Ne güzel 2015 mart anneleri de gelmiş :)
1 mart tahmini doğum tarihli bebeğimi 26 şubat sabahı kucağıma aldım.
Ne kadar şubat annesi olsamda hep mart anneleri grubunda yazıştım.
Allah hepinize bizler gibi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Ya aslinda belirtim cok fazla degil. Bazen acaba hamile degil miyim filan diyorum kendime :) gecen hafta 3 gun boyunca ögürerek kostum lavaboya cikarmadim ama epey bulanmisti. Bu haftada sabahlari cok hafif bulantim oluyor tuzlu biseyler yiyorum bastiriyor. Goguslerde hassasiyet desen az var.Herkeste kasık agrisi filan oluyormus bende pek bisey yok. Daha kese de gormeye gitmedik ya insan acaba hersey normal mi degil mi diye merak ediyor. :) Sende belirti var mi ?
sanırım kendini telkin etmekten başka çare yok cnm cam kenarına oturma gözünü kapat müzk dinle yada bişey seyret bol bolda dua oku belki için rahatlar
Aynen öyle kendi kendimi sakinlestiricem Allah yardimcim olsun sağ salim gidip geliriz imsaAllah
Kızlar dün doğum günümde kanda gebelik pozitif çıktı. 137.24 sonucum sonuç iti mi.pazartesiye doktor tekrar çağırdı kanda bakılmaksızın. Sizi de çağırdı mı.adetim dün gecikeli 3 üncü günüydü.
hayırlı olsun cnm şuan hamile gözüküyorsun .drun belki ilaç vermek için çağırmıştır daha usg ile gözükmesi çok zor çünkü 10 gün sonraya tekrar çağıracaktır.
Merhaba arkadaşım dün doğum günümdü ve kanda gebelik testim pozitif 137.24 sonucum. Pazartesi kontrole gidicem tekrar.sizleride çağırdı mı böyle kontrole pek bilgim yok.değerim nasıl dün adeti gecikmeli 3 üncü günüydü.
Sence değerim nasıl arkadaşım adeti gecikeli 3 gün olmuştu dün.
çok abartmayınca bişey olmaz heralde...
Kızlar dün doğum günümde kanda gebelik pozitif çıktı. 137.24 sonucum sonuç iti mi.pazartesiye doktor tekrar çağırdı kanda bakılmaksızın. Sizi de çağırdı mı.adetim dün gecikeli 3 üncü günüydü.
eveeet dr a sordum kullanabilirsin salatalarda dedi. bardak bardak nar suyu yasakmış sadece
aklıma takılan başka şeyleri de sordum
size de yazayım
bal,pekmez,maydanoz yiyebiliriz. (nette maydanoz ve pekmezle ilgili şeyler okumuştum.doğru değilmiş)
çay açık olarak günde 2-3 bardağa kadar içebilirisin sorun değil dedi
konserve balık vs zaten yok ama bütün halde dondurulmuş balıklar var,yenmesi lazım demiştiniz onlardan alayım mı dedim. kessssinlikle hayır dedi,gerekirse balıkyağı haplarıyla takviye ederiz sakın yemiyorsun dedi.
kalp atışlarını duyana kadar da denize girmek yok
canım hurma da yasakmış ama heralde günde 1 ya da 2 tane bişey olmaz.
bildikten sonra yemem de ben birkaç gündür yiyordum birkaç tane
oruç tutamıyorum bari ramazanın yiyeceği hurma yiyim diyordum ama yasakmış.
Arkadaslar birsey danismak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Ben tutuyorum. Ve herhangi bir sorun hissetmedim. Dayanabiliyorum da... ??
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
eveeet dr a sordum kullanabilirsin salatalarda dedi. bardak bardak nar suyu yasakmış sadece
aklıma takılan başka şeyleri de sordum
size de yazayım
bal,pekmez,maydanoz yiyebiliriz. (nette maydanoz ve pekmezle ilgili şeyler okumuştum.doğru değilmiş)
çay açık olarak günde 2-3 bardağa kadar içebilirisin sorun değil dedi
konserve balık vs zaten yok ama bütün halde dondurulmuş balıklar var,yenmesi lazım demiştiniz onlardan alayım mı dedim. kessssinlikle hayır dedi,gerekirse balıkyağı haplarıyla takviye ederiz sakın yemiyorsun dedi.
kalp atışlarını duyana kadar da denize girmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?