15 düşük aslında ama daha yeni oluşuyor olabilir..son adet tarihin neydi canım?
4 hazirandı canım. nasıl sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 düşük aslında ama daha yeni oluşuyor olabilir..son adet tarihin neydi canım?
Canm sıvı alıminda problem yok su corba meyve suyu meyve yogurt tuketebiliyorum ekmek hic yiyemiyorum gormeye bile katlanamiyorum salatalik yiyorum bide yediklerimi cikarmiyorum aslinda ama annem ekmek ye diye israr ediyomidem bulaniyo adini duydukca
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tabi cnm ne kadar da iyi olsalar insan kafasına göre takılmak istiyorsen dua ette eşin idareci olsun :)
Ekmegin yararı yokki boşver cnm.benimde meyve yiyesim var digerlerini mecburen yiyorum.midem bulanmıyor ama midem agzımda gibi garip bir his
Maşallah kesen görülmüş değerin 1500 lerde mi.herkesin niye farklı farklı oluyo anlamadım gitti.beta neye göre artıyor.
Aynen öyle canım..kendini germe yeterki..cok fazla detayla ugrasmak bebişleri de geriyor..Allah sağlıkla kavuştursun![]()
Ne iyi etmiş dr. :)
Bende dr a gideyim vitamini kesmek istiyorum biraz benim depoları kullansın bebiş.
Sizin yine iyiymis bizim ikimizin de ailesi ayni sehirde. ..
Okul kapanir kapanmaz geliyoruz ve 2 ay kv de kalıyoruz...
Gerçi kv iyidir ama ne kadar da olsa kendi evin gibi olmuyor![]()
Aramiza hosgeldiniz sizde
kızlar bir de size danışmak istediğim bir şey var. ben bebeğimi dün öğrendim. adet günüm 6 gün geçmişti idrarda silik çıktı üç ayrı markayı her gün denedim her gün biraz daha koyulaştı ama gene silikti. beta hcg 15.21 çıktı. dr kesin var dedi. perşembe günü değerlerim çıkıyor mu diye bakacak. 15 düşük değil değil mi? morale çok ihtiyacım var. her gün daha koyu çıktığı için ben değerlerimin arttığını düşünüyorum. sizce?
Canım, benim yaşım 37..ama sağolankaradayım...tesekkur ederim
![]()
Kizlaaarr nasilsiniz martin guzel annisleri :)) beni soracak olursaniz bende iyi olmaya calisiyorum :) persembe kesecimii gormeye gidicem insallah gecen hafta sali kan testinden sonra tekrarlamadim testi ne oldu ne bitti hic bir bilgim yok ama allah buyuktur insallah persembe gunu keseyi goruruz kizlar yaa :) ben cok sik giremiyorum takip edemiyorum pek ama gonlum dualarim sizlerle canlaarr :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb kızlar nasılsınız :))))))
cumartesı gunu keseyı gormeye gıdıcezbu cumartesı gelır mı yaaa
keseyı gormek ıcın sabırsızlanıyorummmm
canım burda bir arkadaşın daha 17 kan sonucuyla idrarda silik çizgi çıkmıştı.
bugün tekrar kan testi yaptıracaktı,daha gelmedi.
hemde adetinden birkaç gün sonra bu değer çıktı.
ama idrarda 20 ve üzeri değerler çıkar yazıyor,bu sonuçlarla idrarda nasıl ikinci çizgi çıkıyor ki.
belki de artmaya eğilimlidir,inşallah ikinizin de artar değeri.
Ekmegin yararı yokki boşver cnm.benimde meyve yiyesim var digerlerini mecburen yiyorum.midem bulanmıyor ama midem agzımda gibi garip bir his