali . Var mi boyle olan bu durumu yasayan ya da bilgisi olan.
Bizimki de 5 günde bi, 2-3 günde veya günaşırı yapıyo. Bazen de ardarda 2 gün yapıyo sonraki gün yapmıyo. Dr ilk ay 3 günde 1, ilk aydan sonra 5 günde 1 yapması normal dedi. Sadece anne sütü veriyorum ben bu arada.

Bizimki de 5 günde bi, 2-3 günde veya günaşırı yapıyo. Bazen de ardarda 2 gün yapıyo sonraki gün yapmıyo. Dr ilk ay 3 günde 1, ilk aydan sonra 5 günde 1 yapması normal dedi. Sadece anne sütü veriyorum ben bu arada.
Benee sadece anne sutu veriyorum normalde gunde 2_3kez yaparsi simdi yapmayinca panik oldum. tesekkur ederim canim yaaa

Allah bagislasin yavrularimizi bizimkiee gece 23.30da dogdu 3 marta az kalmisti yani.:)))) bebegin kac kiloydu canim. Benee sezaryan dusunuyodum zaten normala cesaret edemiyodum kismet 8 aylik dogurdum. Onemli olan bebeklerimizin saglikli olmasi.
38 bitti dogurdum.son zamnlarda hizli kilo aliyodu.3.5 dogdu.normal dogumu bekleseydik 4 kiloyu gecerdi.erkek benimde bebegim..hangi sehirdesin

Canim ya 2 aylik bebege zeytin yagi agir gelmiyor mu. Doktora sordun mu hic neden oluyormus acaba ne kadar sure yapmazsa sorun olmaz.
Doktor bana mamasina bir cay kasigi zeyrinyagi koy dedi.bende surekli koydum.faydasi oldu.oncekine gore daha rahatladi

Bugün hep gaz sancımız vardı damla verdik elma Yağı sürdük karnına havlu koyduk en son zeytin yağı verdik kakasını yaptı bira rahatladı ama hala pırt pırt gidiyo nasıl gazdır anlamadım 2. Ye böyle oluyoruz üşüttümü ne yaptı bilmiyorum bu arada gaz Olmasın diye neler yemiyorsunuz anneler?

OTE="butterlove, post: 40793108, member: 424986"]38 bitti dogurdum.son zamnlarda hizli kilo aliyodu.3.5 dogdu.normal dogumu bekleseydik 4 kiloyu gecerdi.erkek benimde bebegim..hangi sehirdesin[/QUOTE]
Masallah canim yaaa ismi ne bebisin. Bizimki 36.6 dogdu ama 3 kiloydu hani sorun cikmasa zamaninda olsa aynen 4 u bulurdu. Saglikli olsunlardaa onemli olan o. Rabbim herkesin evladini kendisine bagislasin insallah.

âmin canım ama o 2 ay bana o kadar uzun ve uzak geliyor ki:) ama bu zamanları da Arıcaz demi :)

Evet bu günleri de arıcaz :) kız benim öyle dedime bakma banada geçmiyor ggünler buyumuyo sanki ama bugün sanki bana gülümsedi konusuyodum onunla sesler çıkarıyo bide güldü gülmeye baslarmi ki

[QUOTE="htc1984, post: 40790869, member: 544613Alıştıramıyorumm ..:KK43:[/QUOTE]

Olur canım dene bir kaçkere o attıkça sen ver. aslında alismasalar daha iyide mecbur veriyorum gerçi baştan ben alistirmadim k.validem verde ver tutturdu bizimkide alisti bazi huylarida benziyo yapcak bisey yok cekiyo....Ayy nerden nereye geldm :))

Tabi canım benimkinin nerdeyse 5 gün yapmadığı oldu. Bir Çay kaşığı Zeytinyağı ver eğer çocuk rahatsızsa. Birkaç saat sonra yapıyor benimki zeytinyağ verdiğim de. Endişelenme yani

Konusu açılmışken.. Sizinkiler ggünlerce yapamıyo bizimki günde4 5 kakalı bezi oluyo. Bide sulu ve sesli çoğuzamanda yyeşil. Dr.goturduk ishal diye ilaçverdi tabi k.v onada kkarıştı verme çocuğa ilaca aalıştırma zeytin yağı ver dedi onun hiç faydası olmadi. Usutuyomuyum acaba....:110:

X