2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantın olması normal bhcg yükseldikçe bulantı oluyor

Aaa ilk kez duydum gercrkten dogru cikiyo mu bn de yapim bari :))

Kizlar dun esimle baya bi tartistik ardindan bir sanci girdi kasigima acillik oldum.Sinirseldir ama ne olur ne olmaz diye.iki gun arayla oldu hepsi : 45.48 den 98.9 a yukselmisti ya dunkude 159.83 olmus.idrar ve hemogram da aldi hemogramida begenmedi.Dr buyuk ihtimal dis gebelik takibe almam lazim seni dedi yatis verdi bende yatmadim.sade 30 deger az cikmis cok buyuk bi sorunmu bu? Ben evdede yatarim dedim.Pazartesi gel tekrar bakalim o zaman dedi.kagit imzalatti.Kanama yaparmis icerde ben anlamazmisim dikkatli ol falan dedi.Moralim acayip bozuldu cokmu anormal bu sonuc cikmis .30 asagi cikmis

zuzi

Bnm bulantm da yok daha bn cok terliyrm kizlar siz de oyle misnz ellerm ayaklrm hep islak vucudum ates gibi bide kabizlik var bilmem hamilelikle alakali mi ama

Ateş ve kabızlık olabilir kabızlıga dikkat et cnm olmamak için bişeyler yap.kayısı ananas kabak çekirdegi bol su

Geçmiş olsun cnm % 60artması normal aslında dış gebelige karşı dikkatli olmak lazım tabiki sana zarar verebilir

Günaydın en taze anne adayları....
Hamileler güya uyur ben 6.30 da uyandım

Geçmiş olsun cnm % 60artması normal aslında dış gebelige karşı dikkatli olmak lazım tabiki sana zarar verebilir

Ah fatmam moralimi yikti atti.Bi gormedigim o vardi dedim.Evet hesap yaptim ufak rakam faarkiyla 60 dan acik fazla bile artmis.Mubarek gunlerde Allah acısın halimize ya :. (

zuzi

Ah fatmam moralimi yikti atti.Bi gormedigim o vardi dedim.Evet hesap yaptim ufak rakam faarkiyla 60 dan acik fazla bile artmis.Mubarek gunlerde Allah acısın halimize ya :. (

zuzi

Selam günaydın kızlar.
Gebeliğin erken teşhis edilmesi dış gebelik olma ihtimalini yükseltiyor mu? Bende idrar testi ile erken öğrendim doktora daha gitmedim korktum şimdi umarım hiç kimse dış gebelik yaşamaz. Bebislerimizi sagsalim kucaklarimiza alırız sorunsuz bi şekilde. InsaAllah sende dış gebelik yoktur annahtar. Allah yardımcın olsun...

erken öğrenmenle dış gebeliğin alakası yok cnm .dış gebelikte bthcg düzensiz artar ve yerleştiği yere göre büyüdükçe ağrı yapar.usg de rahimde kese gözükmeyincede dış gebelik olduğu söylenir.ilaçla düşürülmeye çalışılır yada cerrahi müdehale gerekebilir.

aklımıza kötü şeyler getirmeyelim inşallah herkes sağlıklı bir gebelik ile bebişine kavuşur

günaydın ah o konudan bende muzdaribim abla evimiz dublex yatak odası çatı katında o kadar sıcak oluyo ki sıcakdanda uyuyamıyorumm

bizimkide sıcak oluyor klima açıyorum ama ben uyanıyorum ya sıcaktan değil sevinçten mi acaba

Sağol cnm ya içim rahatladı biraz evet køtu şeyler dusunmeyelim iyi düşünelim iyi olsun..

Selam kizlar
Bata 5 gün var ama bugün bi test yapayim dedim ikinci çizgi pembe çıktı
Yarın doktora gidecem
Inşallah araniza katilirim :)

Günaydın en taze anne adayları....
Hamileler güya uyur ben 6.30 da uyandım

ben 10da uyandım bugün,heyecanım yatıştı demek ki çünkü erkenden uyanıyordum :))

Selam kizlar
Bata 5 gün var ama bugün bi test yapayim dedim ikinci çizgi pembe çıktı
Yarın doktora gidecem
Inşallah araniza katilirim :)
hadi inşallah güzel bir sonuç alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…