• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar birsey danismak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Ben tutuyorum. Ve herhangi bir sorun hissetmedim. Dayanabiliyorum da... ??

Cnm bende uç gün tuttum.sonra çevrenin baskisiyla biraktim.bende dayabiliyordum.

ben direk doktoruma sordum oda tut tut dedi:44: o öyle deyince tutuyorum ama zaten bütün ramazan boyunca tutabileceğimi hiç sanmıyorum çünkü bi süre sonra bulantılar fln başlıycak. e o haldeykende zorlamanın bi anlamı yok yani:31:

Bende uzaniyorum hatta hep uyuyorum desem yeridir ����
her gün mutlaka 1 saat kadar uyuyorum uyumazsam akşam kötü oluyorum:6:
canım ben 35 yaşındayım
99 da 20 yaşındaydım,yeni evliydim 16. yıla girdik evliliğimizde
ben boşuna kendimi nine gibi hissettim demiyorum:)
nerdeyse çocuğum yaşında olcakmışsınız:))

ben niyeyse burdaki herkesi kendimle yaşıt gibi hissediyorum:9:

Son düzenleme:
Hamilelik bulantisi normalden farkli oluyor ben gunde otuz kez kustugumu hatırlıyorum oglumda. Bir sey olmaz merak etme.yat dinlen susuz kalmamaya calis leblebi dene.ben sampuanin kokusuna bile kusmustum bu kusma hix bitmeyecek diye ağlıyor dum geçiyor dr unu arayip bulanti ilaci iste:1:

Canim geceyi hastanede gecirdik serum taktilar anca oyle kendime geldim :( simdi iyiyim Allah a şükür

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim geceyi hastanede gecirdik serum taktilar anca oyle kendime geldim :( simdi iyiyim Allah a şükür
oyyy çok geçmiş olsun onun dışında bi şikayetin var mı? ekşi gıdalar iyi geliyomuş bulantıya ama seninki ne bişey yapmaz heralde bu kadar şiddetli olduğuna göre:44:

oyyy çok geçmiş olsun onun dışında bi şikayetin var mı? ekşi gıdalar iyi geliyomuş bulantıya ama seninki ne bişey yapmaz heralde bu kadar şiddetli olduğuna göre:44:

Canim bende kaygı bozuklugu da var malesef panik yaptigim da daha da artti bulantilarim gecem kabus gibiydi Keske en basindan gitseymisim acile verdikleri serumda ne varsa birden gecti bulantim uyumaya basladim

Canim bende kaygı bozuklugu da var malesef panik yaptigim da daha da artti bulantilarim gecem kabus gibiydi Keske en basindan gitseymisim acile verdikleri serumda ne varsa birden gecti bulantim uyumaya basladim

hımm tekrar çok geçmiş olsun. bi tanıdığım hamileliği çok zor geçiriyo hamileliği boyunca sürekli yatıyo ve hastaneye gidip serum yiyo :31: bebekler sağlıklı oluyo ama:31:

bi an sende öylesin diye telaşlanmadım değil açıkcası:50: çok sık tekrarlamaz inşallah:31:

hımm tekrar çok geçmiş olsun. bi tanıdığım hamileliği çok zor geçiriyo hamileliği boyunca sürekli yatıyo ve hastaneye gidip serum yiyo :31: bebekler sağlıklı oluyo ama:31:

bi an sende öylesin diye telaşlanmadım değil açıkcası:50: çok sık tekrarlamaz inşallah:31:

İnsallh canim cok tesekkur ederim ilgilndigin icin iyi dileklerin icin insallh hepimiz bu sureci saglikli atlatrz

selam arkadaşlar
ben çok uzun süre bilgisayarda vakit geçirmiyorum.
bir kaç gündür biraz fazla baktım,hele dün neredeyse tüm gün burdaydım ve
sağ gözüm kanlandı ,yorulmuştur dedim ama sabah biraz o gözüm çapaklanmış şekilde uyandım.
çay ve biraz da limon suyu olan pamukla sildim
şimdi Allah a şükür bişey yok ama hala kanlı görünüyor.
merak ettiğim şu;
hani gebelik belirtisi olarak ,yapışık kirpikler diyor bir çok kişi ,
acaba gebelikte gözlerde çapak oluşmaya bir eğilim mi oluyor,yani daha mı hassas oluyor acaba gözler
var mı böyle bir şey yaşayan

ben direk doktoruma sordum oda tut tut dedi:44: o öyle deyince tutuyorum ama zaten bütün ramazan boyunca tutabileceğimi hiç sanmıyorum çünkü bi süre sonra bulantılar fln başlıycak. e o haldeykende zorlamanın bi anlamı yok yani:31:

her gün mutlaka 1 saat kadar uyuyorum uyumazsam akşam kötü oluyorum:6:

ben niyeyse burdaki herkesi kendimle yaşıt gibi hissediyorum:9:

aslına bakarsan ben de kendimi olduğumdan genç hissediyorum canım ,aynı şeyleri hissediyoruz yani:)

