2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni seklde oldu bnm de carsmba gunu okuln tuvaletnde yaptrdilar bna da zorla o gunu hic unutmam herhlde :) esra bizm oglumz olck galiba baksana hersey ayni :)

Ayni seklde oldu bnm de carsmba gunu okuln tuvaletnde yaptrdilar bna da zorla o gunu hic unutmam herhlde :) esra bizm oglumz olck galiba baksana hersey ayni :)

inşallah yaaa :) çocuk sizin yüzünüzden ya tuvaletçi olcak ya öğretmen dedim kızlara :) ya bir de ben çok tedirginim Mervecim böyle kalp atışını duyana kadar gider bende korkuyorum kendi kendimi korkutuyorum hep kötü örneklere bakıyorum of ya

Merhaba kızlar bende Mart annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse. Bugün bata 1 kala değeri 174.5 çıktı pazartesi testi tekrarlamalimiyim sizce

Bn de tedirginim cnm bide bizm oturdgmz yer mahrumiyet bolgesi surekli elktrk gidio su yok mesela suan. Iyi bi dr bulmam lazm . Cevremde dusuk yapan cok kisi oldu bu yil korkyrm. Ilk bebegmz olck burda esimle yanliziz kimsemz yok tecrubesisiz allh yardmcmz olsun valla

Merhaba kızlar bende Mart annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse. Bugün bata 1 kala değeri 174.5 çıktı pazartesi testi tekrarlamalimiyim sizce

pazartesi tekarla canım 2 katından yüksek çıkması lazım hayırlı olsun :)

doğuda filan mısın canım Allah kolaylık verir inş. merak etme sen..şu kalp atışını filan hayırlısı ile duyalımda gerisi gelir.ben en çok boş gebelikten korkuyorum

Merhaba anne adayları :))

benim de bugün hafif ağrım var gibi,biraz da midem bulandı sanki.
bir de progestan içtim iyice saf gibi oldum

bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim

Merhaba anne adayları :))

benim de bugün hafif ağrım var gibi,biraz da midem bulandı sanki.
bir de progestan içtim iyice saf gibi oldum

bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim
Meraba cnm gitgide cogaliyrz ne guzel :) bn simdlk iyiym cok sukur agrm falan da yok bebislermz de iyi olsun rabbimn iznyle :-D

bende hamileyim bu 3. denemem ilk ikisi kalp atışları olmadıgı için kurtajla sonuclandı.. ınsallah bu sefer hem duayla hem ılaclarla sag saglım alırız kucagımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…