- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
benim mide bulantıları başladı bile.. hersey cok erken oluyor .. inşallah kalp atışınıda hemen duyabilrim.. oruç tutabiliyormusun ? dr bana cok uzun oldugu ıcın asla tutma dedı vıcdanen rahatsızım mecbur tutmuyorm ..
Degerler degişiyor herkese göre .düşük başlayıp ikiz olanı bile gördüm.
bitter ilki 186 idi ikinci 429 iki katını geçmiş
özlem ikizlermi geliyor yoksa ilk degerin kaçtı 200 lü idi demi
inşallah,önümüzdeki cumartesi çağırdı ama ben cuma gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız.eşimi de götürücem bu sefer
yok canım tutamam,normalde de çok zorlanıyorum.ilk 3 ay kandan besleniyor diyorlar ama ne olursa olsun kıyamam ben içimdeki cana
dinen bunun ruhsatı var canım zaten ama insan bi tuhaf hissediyor işte ne biliyimhayırlısıyla şu güzel sesi de dinlesek daha rahaat uyuyabileceğim geceleri.. bende haftaya cuma gıdecegım hayırlısı olsun bakalım ..
evde testle öğrenip doktora gidene kadar ben geceleri uyuyamıyordum sanırım sen de öyleydin
dün akşam uyudum güzel ama şimdi de kalp atışlarını bir duysaydım diyorum
evet canım 270 di ilki fatma abla sağlıklı olsun da gerçekten başka bişey istemiyorum ikiz tek cinsiyet farketmez 2 senedir hasretiz biz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde tam 24.ayda oldu .hakkında hayırlısı cnm
Benm adet gunumde 25 hazirandan hcg 206 idi acaba simdi kac olmstr? Keseyi ne zamn gorucez , kalp atslrni ne zamn duyucam cok heycnli :) cok meraklnyrm
benim de 2012 Şubat da evlendim Mayıs da korunmayı bıraktım tam 24. ayda nasip oldu
Biz korunmyi birktiktan 2 ay sonra nasip oldu cok sukur rabbim aratmasin
2 günde 2 ye katlıyor cnm 25inde 206 27sinde 400 29 unda 800 1 ınde 1600
keseyi 1500 den sonra görende var
benim 26 sında 186 28 inde 429 30unda 850 2 sinde 1700 civarı olacak dr beni 2 yada 3ünde çağırdı ben 3.nde gideceğim bakalım görecekmiyim
Yok iste hamile olcgmi bildi ne olck belli degl daha ama birkc ay once boyle soylemisti bn de cok merak ediyrm :)sadece merak ettim oğlunuz mu oldu? arkadaşınız rüyasında görmüş gerçekleşti mi diye merak ettim :)
Yok iste hamile olcgmi bildi ne olck belli degl daha ama birkc ay once boyle soylemisti bn de cok merak ediyrm :)
Yok iste hamile olcgmi bildi ne olck belli degl daha ama birkc ay once boyle soylemisti bn de cok merak ediyrm :)
Selam Bitterkuzucuk adet tarihime bir hafta var ben dün yaptım testi çıktı doktora ise adet tarihim geçtikten sonra gidecem yani 3 temmuzdan sonra.
Biz korunmyi birktiktan 2 ay sonra nasip oldu cok sukur rabbim aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?