• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben şu an istanbul da değilim,o yüzden burda devlet hastanesinde süşünüyorum kısmetse,çünkü çok tanıdık arkadaş var
istanbulday ken küçük oğlumun doğumunu pendik de özel bir hastanede yaptım ,normalde hastaneden memnundum ama doğum için memnun kalmadım,
yani bana ilgileri çok iyiydi fakat beklemeden suni sancı verdiler
doğalına bırakmadılar yani hiçbir sıkıntım yokken ,sancım başlamadan hadi başlatalım doğumu artık dedi doktorum
annemde ısrar edince ben de tamam dedim ama çok sıkıntı çektim,rahatla duran çocuğu zorla almaya çalıştılar.
ilk oğlumu da İstanbul da oturmamıza rağmen yine burda devlet hastanesinde yaptım 19 yaşında olmama ,ve ilk doğumum olmasına rağmen ,
ayrıca oğlum 3.9000gr doğmuştu,
buna rağmen çok rahat oldu 2 ya ad 3 dikişim vardı,ebeler yaptırdı.
İstanbul da özelde doktor yaptırdı
hem 2. doğum hem oğlum 3.400 gr ilkine göre daha küçüktü ama dikiş sayımı doktor bile söylemedi
10 la 15 le kapanır mı bu dedi
yani anlatmak istediğim arkadaşım tecrübeli ellerde isterse devlet hastanesi olsun,çok rahat oluyor
ama bazı özeller var ki para alma mantığıyla davranıp hiç gerek yokken saçma sapan uygulamalar yapabiliyor.
Allah hayırlı doğumlar nasib etsin herkese.

Sağol canım benim annem de senin gibi düşünüyor benin kurumum da gidenler çok memnun bizden ücret almıyorlar koruma altındayız o yüzden korkum yok ben pek normal doğum yapamam gibi geliyor korkularım var biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim demirim eksilk diye bu oluyor sabah aç karnına Demir hapı alıyorum ben dha yeni evliyim. 1 ay 10 günlük eşimle 25 yaşındayız sizin gibi tecrübeli annelerden bilgi almak çok isterim

Mide bulantım başlamadı henüz

ben 35 yaşındayım canım
inşallah sana gerekli bir şeyler biliyorsam tabiki paylaşırım ,benim hemogram yani kan sayımı iyi çıktı
kansızlık yok yinede sabahları ağzımda bir metalik tat oluyo
ve ben orucu sormuştum doktora,çünkü 3 gün öncesine kadar yani hamileliğimi öğrenene kadar tutuyordum.
kesinlikle tutamazsın dedi,gerçekten de sabah uyanınca deli gibi aç oluyorum,
ama bulantılar başlarsa artık açlık diye birşey zor hissederiz:)
herkesde bulantı olacak diye birşey yok canım belki de olmaz ya da az olur.

Sağol canım benim annem de senin gibi düşünüyor benin kurumum da gidenler çok memnun bizden ücret almıyorlar koruma altındayız o yüzden korkum yok ben pek normal doğum yapamam gibi geliyor korkularım var biraz

canım sezeryan çok ağır bir ameliyattır,inşaallah kimseye gerek kalmaz.
7 kat dikiyorlar diyorlar ya doğru.
karın cildinden aşağı doğru kat kat açılıyor ve bağırsakların altına inilip rahim de kesiliyor ki rahim en korunan organımız ve asla yara almaması gerek aslında
tabi gerekli hallerde hayat kurtarmak için yapılabilir ama işin gerçeğini bilen asla istemez bence sezeryanı,durup dururken.
ayrıca bebeğini ilk defa narkozla ve bir sürü ağrı kesici ,antibiyotikle emzirmek zorunda kalıyorsun sezeryanda.
bebek direk olarak rahimden alındığı için ciğerleri sulu kalıyor ilk nefesi ve akciğerlerinin temizlenmesi zor oluyor,belki de o bebek acı çekiyor nefes almaya çalışırken çünkü ağzından burnundan o suyu çekmek için birşeyler sokuyorlar.
korkutmak için yazmıyorum ama normal doğum belki senin için biraz sancılı ama bebeğin için çok konforlu bir şey.
bebek rahimden çıkıp vagina ağzından geçerken o baskıdan dolayı ciğerlerindeki bütün su boşalıyor ve çok daha rahat başlıyor hayata.

ayrıca bebeğin vajinadan çıkarken aldığı bakteriler hayat boyu ona bağışıklı sağlayacak ilk aşı görevini de görüyormuş.

ayrıca bebeğin vajinadan çıkarken aldığı bakteriler hayat boyu ona bağışıklı sağlayacak ilk aşı görevini de görüyormuş.

