2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ,önümüzdeki cumartesi çağırdı ama ben cuma gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız.eşimi de götürücem bu sefer

yok canım tutamam,normalde de çok zorlanıyorum.ilk 3 ay kandan besleniyor diyorlar ama ne olursa olsun kıyamam ben içimdeki cana

Degerler degişiyor herkese göre .düşük başlayıp ikiz olanı bile gördüm.

bitter ilki 186 idi ikinci 429 iki katını geçmiş

özlem ikizlermi geliyor yoksa ilk degerin kaçtı 200 lü idi demi

evet canım 270 di ilki fatma abla sağlıklı olsun da gerçekten başka bişey istemiyorum ikiz tek cinsiyet farketmez 2 senedir hasretiz biz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dinen bunun ruhsatı var canım zaten ama insan bi tuhaf hissediyor işte ne biliyim hayırlısıyla şu güzel sesi de dinlesek daha rahaat uyuyabileceğim geceleri.. bende haftaya cuma gıdecegım hayırlısı olsun bakalım ..

evde testle öğrenip doktora gidene kadar ben geceleri uyuyamıyordum sanırım sen de öyleydin
dün akşam uyudum güzel ama şimdi de kalp atışlarını bir duysaydım diyorum

evde testle öğrenip doktora gidene kadar ben geceleri uyuyamıyordum sanırım sen de öyleydin
dün akşam uyudum güzel ama şimdi de kalp atışlarını bir duysaydım diyorum

bana surprız oldu hiç beklemiyordum ve direk kan testınde ogrendm . o yuzden rahattım .. şu an kendimi çok fazla dinliyorum vucudumun ısısı agrısı hep diğer gebelıklerımle kıyaslıyorum .. stres yapmayın dıyorlar ama ınsannın aklından bıran cıkmıyor kı..

Benm adet gunumde 25 hazirandan hcg 206 idi acaba simdi kac olmstr? Keseyi ne zamn gorucez , kalp atslrni ne zamn duyucam cok heycnli :) cok meraklnyrm

Benm de deger katladi 415 ten 942 ye cikti ama bas agrisi disinda belirtim yok basim cok agriyo kafami kaldiramiyorum son iki saattr

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet canım 270 di ilki fatma abla sağlıklı olsun da gerçekten başka bişey istemiyorum ikiz tek cinsiyet farketmez 2 senedir hasretiz biz.

benimde tam 24.ayda oldu .hakkında hayırlısı cnm

Benm adet gunumde 25 hazirandan hcg 206 idi acaba simdi kac olmstr? Keseyi ne zamn gorucez , kalp atslrni ne zamn duyucam cok heycnli :) cok meraklnyrm

2 günde 2 ye katlıyor cnm 25inde 206 27sinde 400 29 unda 800 1 ınde 1600
keseyi 1500 den sonra görende var

benim 26 sında 186 28 inde 429 30unda 850 2 sinde 1700 civarı olacak dr beni 2 yada 3ünde çağırdı ben 3.nde gideceğim bakalım görecekmiyim

O zaman bn pazartesi keseyi goreblrm belki de hadi insllh

Yok iste hamile olcgmi bildi ne olck belli degl daha ama birkc ay once boyle soylemisti bn de cok merak ediyrm :)

aaa siz yeni hamile misiniz? ben yanlış anlamışım demek başlık yanılttı sanırım doğum oldu çoktandır diye düşünmüştüm bende dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini :) henüz 15 haftalık kızım olacak.. biz de hep erkek sanıyorduk rüyalarda falan öyle görüyordum ve etrafımdakiler o kadar çok erkek dedi ki kız olacağını duyunca şaştık kaldık ama çok sevindik :)

Selam Bitterkuzucuk adet tarihime bir hafta var ben dün yaptım testi çıktı doktora ise adet tarihim geçtikten sonra gidecem yani 3 temmuzdan sonra.

ohh maşallah
bir oğluşun da varmış Allah bağışlasın

ayyy kızlar geçen sene bende sizin gibiydim. 16 haziran satım ama geçen sene bu sıralar göğüslerim şişmişti. 1 temmuzda doktora gittim. çıkmaz dedi. 7 temmuzda çıktı testte:) şimdi oğluşum 4 aylık (4 hafta erken doğdu). darısı başınıza (hastalık hariç) İnşallah. sağ-salim kucağınıza alın bebişlerinizi.

bu arada bir cinsiyet tahmini yöntemi size:

yemek sodasının üzerine çiş döküyoruz . eğer bira gibi köpük köpük kabarırsa erkek , sadece hafifce fısırdarsa kız .. bende 4 parmak köpük olmuştu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…