- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
canım ben şu an istanbul da değilim,o yüzden burda devlet hastanesinde süşünüyorum kısmetse,çünkü çok tanıdık arkadaş var
istanbulday ken küçük oğlumun doğumunu pendik de özel bir hastanede yaptım ,normalde hastaneden memnundum ama doğum için memnun kalmadım,
yani bana ilgileri çok iyiydi fakat beklemeden suni sancı verdiler
doğalına bırakmadılar yani hiçbir sıkıntım yokken ,sancım başlamadan hadi başlatalım doğumu artık dedi doktorum
annemde ısrar edince ben de tamam dedim ama çok sıkıntı çektim,rahatla duran çocuğu zorla almaya çalıştılar.
ilk oğlumu da İstanbul da oturmamıza rağmen yine burda devlet hastanesinde yaptım 19 yaşında olmama ,ve ilk doğumum olmasına rağmen ,
ayrıca oğlum 3.9000gr doğmuştu,
buna rağmen çok rahat oldu 2 ya ad 3 dikişim vardı,ebeler yaptırdı.
İstanbul da özelde doktor yaptırdı
hem 2. doğum hem oğlum 3.400 gr ilkine göre daha küçüktü ama dikiş sayımı doktor bile söylemedi
10 la 15 le kapanır mı bu dedi
yani anlatmak istediğim arkadaşım tecrübeli ellerde isterse devlet hastanesi olsun,çok rahat oluyor
ama bazı özeller var ki para alma mantığıyla davranıp hiç gerek yokken saçma sapan uygulamalar yapabiliyor.
Allah hayırlı doğumlar nasib etsin herkese.
Sağol canım benim annem de senin gibi düşünüyor benin kurumum da gidenler çok memnun bizden ücret almıyorlar koruma altındayız o yüzden korkum yok ben pek normal doğum yapamam gibi geliyor korkularım var biraz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi