2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada az once yazmayi unutmusum tahmini dogum tarihi 5 mart gorunuyor.

meraba bizim herşeyi miz aynı şimdilik .. bnm de sat 29 mayıs ilk gebeliğim doğum tarihi bizimde 5 Mart bnde allahın izni ile çarşamba gideceğim kese görmeye. dua edelim birbirimize olur mu ? inşallah herşey yolunda gider.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ya simdi sen yazinca fark ettim ayni imis gunlerimiz bende sali gunu gidecegim kismetse keseyi gormeye. Tabiki birbirimize dua ederiz. Ins yolunda gider hersey.

Arkadaslar birsey danismak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Ben tutuyorum. Ve herhangi bir sorun hissetmedim. Dayanabiliyorum da... ??

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ben bilmeden üç gün tutttum ve su iftar da bile içmedim pazartesi günü vücudum buz tuttu o an sen hamilesin kesin dedim kötü oldum

Açıkçası bebek biz açken bizden besleniyor bende bulantı yok ama halsizlik baş dönmesi var ben aç kalsam bebek kalmaz ama ben kendi sağlığım için tutmuyorm sen bitkin değilsen tut istersen ben bide iftarda da pek bişi yemiyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar bende 2015 mart annesi olacağımı öğrendim :) hemen geldim topiğe :) allah herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Tesekkurler.
Biraz o rahatlatiyor benide. Bebek her halukarda beslenebiliyor annesinden:)
Bir halsizligim skntim da olmadi. Cok sukur.
Bir doktor demisti ki bebekler en sevimli parazitlerdir:)

Selamlar bende 2015 mart annesi olacağımı öğrendim :) hemen geldim topiğe :) allah herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Selamm
Amin insallah saglikla hayirli bir sekilde aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi:)

hoşgeldin canım Allah sana da bana da bütün hamilelere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Aminnn insallah hepimize nasip etsin Allahimmm.

Arkadasim benim doktorum kesinlikle tutmayacaksin dedi.ilk zmnlar bebek kan dan besleniyormus. 17 saat cok uzun bir süre vucut cok susuz kalir ayrica tansiyonun filan düsebilir o yuzden tutma dedi. Bende doktoruma guvendim ve tutmuyorum. Bunca sene evladim olsun yolu gözledim sonradan ah tüh demektense bu senelik oruc tutmamayi sectim. Sonucta keyfi bisey degil saglik icin diye dusundum. Ama sen tutabilirsan o senin tercihin tabiki. Benim zaten sabahlari bir bulantim oluyor tuzlu bisey yemeden bulantim gecmiyor.

Tesekkur ederim cevap verdigin icin. Bende doktorumada bir danisayim en iyisi. Henuz gitmedim.

cnm belirtilerin var mı?

Ya aslinda belirtim cok fazla degil. Bazen acaba hamile degil miyim filan diyorum kendime :) gecen hafta 3 gun boyunca ögürerek kostum lavaboya cikarmadim ama epey bulanmisti. Bu haftada sabahlari cok hafif bulantim oluyor tuzlu biseyler yiyorum bastiriyor. Goguslerde hassasiyet desen az var.Herkeste kasık agrisi filan oluyormus bende pek bisey yok. Daha kese de gormeye gitmedik ya insan acaba hersey normal mi degil mi diye merak ediyor. :) Sende belirti var mi ?

Ne güzel 2015 mart anneleri de gelmiş :)

1 mart tahmini doğum tarihli bebeğimi 26 şubat sabahı kucağıma aldım.
Ne kadar şubat annesi olsamda hep mart anneleri grubunda yazıştım.

Allah hepinize bizler gibi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.

Hayirli olsun.
Insallah saglicakla buyutun yavrunuzu:)

Ben tutmuyorum canım burda yirmi saat oruç tutuluyor okadar saat dayanamam.

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım kendini telkin etmekten başka çare yok cnm cam kenarına oturma gözünü kapat müzk dinle yada bişey seyret bol bolda dua oku belki için rahatlar

cnm buna sen karar vereceksin biz ne desek boş ben dr.a gittiğimde ben demeden dr dedi tutmayacaksın diye zaten

ilk sayfaya listemizi oluşturdum eksik bilgilerinizi bu msjı alıntılayarak yada özel msj ile bildirirseniz eklerim
Merhaba arkadaşım dün doğum günümdü ve kanda gebelik testim pozitif 137.24 sonucum. Pazartesi kontrole gidicem tekrar.sizleride çağırdı mı böyle kontrole pek bilgim yok.değerim nasıl dün adeti gecikmeli 3 üncü günüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…