• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keseyi ve minicik nokta bebegimi gordum haftasi belli degil 23 temmuzda ayrintili muayene yapacak haftasi vs karar verecek spor ve diyet listesi de verecekmis ben oglumda da dokuz ay diyet yapmistim gelisimi icin(cok zoer ve sorunlu bir ha m ilelik surecim oldu) insallah kalp atisini duyarsak net konuşabiliriz dedi

gözün aydın cnm bak bebişin göstermiş kendini.usg kâğıdı vermedimi onda tarih yazar

kızlar aslında 2. 3. sayfadan bu yana takip ediyorum,
24 haziranda öğrendim ama kesinleşmeden bişey diyemedim
hala ailelerimiz bilmiyor mesela..
tüp bebek tedavisi gördük..
24 haziranda 218..26 haziranda 550 çıktı hcg..
dün keseyi görmeye gittik,göründü kesemiz,yazılanları okudum da keşke çok sıkışık gitseymişim,daha iyi olurdu..
yalnız kesemiz tam yuvarlak değil,hafif yamuk..
doktor böyle deyince çok üzüldüm..sağlıksızmı dedim...yok dedi ama tekrar hcg baktrdık
6500 çıktı..
sorun yok dedi..haftaya yine kontrole gidicez..
bu arada tüp bebek doktorumu aradım söyledim,fırça attı..daha ilk hafta kesenin şekli önemli olmaz,bidaha da hcg baktrıma dedi..
belki aranızda böyle olan varsa fikir olur dedim..
kızım olursa yamuk prenses diycem:1:
inşallah o günleride görürürz.
bu arada uyku dışında hiçbir belirtim yok..5+3 üz..

hoş geldin cnm .bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim

MERHABA KIZLAR :)

bende 2 tem de ogrendım hamıle oldugumu :) ben dr a fıtık ya da kıst wardır dye gıttım ama hamılesın cewabıyla ewe dondum :) adet gunumde betam 255.6 cıktı ama doktorum dıs gebelık olabılır dedı bızı ewe gonderdı. moralmen mahfolduk.

sızce degerım kotu mu ? 4 haftalık fln mı dedım dr a hayır daha cok yenı gebelık bu dedı.degerını dusuk buldum bu yuzden dıs gebelık olabılır dıyo :( 3 gune tekrarla testını dedı :(

hewesımı kursagımıza tıktı esımle :(
ya manyakmı bu drlar ne varmış değerinde daha ilk değerden nerden anlamış dış gebelik tövbe yarabbim ya.

hayırlı olsun cnm boşver takma sen dr.ları senide ekliyorum listemize

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
Allah Allah nasıl yavaş ilerleme yahu,katlamış işte değerin.çok garip geldi bana da.
mutlaka başka doktora git canım.

teşekkürler:) eğer ekranda normal gördüysen sıkıntı yoktur canım..benim ekranda da yamuktu..
olmasa daha iyi ama bu saatten sonrasını rabbim bilir..biz elimizden geleni yaptık:34:
öyle Allaha emanet kuzularımız :16:
MERHABA KIZLAR :)

bende 2 tem de ogrendım hamıle oldugumu :) ben dr a fıtık ya da kıst wardır dye gıttım ama hamılesın cewabıyla ewe dondum :) adet gunumde betam 255.6 cıktı ama doktorum dıs gebelık olabılır dedı bızı ewe gonderdı. moralmen mahfolduk.

sızce degerım kotu mu ? 4 haftalık fln mı dedım dr a hayır daha cok yenı gebelık bu dedı.degerını dusuk buldum bu yuzden dıs gebelık olabılır dıyo :( 3 gune tekrarla testını dedı :(

hewesımı kursagımıza tıktı esımle :(
ben de adet gününde fazla çıkmasından şüphelendi herhalde dicektim de o düşük buldum demiş.çok ilginç.sen moralini bozmamaya çalış.tekrarlat yine testini :34::34:

pardon cnm ya telefondan hamilelik takvimi gözükmüyor bende ilk gideceksin sandım.demek yarın pıtpıtlarımı duyacaksın ama erken olabilir henüz duyamazsanda üzme kendini
tabi duyamama ihtimalini de düşünüyorum.bütün senaryolar aklımdan geçiyor.

Ya bu degerler normal gorunuyor bence uzme kendini zümrem sakın baska doktora git gerekirse ama bence normal deger ikiye katlayincada boyle olur zaten 5 gunde

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

esra yazdıklarına baktım 30 haziranda vermişsin 94 olan kanı...şimdiki değerinde normal yani..2 günde bir ikiye katlayacak e normal seninki..
neden öyle demiş doktorun anlamadım..
tavsiyem pazar günü de kan ve 2 ye katlamışmı bak

kese görünmedi diye umutsuzsan benim hcg 6000 i bulunca görüldü..
tavsiyem kesinlikle bekle,ilaç kullanma veya müdehale ettirme şu an doktora..

cnm pazartesi 94 çıktıysa bu değerin gayet güzel dr.da tuaflık var bence imkanın varsa başka dr.a git

morelini yuksek tutmaya calis canim insaALLAH kotu bisi yoktur, ben kantesti yapmadim daha dogrusu doktorum yaptirmadi benim degerler ne alemde hic bi fikrim yok ALLAHA emanet suruyor hamilelik bende ilk bebegimde dusuk yasadim simdide korkmuyor degilim ama insaALLAH HEPIMIZ HAYIRLISI ILE ALIRIZ BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA. :16::16::16:

Allah Allah nasıl yavaş ilerleme yahu,katlamış işte değerin.çok garip geldi bana da.
mutlaka başka doktora git canım.