selam arkadaşlar
ben çok uzun süre bilgisayarda vakit geçirmiyorum.
bir kaç gündür biraz fazla baktım,hele dün neredeyse tüm gün burdaydım ve
sağ gözüm kanlandı ,yorulmuştur dedim ama sabah biraz o gözüm çapaklanmış şekilde uyandım.
çay ve biraz da limon suyu olan pamukla sildim
şimdi Allah a şükür bişey yok ama hala kanlı görünüyor.
merak ettiğim şu;
hani gebelik belirtisi olarak ,yapışık kirpikler diyor bir çok kişi ,
acaba gebelikte gözlerde çapak oluşmaya bir eğilim mi oluyor,yani daha mı hassas oluyor acaba gözler
var mı böyle bir şey yaşayan
Bu sabah benimde çapaklandı gözlerim.ilginç valla başka olan var mı.

Son düzenleme:
Günaydın benimde kasiklarimda var agri :((

Benimde midem bi bulaniyo gibi ama eksime mi yanma midaha oncehic mide rahatsizligi gecirmedim bilmiyorum ya :) :(

canım sindirim yavaşlıyormuş o yüzden 6. haftaya kadar böyle ekşime ,şişme ya da sanki çok yemişsin de hazmedemiyormuş gibi ,
birşeyler hissediyor insan.
6. haftada bazılarında bulantı başlıyor,bazısında da olmuyor.
sıcak havlu olalyı sakıncalı olabilir canım,
hemen bişey olacağını sanmam ama mümkün olduğu kadar karın bölgemizi sıcaktan uzak tutmak gerek artık,kanamaya eğilimi arttırıyor.
hatta banyoyu bile ılık suyla yapmak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Bu sabah benimde çapaklandı gözlerim.ilginç valla başka olan var mı.

bakalım canım belki de vardır bizim gibi başka,hatta ilk önce korktum şimdi damla falan kullanmak zorunda kalıcam galiba dedim.
oğlumun olmuştu bir kere doktor mikrop kapmış deyip 2 damla ve merhem vermişti.
ama benimki hafif galiba gebelikle alakalı,şu an yok sadece bir kenarında kırmızılık var.

Ablacım bende cahillik etttim büyüklere söyledim iyimi ettim kötümü bilmîyorjm

Bende yeni evlendim 18 Mayıs'ta 6 yıldır beraberiz evlenince bebeğimiz hemen evlensin olduk dedik evimiz var borçsuz evlendik beklemek Allah'ın gücüne gider ne isteriz ki başka dedi sağlığımız yerinde dedik

Dua edicem sağlıcakla gelsinler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah a emanetiz canım ,kısmette varsa olacak ama insan yine de iyice bellli olsaydı ,ultrasonda görseydim de o zaman söyleseydim diyor kendi kendine.

Slm arkadaşlar bende artık hamile olmak istiyorum bu beşinci deneme size bir sorum olacaktı ya hamilelik belirtisi olarak hepinizde akıntı var mıydı adete dört gün var hiç akıntı yok yine mi adet olacam:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nolur biriniz bisi deyin cok kotuyum :( karnim kasildi artik öğürmekten uykum var uyuyamiyorum bilee Biri duysun beni nolur ;( bisi olmaz desin bebegime :(

canım bulantı ve kusmanın tek sıkıntısı sanadır.
bebeğine hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle.
ben de önceki hamileliğimde,sürekli boş mideyle öğürüyordum,
tabi çıkacak bişey yok hep afedersiniz acı su gibi birşeyler çıkıyordu ve kan da karışık oluyordu bazen,çok hafif ama böyle leke gibi.
öğürmekten boğaz tahriş oluyormuş da ondan oluyormuş .
annem de hamileliğinde kusarken bu bebeğe şimdi birşey olmazsa bir daha olmaz diyormuş,
insanın sanki karnı kasılıyor da orda bebek sıkışıyormuş gibi oluyor,
ama annem hiç korkma demişti.
ve bir şey olmadı.
sen de içini ferah tut canım.

Son düzenleme:
canım bulantı ve kusmanın tek sıkıntısı sanadır.
bebeğine hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle.
ben de önceki hamileliğimde,sürekli boş mideyle öğürüyordum,
tabi çıkacak bişey yok hep afedersiniz acı su gibi birşeyler çıkıyordu ve kan da karışık oluyordu bazen,çok hafif ama böyle leke gibi.
öğürmekten boğaz tahriş oluyormuş da ondan oluyormuş .
annem de hamileliğinde kusarken bu bebeğe şimdi birşey olmazsa bir daha olmaz diyormuş,
insanın sanki karnı kasılıyor da orda bebek sıkışıyormuş gibi oluyor,
ama annem hiç korkma demişti.
ve bir şey olmadı.
sen de içini ferah tut canım.

Ayyy cnm benm yaaa sagol valla cok rahatladimmm dun zaten o yazilari yazdiktan sonra gece 3 gibi acile gittik 3 saat biyunce serum verdiler oyle bi rahatladim ki ben bebege zarari olacak diye cok panik oldum

Back
X