• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamileyim bu 3. denemem ilk ikisi kalp atışları olmadıgı için kurtajla sonuclandı.. ınsallah bu sefer hem duayla hem ılaclarla sag saglım alırız kucagımıza.. :5:

Canim hayirli olsun sana bisey sorucam kurtajla alinan geneliklerinde agrin filan oluyor muydu akintin hamilelik belirtin filan

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim hayirli olsun sana bisey sorucam kurtajla alinan geneliklerinde agrin filan oluyor muydu akintin hamilelik belirtin filan

hayır canım agrım olmadı sadece kurtaj oldugum gun agrım oldu sonra gectı .. yalnız bu son kı gebelıgımde adetımden once lekelenme oldu adet gunum gelınce normal akıntıya döndü doktorum rahım kendını temızlemıs dedı .. su an sıkıntım da yok allaha şükür inşallah böyle devam eder..:3:

hayır canım agrım olmadı sadece kurtaj oldugum gun agrım oldu sonra gectı .. yalnız bu son kı gebelıgımde adetımden once lekelenme oldu adet gunum gelınce normal akıntıya döndü doktorum rahım kendını temızlemıs dedı .. su an sıkıntım da yok allaha şükür inşallah böyle devam eder..:3:

İnsallah cnm ya bende korkuyorum iste o yuzden soruyorum benim ilk olcak insallah sagliklidir

İnsallah cnm ya bende korkuyorum iste o yuzden soruyorum benim ilk olcak insallah sagliklidir

inşallah canım .. bol bol dua et rahat ol .. kafana takma .. hayırlısını ıste allahtan :emir_bebek:saglıklı sıhhatlı bır evladın olur ınsallah..

inşallah canım .. bol bol dua et rahat ol .. kafana takma .. hayırlısını ıste allahtan :emir_bebek:saglıklı sıhhatlı bır evladın olur ınsallah..

insallah yaa hep dua ediyorum zaten rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

merhaba kizlar bende daha dun ogrendim hamis oldugumu, doktor kontrolunde kan tahlili ile daha kesinlesecek.sabirsizlanip erken yaptim idrar testini :1:
sagsalim kucagimizada aliriz insaALLAH :nazar::nazar::nazar:

zumrelerim basti burayi ;)

evet :1::1:

Meraba cnm gitgide cogaliyrz ne guzel :) bn simdlk iyiym cok sukur agrm falan da yok bebislermz de iyi olsun rabbimn iznyle :-D
amin onlar sağlıklı büyüsünler iyi olsunlar yeter :16:

Bizim okuldaki ingilizce ögretmenide hamile :)
hay Allah :)) ingilizcecilerin doğuracağı yıl olmuş 2015 :9:
bende hamileyim bu 3. denemem ilk ikisi kalp atışları olmadıgı için kurtajla sonuclandı.. ınsallah bu sefer hem duayla hem ılaclarla sag saglım alırız kucagımıza.. :5:
Allah bebeğini sana bağışlasın canım :nazar:

merhaba kizlar bende daha dun ogrendim hamis oldugumu, doktor kontrolunde kan tahlili ile daha kesinlesecek.sabirsizlanip erken yaptim idrar testini :1:
sagsalim kucagimizada aliriz insaALLAH :nazar::nazar::nazar:
inşallah :nazar: ne zaman gideceksin doktora ne kadar erken yaptın

2.derimde 429 çıkmış perşembeye çagırdı dr.

ben de cuma gidicem kısmetse :emir_bebek::emir_bebek: güzel katlamış mı değerin

evet :1::1:

amin onlar sağlıklı büyüsünler iyi olsunlar yeter :16:

hay Allah :)) ingilizcecilerin doğuracağı yıl olmuş 2015 :9:

Allah bebeğini sana bağışlasın canım :nazar:

inşallah :nazar: ne zaman gideceksin doktora ne kadar erken yaptın

ben de cuma gidicem kısmetse :emir_bebek::emir_bebek: güzel katlamış mı değerin
ben adet tarıhımden 3 gun once gıttm kan verdım 715 tı cok yuksek geldı bana .. sizcede oyle degılmı.. hatta ertesı gun keseyı bıle gorduk ..

Son düzenleme:
Degerler degişiyor herkese göre .düşük başlayıp ikiz olanı bile gördüm.

bitter ilki 186 idi ikinci 429 iki katını geçmiş

özlem ikizlermi geliyor yoksa ilk degerin kaçtı 200 lü idi demi

kardeşlerim ikiz olabilir mi acabaaa :3: ama kese bır taneydı..

evet o da muhtemel.. mıde bulantıların basladımı .. sanırm aynı donemde hamıle kalmısız..
kese bir taneyse tamam o zaman :1::1: kafana takma herkeste farklı oluyor demek ki.
bugün çok az hissettim bulantı,biraz da açtım belki ondan

Degerler degişiyor herkese göre .düşük başlayıp ikiz olanı bile gördüm.

bitter ilki 186 idi ikinci 429 iki katını geçmiş

özlem ikizlermi geliyor yoksa ilk degerin kaçtı 200 lü idi demi

katlamışsa gayet güzel maşallah ona:nazar::nazar:

kese bir taneyse tamam o zaman :1::1: kafana takma herkeste farklı oluyor demek ki.
bugün çok az hissettim bulantı,biraz da açtım belki ondan

katlamışsa gayet güzel maşallah ona:nazar::nazar:

benim mide bulantıları başladı bile.. hersey cok erken oluyor .. inşallah kalp atışınıda hemen duyabilrim.. oruç tutabiliyormusun ? dr bana cok uzun oldugu ıcın asla tutma dedı vıcdanen rahatsızım mecbur tutmuyorm ..

Back