Selam kizlar
Bata 5 gün var ama bugün bi test yapayim dedim ikinci çizgi pembe çıktı
Yarın doktora gidecem
Inşallah araniza katilirim :)
Bir öğretmen dahamı geliyor sendemi ingilizce ögretmenisin yoksa :)
Hayırlı haberlerle gel
Dikkat ediyrm kayisi yiyrm , bol su iciyrm ama gecmio ya hic boyle olmzdm nerdeyse 1 aydir boyle bi sorunum varAteş ve kabızlık olabilir kabızlıga dikkat et cnm olmamak için bişeyler yap.kayısı ananas kabak çekirdegi bol su
Aa ne guzel bi zumrem daha geldi allh gonlune gore versin cnm :))Evet canım ingilizce öğretmeniyim
Dua edin de bi sorun çıkmasın
Kizlar dun esimle baya bi tartistik ardindan bir sanci girdi kasigima acillik oldum.Sinirseldir ama ne olur ne olmaz diye.iki gun arayla oldu hepsi : 45.48 den 98.9 a yukselmisti ya dunkude 159.83 olmus.idrar ve hemogram da aldi hemogramida begenmedi.Dr buyuk ihtimal dis gebelik takibe almam lazim seni dedi yatis verdi bende yatmadim.sade 30 deger az cikmis cok buyuk bi sorunmu bu?Ben evdede yatarim dedim.Pazartesi gel tekrar bakalim o zaman dedi.kagit imzalatti.Kanama yaparmis icerde ben anlamazmisim dikkatli ol falan dedi.Moralim acayip bozuldu cokmu anormal bu sonuc cikmis .30 asagi cikmis
zuzi
Aa ne guzel bi zumrem daha geldi allh gonlune gore versin cnm :))
Yaa bn hiç ölçüm faln yaptrmadm carsmba adet gunumde bhgc 206 oldgnu ogrendm o kadr. Hergun baktrmamz mi lazm artisa? Yarin dr a gitcm insllh hersey normaldir.
Merhaba esracim bn yarin dr gidicem kan mi alinyo peki her sefernde kadin dogumcu mu bakiyo o degerlre?Canim hergun degil de iki gunde bir iki kati olmasi gerekiyor gerci bende sadece iki kez baktrdim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Tamm cnm anladim :)Ben kan verdim yine ama doktorum izinliydi telefonla gorusuyoruz kendisiyle biraz degisik bi adam :) iki katini asmis cok iyi dedi cuma gel dedi o kadar yani benmde senden bi farkim yok :)
Rabbim bi an once huzura erdirsin insallahhh
Bn daha hicbiseyni goremedm sat 25 mayiskızlar kalp atışını duyan var mı aranızda yada kese gören bide son adet tarihini z kaç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gruptakiler henüz keseden fazlasını görememiştir.önce keselerimizi görelim sonrada kalp atışları.
Evet canım ingilizce öğretmeniyim
Dua edin de bi sorun çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?