2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecms olsn cnm kalbini ferah tut inslh oyle bisey yoktur dua edelm cok

Yaa bn hiç ölçüm faln yaptrmadm carsmba adet gunumde bhgc 206 oldgnu ogrendm o kadr. Hergun baktrmamz mi lazm artisa? Yarin dr a gitcm insllh hersey normaldir.

Yaa bn hiç ölçüm faln yaptrmadm carsmba adet gunumde bhgc 206 oldgnu ogrendm o kadr. Hergun baktrmamz mi lazm artisa? Yarin dr a gitcm insllh hersey normaldir.

Canim hergun degil de iki gunde bir iki kati olmasi gerekiyor gerci bende sadece iki kez baktrdim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Ben kan verdim yine ama doktorum izinliydi telefonla gorusuyoruz kendisiyle biraz degisik bi adam :) iki katini asmis cok iyi dedi cuma gel dedi o kadar yani benmde senden bi farkim yok :)

Rabbim bi an once huzura erdirsin insallahhh

kızlar kalp atışını duyan var mı aranızda yada kese gören bide son adet tarihini z kaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gruptakiler henüz keseden fazlasını görememiştir.önce keselerimizi görelim sonrada kalp atışları.

Insallah dediginiz gibidir kizlar.cici cici haberler okudum Allah tamamina erdirsin saglikla devam etsin insallah hamislikleriniz.Cok iyi moral oluyo okudukca kendimmis gibi seviniyorum masalllahh

zuzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…