merhaba arkadaşlar. en son vücudumdaki dayanılmaz kaşıntılardan bahsetmiştim. karaciğer enzimlerim bozulmaya başlamış dr um çağırdı. seni yatıralım riske atmayalım dedi. önce muayene ol duruma göre sezeryan -normal doğum bakarız dedi.sabah da benden sümüksü akıntı gelmişti. 2cm açıklık vardı ve silinme dedikleri durum başlamıştı. saat 11 e gelirken suni sancı almaya başladım. akşam 5 te hala sancı başlamamıştı ve açılma 3cm olmuştu. açlık ve susuzluktan ölüyodum. suni sancıyı kestiler yemek yicektim. o sırada ayağa kalkarken pıt diye bir ses duydumve sular gelmeye başladı. sularla birlikte 2 dakikada bir gelen dayanılmaz nefes aldırmayan sancılar başladı ve 17 mart saat 9da kızım doğdu. tabi dikişler de var. sabaha kadar dikişlerin sancısını çektim.
sabah bebeğimi işitme testine aldılar ve anneme başlangıçta yanıt alınamadı duymuyor demişler. annem panik yapınca paniğe gerek yok olabilir daha yeni 1 hafta sonra tekrar bakcaz demişler. ben bunları duyunca yıkıldım. bütün hislerimi kaybettim. şimdi dua ederek 2. testi bekliyorum. arada kızımı yokluyorum ses yaparak bazen seste irkiliyor çok net bir şekilde. çok üzgünüm.
bir de bir gözünün renkli kısmının çevresinde kırmzı çizgiler var kan toplamış gibi. hastaneden çıkınca fark ettim. olabilir diyorlar. aile hekimine sordum büyük ihtimal geçer dedi. bende durumlar böyle.