2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle büyüt bebeğini sen doğum günü kutlayacağın sıralar bizimde doğumlar başlar

kahvaltımızı yapıp geldik

benim kasık ağrım çok ya bazez azalıyor bazen artıyor sanki sürekli sağ tarafımı oyan bir yumurcak var

bendede kasık ağrısı var bulantı yok ama ablamda annemde de olmamış bulantı tiksinme var sadece bazı şeylerden.bende senle aynı düşünüorum 3 kere kan testi yaptırdım değerim 3000 oldu genede korkuorum keseyi görsemde rahatlasam diorum kendmi de tanıorum o zamanda kalp atışını duysam rahatlasam derim bu böle gider heralde ....anne olmak= endişe içinde olmak :)

sanırım kendini telkin etmekten başka çare yok cnm cam kenarına oturma gözünü kapat müzk dinle yada bişey seyret bol bolda dua oku belki için rahatlar

Aynen öyle kendi kendimi sakinlestiricem Allah yardimcim olsun sağ salim gidip geliriz imsaAllah

Kızlar dün doğum günümde kanda gebelik pozitif çıktı. 137.24 sonucum sonuç iti mi.pazartesiye doktor tekrar çağırdı kanda bakılmaksızın. Sizi de çağırdı mı.adetim dün gecikeli 3 üncü günüydü.

hayırlı olsun cnm şuan hamile gözüküyorsun .drun belki ilaç vermek için çağırmıştır daha usg ile gözükmesi çok zor çünkü 10 gün sonraya tekrar çağıracaktır.

hayırlı olsun cnm şuan hamile gözüküyorsun .drun belki ilaç vermek için çağırmıştır daha usg ile gözükmesi çok zor çünkü 10 gün sonraya tekrar çağıracaktır.

Sence değerim nasıl arkadaşım adeti gecikeli 3 gün olmuştu dün.

biraz geç döllenmiş olabilir senin bebiş yumurtlaman geçmi olmuştu.regli günümden 6 gün sonra çağırmıştı ben çok minicik bir kese görmiştük biz .bence senin kese görmen için erken gibi belki rahmin kalınlaşmasına bakacaktır dr.un bizide haberdar et gelişmelerden

çok abartmayınca bişey olmaz heralde...

eveeet dr a sordum kullanabilirsin salatalarda dedi. bardak bardak nar suyu yasakmış sadece

aklıma takılan başka şeyleri de sordum

size de yazayım

bal,pekmez,maydanoz yiyebiliriz. (nette maydanoz ve pekmezle ilgili şeyler okumuştum.doğru değilmiş)

çay açık olarak günde 2-3 bardağa kadar içebilirisin sorun değil dedi

konserve balık vs zaten yok ama bütün halde dondurulmuş balıklar var,yenmesi lazım demiştiniz onlardan alayım mı dedim. kessssinlikle hayır dedi,gerekirse balıkyağı haplarıyla takviye ederiz sakın yemiyorsun dedi.

kalp atışlarını duyana kadar da denize girmek yok

canım benim de adet günümde ya da bir gün vardı adetime tam tahmin edemedim 6 hazirandı son adetin
4 temmuzda 98,12 çıktı
yani senin değerin de gayet güzel bence

canım hurma da yasakmış ama heralde günde 1 ya da 2 tane bişey olmaz.
bildikten sonra yemem de ben birkaç gündür yiyordum birkaç tane
oruç tutamıyorum bari ramazanın yiyeceği hurma yiyim diyordum ama yasakmış.

beni 9,10 gün sonrası için çağırdı.
hamilesin bu kesin ama daha çok yeni ve keseyi ancak 9, 10 gün sonra görebiliriz dedi
3 gün öncesi adetime 3,4 gün kala 25,12 çıkmıştı hcg
3 gün sonra da 98 çıktı ,artış gayet güzel dedi doktor ama hemen çağırmadı
belki senin de hcg artışına bakacaktır canım
çünkü kese ultrasonda görülene kadar klinik hamileliği tam kesin olarak söylemiyor doktorlar
inşallah hepimizin keseler sağlıkla görünür.

onu sormadım ama bir çok yerde okudum. yemeyelim bence risk

şimdiye kadar yediğimiz içtiğimz yanımıza kar kaldı

ben de bitkiçayı çok severm adaçayı içmiştim

bundan sonra dikkat edeceğiz napalım

Kızlar ne yiyip içicez bilen var mı.ben süt içtim incir kurusu yedim.kayısı yiyeceğim.

canım ben de orucumu kesinlikle bırakmak istemiyordum
hatta bulantım olana kadar ,kusana kadar tutarım diyordum ama beni de komşularım ve doktorum korkuttu.
hemen bebeğe birşey olacak değil belki ama bu uzun yaz günlerinde susuzluktan dolayı vucudun ciddi zarar görebilir
en azından sen çok bitkin kalırsın
zaten önemli olan açlık değil susuzluk
bir de sonuçta keyiften değil bir endişeyle bırakıyoruz orucu ve dinimizde bunun için gerçekten ruhsat var.
asıl namazın hiç mazereti yok bu kadar dinimize düşkün isek namazımızı kılalım inşallah duamızı edelim ve Allah ın izniyle orucumuzu yine kaza ederiz.
orucu tek bıraktığımız zaman hamilelik ve emzirme olsun .
(bu arada bu kadar dinimize düşkün isek derken ,ben bunu kendi kendime düşünürken söylemiştim,sakın yanlış anlaşılmasın ,yani kimseye dinine bu kadar düşkün müsün falan demiyorum arkadaşlar)

Son düzenleme:
ben annemlerle iftar ediyorum,eşim başka şehirde olduğu için şu anda genelde akşamları annemlere gidiyorum çok yakın oturuyoruz.
sonra da annemle teravihe gidiyoruz.
akşam sanki gidemeyecek gibi oldum ama bari bunu bırakmayım dedim
ramazanda olduğumuzu bileyim.
çünkü namaz kılmanın hamileliğe zararı daha şimdiye kadar ortaya çıkan bir şey değil hatta yararı var:)

kese gözükdü mü karından mı baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…