bende hamileyim bu 3. denemem ilk ikisi kalp atışları olmadıgı için kurtajla sonuclandı.. ınsallah bu sefer hem duayla hem ılaclarla sag saglım alırız kucagımıza..
Canim hayirli olsun sana bisey sorucam kurtajla alinan geneliklerinde agrin filan oluyor muydu akintin hamilelik belirtin filan
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hayır canım agrım olmadı sadece kurtaj oldugum gun agrım oldu sonra gectı .. yalnız bu son kı gebelıgımde adetımden once lekelenme oldu adet gunum gelınce normal akıntıya döndü doktorum rahım kendını temızlemıs dedı .. su an sıkıntım da yok allaha şükür inşallah böyle devam eder..
İnsallah cnm ya bende korkuyorum iste o yuzden soruyorum benim ilk olcak insallah sagliklidir
inşallah canım .. bol bol dua et rahat ol .. kafana takma .. hayırlısını ıste allahtansaglıklı sıhhatlı bır evladın olur ınsallah..
insallah yaa hep dua ediyorum zaten rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Hayirli olsun canim :) insllh hayirlsyla kavusrz yavrularmzamerhaba kizlar bende daha dun ogrendim hamis oldugumu, doktor kontrolunde kan tahlili ile daha kesinlesecek.sabirsizlanip erken yaptim idrar testini
sagsalim kucagimizada aliriz insaALLAH
Hayirli olsun canim :) insllh hayirlsyla kavusrz yavrularmza
zumrelerim basti burayi
amin onlar sağlıklı büyüsünler iyi olsunlar yeterMeraba cnm gitgide cogaliyrz ne guzel :) bn simdlk iyiym cok sukur agrm falan da yok bebislermz de iyi olsun rabbimn iznyle :-D
hay Allah :)) ingilizcecilerin doğuracağı yıl olmuş 2015Bizim okuldaki ingilizce ögretmenide hamile :)
Allah bebeğini sana bağışlasın canımbende hamileyim bu 3. denemem ilk ikisi kalp atışları olmadıgı için kurtajla sonuclandı.. ınsallah bu sefer hem duayla hem ılaclarla sag saglım alırız kucagımıza..
inşallahmerhaba kizlar bende daha dun ogrendim hamis oldugumu, doktor kontrolunde kan tahlili ile daha kesinlesecek.sabirsizlanip erken yaptim idrar testini
sagsalim kucagimizada aliriz insaALLAH
2.derimde 429 çıkmış perşembeye çagırdı dr.
ben adet tarıhımden 3 gun once gıttm kan verdım 715 tı cok yuksek geldı bana .. sizcede oyle degılmı.. hatta ertesı gun keseyı bıle gorduk ..evet
amin onlar sağlıklı büyüsünler iyi olsunlar yeter
hay Allah :)) ingilizcecilerin doğuracağı yıl olmuş 2015
Allah bebeğini sana bağışlasın canım
inşallahne zaman gideceksin doktora ne kadar erken yaptın
ben de cuma gidicem kısmetsegüzel katlamış mı değerin
2. değerim de 750 çıkmış 10 temmuz a randevu verdi doktorum
sanki :44: belki de ikizdir..yüksek çıkarmış ikizlerdeben adet tarıhımden 3 gun once gıttm kan verdım 715 tı cok yuksek geldı bana .. sizcede oyle degılmı
bebek büyüyor o zaman
sanki :44: belki de ikizdir..yüksek çıkarmış ikizlerde
erken yumurtlamışsındır belki smyv
kardeşlerim ikiz olabilir mi acabaaaama kese bır taneydı..
kese bir taneyse tamam o zamanevet o da muhtemel.. mıde bulantıların basladımı .. sanırm aynı donemde hamıle kalmısız..
Degerler degişiyor herkese göre .düşük başlayıp ikiz olanı bile gördüm.
bitter ilki 186 idi ikinci 429 iki katını geçmiş
özlem ikizlermi geliyor yoksa ilk degerin kaçtı 200 lü idi demi
kese bir taneyse tamam o zamankafana takma herkeste farklı oluyor demek ki.
bugün çok az hissettim bulantı,biraz da açtım belki ondan
katlamışsa gayet güzel maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?