bir kadın demiştiki bana mart nisan ayları öğretmenlerin doğum ayları
ayy bende okulda öğrendim çarşamba günü. seminerdeydik. arkadaşlar ısrar ettiler ille test yapalım diye bende yok yapmam herseyeara telefonum çaldı tayini başka yere çıkan bi arkadaş aradı beni rüyasında görmüş 4 aylık hamileymişim .. artık onu duyunca bana okulun tuvaletinde test yaptırdılar :) şaka gibi .. herkes erkek olcak diyo banada..
Ayni seklde oldu bnm de carsmba gunu okuln tuvaletnde yaptrdilar bna da zorla o gunu hic unutmam herhlde :) esra bizm oglumz olck galiba baksana hersey ayni :)
inşallah yaaa :) çocuk sizin yüzünüzden ya tuvaletçi olcak ya öğretmen dedim kızlara :) ya bir de ben çok tedirginim Mervecim böyle kalp atışını duyana kadar gider bendekorkuyorum kendi kendimi korkutuyorum hep kötü örneklere bakıyorum of ya
Merhaba kızlar bende Mart annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse. Bugün bata 1 kala değeri 174.5 çıktı pazartesi testi tekrarlamalimiyim sizce
Bn de tedirginim cnm bide bizm oturdgmz yer mahrumiyet bolgesi surekli elktrk gidio su yok mesela suan. Iyi bi dr bulmam lazm . Cevremde dusuk yapan cok kisi oldu bu yil korkyrm. Ilk bebegmz olck burda esimle yanliziz kimsemz yok tecrubesisiz allh yardmcmz olsun valla
doğuda filan mısın canım Allah kolaylık verir inş. merak etme sen..şu kalp atışını filan hayırlısı ile duyalımda gerisi gelir.ben en çok boş gebelikten korkuyorum
Bos gebelik ne kiz? Evet cnm dogudayz malesef 2 yil daha burdayz ustelk
Bos gebelik ne kiz? Evet cnm dogudayz malesef 2 yil daha burdayz ustelk
ya herşey hamile gibi devam ediyo kese görünüyo ama içinde bebek olmuyo kürtajla kese alınıyorrabbim kimseye vermesinn
Aa allh korusun aklmza kotu seyler getrmeyelm
E bn de uyuyamadm sozde 3.30 da yatmistm ogleye kadr uyurum diodum 10 da uyandm bidaha da uyku muyku yok. olmadik zamnda da uyuyacagm tutar :)ahh işte zaten film orda kopuyo bende bu gece inan yarım yamalak uyudum sabah 6 da uyandım
bende doğudaydım eş durumu ile geldim iç anadoluya canm çok iyi anlıyorum seni orda şartlar çok farklı
Merhaba anne adayları :))
benim de bugün hafif ağrım var gibi,biraz da midem bulandı sanki.
bir de progestan içtim iyice saf gibi oldum
bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim
Meraba cnm gitgide cogaliyrz ne guzel :) bn simdlk iyiym cok sukur agrm falan da yok bebislermz de iyi olsun rabbimn iznyle :-DMerhaba anne adayları :))
benim de bugün hafif ağrım var gibi,biraz da midem bulandı sanki.
bir de progestan içtim iyice saf gibi oldum
bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim
Meraba cnm gitgide cogaliyrz ne guzel :) bn simdlk iyiym cok sukur agrm falan da yok bebislermz de iyi olsun rabbimn iznyle :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?