Bende pazartesi öğrendim 3 gün oruç tuttum ama pazartesi oruçta zorlandım reglm 5 gün gecikti test yapayım. Dedim

Verdiğin bilgiler için sağol canım ben böyle bilmezdim sezeryanı bizde annem de Sezerywn olmuş normal olamamamış

Demir eksikliğim genetik inşallah ilaçlar iyi gelir

Bu şimdi kahvaltım çay kahve hiç sevmem içmem de kahvaltıdan sora bir ceviz ve üzüm yicem Eki Görüntüle 1178158 ü

Bende pazartesi öğrendim 3 gün oruç tuttum ama pazartesi oruçta zorlandım reglm 5 gün gecikti test yapayım. Dedim

Verdiğin bilgiler için sağol canım ben böyle bilmezdim sezeryanı bizde annem de Sezerywn olmuş normal olamamamış

Demir eksikliğim genetik inşallah ilaçlar iyi gelir

Bu şimdi kahvaltım çay kahve hiç sevmem içmem de kahvaltıdan sora bir ceviz ve üzüm yicem Eki Görüntüle 1178158 ü

canım sezeryan gerekli ise tabiki yapılmalı o zaman zararları asla düşünmeyeceksin ,
çünkü daha büyük zararlardan korunmak için yapıldı deyip içini rahatlatacaksın.
ben gerek yokken bu kadar sıkıntıya sokmasın kimse bebeğini diye yazdım canım.
oo maşaallah :))
afiyet olsun
ben de daha kahvaltı yapmadım çocuklar uyuyor daha ,küçüğün antibiyotiği var 10.30 a kadar vermem lazım ,
uyandırayım da ben de kahvaltı hazırlıyım bari canım

Kizlar bazilarina unuttum nickleri dr degeri begenmemis benim adete 8 gun kala bhcg 16 di gebesin dediler ptesi bir daha kan vercem artisa bakicak dr okadar
Siz boyle yazinca endiselendim acaba gebelik yok mu ki

Beni diyosun galiba
Doktor artışı begenmemisti
Ama hemen başka doktora gittim o bir sorun olmadığını söyledi
Çok canını sıkma inşallah güzel çıkar degerin

canım eğer başladıysa en az 3 ay kadar sürer ve neyin iyi geldiğini ancak sen deneyerek bulacaksın.
benim de önceki hamileliğimde aşırı bulantım ve de sürekli kusmam vardı,
tuzlu kraker ye kalkmadan önce dediler ,yatağımın yanına alıyordum ama o daha çok kusturuyordu,
bazılarına iyi geliyormuş.
sadece yoğurt biraz da ekmek yiyordum ,
bence sen de neler mideni bulandırıryor deneyerek öğreneceksin ,çünkü her bünye farklı.
bazıları da çok bulantım var diyor,bir bakıyorum yiyor da yiyor,bulantım var ama kusmuyorum dediler mi ben de kızıyordum içimden ,
o kadar çok kusuyordum ki ,siz de buna bulantı mı diyorsunuz diyordum,istediğinizi yiyorsunuz.
3 aydan sonra azalıyor canım,Allah o günleri de sağlıkla göstersin.

Bu gune kadar yoktu canim arada oguruyodum falan ama bulanti demiyordum ona bugun ac karnina bile cikardim sadece marul tuketebildim bide salatalik ... İnsallah gecer

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hiç korkma canım normal doğumdan ben oğlumu normal doğurdum hiç öyle korkulacak bişi değil. Bende yapamam diye düşünüyordum korkuyordum küçücük yerden nasıl çıkacak derdim.. Ama doğuma gittiğimde artık doguruyumda oğlumu kucağıma aliyim diye sabirsizlaniyordum.korku filan kalmıyor o anda....

