Ben de hala cati muayenesi olmadim hatta sali gunu gidince konusse__vi .!.:Anladim. Bana neden bakmıyor ki :)
Aynı canım extra bişi yapmıyorCnm bişi sorucam sana bu çatı kntrolüyle açılmaya bakma kontrolü aynımı oluyor..çatıda
Canm bizde de biraz yukseldi sarılık ama benm bebeğim biraz iri ilk gunler sutum azdı yetmez dedi doktor bol bol besleyip su verdik biberonla mama verdik gerektiğinde zorla uyandrdık topugunu falan sıktık beslendiğinde düştü sarılık beyazladı gectiDogum yapan kizlar bebisi sarilik olan var mi offf moralim cok bozuk uykudan gozunu acamiyo yavrum
Canim benim sancim ve acilmam yokken suni sanciyla normal dogum yaptim hatta bebek kanala bile inmemisti.ama doktor bana da oncesinde rahmin suni sanciyi tutma sansi %50 demisti
60yada30cc geliyo ama herkes mama verme diyo ne yapcam bilemedimbeen varım
sma veriyorum,bende sağıyorum ama çok az geliyor.sağdığında ne kadar süt geliyor ortalama
Kızımı emziriyorum. Sen büyüttun kızını biz yeni yeni toplaniyoruzHey eski topik ahalisi napıyosunuz
Kızımı emziriyorum. Sen büyüttun kızını biz yeni yeni toplaniyoruz
Duydum ama bakma fırsatı bulamadım. Benim günler fena geçiyor. Kız sürekli meme kucak istiyor. Oğlum ilgi bekliyor oda kucağıma gelmek istyor. Bir curcuna gidiyor.Ay sonunda mevlütü var teyzesi
Sen ikinciyi büyütüyosun ama benim daha 1
Yeni topik açılmış duymadınız mı
Bende pek giremiyorum da burası gibi 2 yorum da oraya atıp çıkıyorumDuydum ama bakma fırsatı bulamadım. Benim günler fena geçiyor. Kız sürekli meme kucak istiyor. Oğlum ilgi bekliyor oda kucağıma gelmek istyor. Bir curcuna gidiyor.
Allah yardım etsin inşallah. Bir doğumda işi bitirdi biraz zorluk çekecek ama sonu rahatBende pek giremiyorum da burası gibi 2 yorum da oraya atıp çıkıyorum
1 tane bile zor Allah yardımcın olsun
2 demişken Cesuraryanın ikiz bi de napıyo kim bilir
merhaba arkadaşlar. en son vücudumdaki dayanılmaz kaşıntılardan bahsetmiştim. karaciğer enzimlerim bozulmaya başlamış dr um çağırdı. seni yatıralım riske atmayalım dedi. önce muayene ol duruma göre sezeryan -normal doğum bakarız dedi.sabah da benden sümüksü akıntı gelmişti. 2cm açıklık vardı ve silinme dedikleri durum başlamıştı. saat 11 e gelirken suni sancı almaya başladım. akşam 5 te hala sancı başlamamıştı ve açılma 3cm olmuştu. açlık ve susuzluktan ölüyodum. suni sancıyı kestiler yemek yicektim. o sırada ayağa kalkarken pıt diye bir ses duydumve sular gelmeye başladı. sularla birlikte 2 dakikada bir gelen dayanılmaz nefes aldırmayan sancılar başladı ve 17 mart saat 9da kızım doğdu. tabi dikişler de var. sabaha kadar dikişlerin sancısını çektim.
sabah bebeğimi işitme testine aldılar ve anneme başlangıçta yanıt alınamadı duymuyor demişler. annem panik yapınca paniğe gerek yok olabilir daha yeni 1 hafta sonra tekrar bakcaz demişler. ben bunları duyunca yıkıldım. bütün hislerimi kaybettim. şimdi dua ederek 2. testi bekliyorum. arada kızımı yokluyorum ses yaparak bazen seste irkiliyor çok net bir şekilde. çok üzgünüm.bir de bir gözünün renkli kısmının çevresinde kırmzı çizgiler var kan toplamış gibi. hastaneden çıkınca fark ettim. olabilir diyorlar. aile hekimine sordum büyük ihtimal geçer dedi. bende durumlar böyle.
Kızlar bende çok sukur mehmet eren imi kucağıma aldım
21 martti tarihimiz 18 martta kontrolde apar topar doğuma aldılar. 2 haftadır büyümesi durmustu ve suyum azalmis hiç farketmedim.
38+0 3220 gr ve 50 cm olarak doğdu cennet kokulum.2.cocugum ama 2 gündür sudan çıkmış balık gibiyim. Araya 6 yaş koyunca böyle oluyor.
Spinal sezeryan olacaktım. Omuriligim ödemliymis olmadı genel anestezi oldum.Allah a şükür iyiyim.darisi tüm kalanlarin başına.
teşekkür ederim. eğer birkaç gün daha bekleseydik benim de kendi sancılarım gelicek büyük ihtimal suni sancı olmadan doğum yapacaktım. benim sanırım suyum erken geldiği için doğumda kestiler. inşallah senin açılman tamamlanır ve bebeğin suyunla birlikte kolayca gelir sağlıklı bir şekilde.Önce gözün aydın sonra Geçmiş olsun canım kötü düşünme bence bir hafta sonra hiçbişey çıkmıcak rabbim beterinden saklasın sabah benimde nişanım geldi ama dr um açılma birbuçuk cm diye yatırmadı suyuna dikkat et dedi şimdi tedirginim suyum gelcek diye hakkımızda hayırlısı tekrar gözün aydın allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?