Bu arada az once yazmayi unutmusum tahmini dogum tarihi 5 mart gorunuyor.
meraba bizim herşeyi miz aynı şimdilik .. bnm de sat 29 mayıs ilk gebeliğim doğum tarihi bizimde 5 Mart bnde allahın izni ile çarşamba gideceğim kese görmeye. dua edelim birbirimize olur mu ? inşallah herşey yolunda gider.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin cnm senide ekledim listemize
Arkadaslar birsey danismak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Ben tutuyorum. Ve herhangi bir sorun hissetmedim. Dayanabiliyorum da... ??
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Ben bilmeden üç gün tutttum ve su iftar da bile içmedim pazartesi günü vücudum buz tuttu o an sen hamilesin kesin dedim kötü oldum
Açıkçası bebek biz açken bizden besleniyor bende bulantı yok ama halsizlik baş dönmesi var ben aç kalsam bebek kalmaz ama ben kendi sağlığım için tutmuyorm sen bitkin değilsen tut istersen ben bide iftarda da pek bişi yemiyordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar bende 2015 mart annesi olacağımı öğrendim :) hemen geldim topiğe :) allah herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Evet ya simdi sen yazinca fark ettim ayni imis gunlerimizbende sali gunu gidecegim kismetse keseyi gormeye. Tabiki birbirimize dua ederiz. Ins yolunda gider hersey.
Aminnn insallah hepimize nasip etsin Allahimmm.hoşgeldin canım Allah sana da bana da bütün hamilelere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Aminnn insallah hepimize nasip etsin Allahimmm.
Arkadasim benim doktorum kesinlikle tutmayacaksin dedi.ilk zmnlar bebek kan dan besleniyormus. 17 saat cok uzun bir süre vucut cok susuz kalir ayrica tansiyonun filan düsebilir o yuzden tutma dedi. Bende doktoruma guvendim ve tutmuyorum. Bunca sene evladim olsun yolu gözledim sonradan ah tüh demektense bu senelik oruc tutmamayi sectim. Sonucta keyfi bisey degil saglik icin diye dusundum. Ama sen tutabilirsan o senin tercihin tabiki. Benim zaten sabahlari bir bulantim oluyor tuzlu bisey yemeden bulantim gecmiyor.
cnm belirtilerin var mı?
Ne güzel 2015 mart anneleri de gelmiş :)
1 mart tahmini doğum tarihli bebeğimi 26 şubat sabahı kucağıma aldım.
Ne kadar şubat annesi olsamda hep mart anneleri grubunda yazıştım.
Allah hepinize bizler gibi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Oruc tutuyor musunuz?
Selamlar bende 2015 mart annesi olacağımı öğrendim :) hemen geldim topiğe :) allah herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Günaydın kızlar Nasılsıniz
Kızlar ben üç hafta sonra türkiyeye uçakla gidicem.sorun ben uçaktan korkuyorum daha önce bindigimde hap kullanıyordum ama şimdi kullanamicam galiba. Doktorumla daha gorusmedim tatilde kendisi. Aranizda uçak korkusu yasayipta bu korkuyu yenenler varmı. Nasil baş edecem bunla
Yanımda eşim oğlum gorumcem olacak ama ben yine telaşliyim ya çok kötü olursam diye :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oruc tutuyor musunuz?
Merhaba arkadaşım dün doğum günümdü ve kanda gebelik testim pozitif 137.24 sonucum. Pazartesi kontrole gidicem tekrar.sizleride çağırdı mı böyle kontrole pek bilgim yok.değerim nasıl dün adeti gecikmeli 3 üncü günüydü.ilk sayfaya listemizi oluşturdum eksik bilgilerinizi bu msjı alıntılayarak yada özel msj ile bildirirseniz eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?