Bu gune kadar yoktu canim arada oguruyodum falan ama bulanti demiyordum ona bugun ac karnina bile cikardim sadece marul tuketebildim bide salatalik ... İnsallah gecer

gecer tabiki canım zor ama bu da bir tecrübe olacak.
hem bulantı olması hcg nin arttığının da işareti olduğu için ,eskiden bulantısı olanın daha sağlıklı bir gebeliği olur demişler.
ama hiç bulantı olmadan da tabiki sağlıklı hamilelik geçiren var
benim de ilki öyle olmuştu

gecer tabiki canım zor ama bu da bir tecrübe olacak.
hem bulantı olması hcg nin arttığının da işareti olduğu için ,eskiden bulantısı olanın daha sağlıklı bir gebeliği olur demişler.
ama hiç bulantı olmadan da tabiki sağlıklı hamilelik geçiren var
benim de ilki öyle olmuştu

Sagol cnm benm tesekkur ederim topladim biraz kendimi

Merhaba hanımlar
Çok kötü durumdayım depresyona girmek uzereyim cunku adetim gecti yüzümü sivilceler bastı ağzımda metelik bi tat :(( sat 1 Haziran normalde 26-28 gun arası duzenli bi adetim olur ama ayın 5 i ve ne gelen var ne giden :'( benim 2 cocugum var ve zaten biri 1,5 yasinda . Ins hamile değildir . 2 gun once kan testi negatif cikti ama hala adet olmadım strese girdim. Bu ay sadece 1 iliskim oldu oda prezarvatifle nasil mumkun olur ki . Hey Allah im yanarım hamileysem ins yoktur bisey

inşallah yoktur kan testinde çıkmadıysa yoktur ama bence stresten .

benim de var ama öyle bulantı yapmıyor şimdilik.
en çok 6. haftada başlarr zaten bulantı bakalım olacak mı
benim 2 oğlum var.
ilkince hiç bulantım olmadı,
ikincide bulantıdan öldüm dediler ki bu kız olacak,
hem belirtileri farklı,hem de bilimsel olarak da kanıtlanmış ,kız bebek bekleyen annelerin daha çok bulantısı oluyormuş,
ama benim erkek oldu.
Allah bağışlasın da cinsiyet önemli değil,ama bir kız bekliyoruz yani şimdi bakalım kısmet:)

bende kızımda çok rahattım cnm bence cinsiyetle alakası yok bu durumun

Hiç korkma canım normal doğumdan ben oğlumu normal doğurdum hiç öyle korkulacak bişi değil. Bende yapamam diye düşünüyordum korkuyordum küçücük yerden nasıl çıkacak derdim.. Ama doğuma gittiğimde artık doguruyumda oğlumu kucağıma aliyim diye sabirsizlaniyordum.korku filan kalmıyor o anda....

Canım inanın içimi rahat ettirdiniz teşekkür ediyorum hepinize

Günaydın kızlar Nasılsıniz :-)
Kızlar ben üç hafta sonra türkiyeye uçakla gidicem.sorun ben uçaktan korkuyorum daha önce bindigimde hap kullanıyordum ama şimdi kullanamicam galiba. Doktorumla daha gorusmedim tatilde kendisi. Aranizda uçak korkusu yasayipta bu korkuyu yenenler varmı. Nasil baş edecem bunla
Yanımda eşim oğlum gorumcem olacak ama ben yine telaşliyim ya çok kötü olursam diye :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın anneler....
bende daha kahvaltı yapmadım klkıp kahvaltımı yapayım bari ...hepinize bulantısız keyifli bir c.tesi diliyorum birazdan gelirim yine ...

bence şimdiden doğumlardan bahsetmeyin daha 8 ayımız var :16::16::16:

günaydın anneler....
bende daha kahvaltı yapmadım klkıp kahvaltımı yapayım bari ...hepinize bulantısız keyifli bir c.tesi diliyorum birazdan gelirim yine ...

bence şimdiden doğumlardan bahsetmeyin daha 8 ayımız var :16::16::16:

afiyet olsun canım
bence de aslında son 3 aya bir girelim de hayırlısıyla değil mi
şu an düşünecek başka şeyler var

Back