öyle Allaha emanet kuzularımız :16:

ben de adet gününde fazla çıkmasından şüphelendi herhalde dicektim de o düşük buldum demiş.çok ilginç.sen moralini bozmamaya çalış.tekrarlat yine testini :34::34:

tabi duyamama ihtimalini de düşünüyorum.bütün senaryolar aklımdan geçiyor.

Hemen başka bi doktora gittim. Degerlerin normal dedi.
Ultrasonda bakti sol yumurtalikta bi kist gordu ama gebelikte olabilir zamanla kaybolur dedi.
Cuma gel keseye bakalım dedi.
Çok rahatladım. ..

Bende kara kara iftara ne yapsam diye düşünüyorum ya cnm hiç birşey yapmak istemiyor kocacım oruç

Hemen başka bi doktora gittim. Degerlerin normal dedi.
Ultrasonda bakti sol yumurtalikta bi kist gordu ama gebelikte olabilir zamanla kaybolur dedi.
Cuma gel keseye bakalım dedi.
Çok rahatladım. ..
sevindim esra,
biz kk nın fahri doktorları olarak teşhisi koymuştuk zaten:72:

Sabah Dr a gittim ve kesemizİ gördük çok sukur.9 mm dedi.inşallah kalbini de duyarİz hayirlisiyla
pitipiti sen nekadarlık hamilesin?
bende 5+2 gördüm benimki de 10 mm di..
ama bizim keseli sıçan biraz yamuk :27:

ben kesemizi geçen hafta görmüştüm Fatma,kısmetse kalp atışı duyarız inşallah :16:

inşallah :nazar:

iyi bir şey sanırım,rahmin doğuma hazırlandığını gösterirmiş :34:

oyyy çok güzel ya :) bebeğini ilk gören sen oldun canım tebrik ederim
spor diyet niye veriyor canım,kilolu musun acaba? sormamın sakıncası yoksa

keseyi gördüm :21:

çooook küçük dedi dr :1:

sat a göre 6. hafta içindesin ama boyutlarına bakarsak 4 hafta 4 günlük dedi (yine de tıbbi olarak sat ı baz almak zorundayız diye de ekledi)

15 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah

çok değişik bir duygu :9:

dr larınız size yemeniz/yememeniz, içmeniz/içmemeniz gereken bir şey söyledi mi?

söylerse burdan paylaşalım lütfen, faydalı olur.

dr umun bana söylediği boooool booool su iç (günde en az 12 bardak)

mutlaka ceviz ye her gün bu çok önemli diye de vurguladı

onun dışında kuru kayısı, fındık ye

süt doğal alabileceğin bir yer varsa, hayvanda hastalık olmadığından emin olabileceğin bir yer, bol kaynatıp içebilirsin

doğal yoksa migroslarda günlük süt gelir küçük pakette ondan iç dedi

kola,nescafe,narsuyu,kuşburnu,meyveli soda, çiğ et yasak kesinlikle

the end :27::27:

Meyveli soda niye yasak ya :(

Ben günlük süt içiyorum açık sütü kızımda içmez bende.

keseyi gördüm :21:

çooook küçük dedi dr :1:

sat a göre 6. hafta içindesin ama boyutlarına bakarsak 4 hafta 4 günlük dedi (yine de tıbbi olarak sat ı baz almak zorundayız diye de ekledi)

15 gün sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah

çok değişik bir duygu :9:

dr larınız size yemeniz/yememeniz, içmeniz/içmemeniz gereken bir şey söyledi mi?

söylerse burdan paylaşalım lütfen, faydalı olur.

dr umun bana söylediği boooool booool su iç (günde en az 12 bardak)

mutlaka ceviz ye her gün bu çok önemli diye de vurguladı

onun dışında kuru kayısı, fındık ye

süt doğal alabileceğin bir yer varsa, hayvanda hastalık olmadığından emin olabileceğin bir yer, bol kaynatıp içebilirsin

doğal yoksa migroslarda günlük süt gelir küçük pakette ondan iç dedi

kola,nescafe,narsuyu,kuşburnu,meyveli soda, çiğ et yasak kesinlikle

the end :27::27:
maydonoz ve bitki çaylarıda yasak..
şimdiden bol bol depoları doldur,eğer bulantılarımız başlarsa bugünleri mumla ararız:))

yufkan varsa börek pratik olur,önden bir çorba içersiniz..börekle çay:)
tabi bazı erkeklere göre bu menü sadece ön atıştırmalık olur:35:

Eşim çok yiyen biri degil zaten bugün tıkandım.aklımda var bişeyler neyse burası hamiş topigi yazmayım :)

Back