• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bide günümüz de aynı neyseki gününe daha var ama kendi sancimla hastaneye gitmek istiyorum
Dr gelmezse haftaya cumartesi yatisimi yapıcak :KK43:
doktorum bugün seninkinin gelmeye niyeti yok. yakında okula gidecek dedi :) annesinden ayrılmak istemiyor dedi :) ama bekleyeceğiz dedi. belirli bir zaman vermedi

doktorum bugün seninkinin gelmeye niyeti yok. yakında okula gidecek dedi :) annesinden ayrılmak istemiyor dedi :) ama bekleyeceğiz dedi. belirli bir zaman vermedi
benimde randevum 17,00 de geçen hafta catı muayenesi yapmıstı yine yapar mı acaba açılma falan yok demişti geöen perşembe ama

evet yazmıştım canım.. suni sancı ile normal doğum yaptım.. 29 ocakda 35+3 de 2680 49 cm dogdu kızım 9 gun sonra ıkı ayı bıtıcek.. herzamankı gıbı normal saatımde yattım hıc bır belırtım yoktu.. gece 2 de wc ye kalktım baktım suyum akıo biraz bekledim durmadı hemen hastaneyı aradık dr gelmemızı soyledı muayne ettı 2 cm acılmam vardı fakat sancım yoktu 12 saat en gec 24 saat ıcınde bebegı almamız lazım dedı en kotu ıhtımal sezeryanla gece yatısımı yaptılar ertesı gun saat 2 ye kadar sancı bekledım artmadı cok hafıf adet sancım gıbı oldu ama gercekten hafıf artmayınca saat 4 de sunı sancı verdıler serumla basta yavas yavas olan sancı son zamanlarda benı baya baya zorladı.. mıde bulantısı uyku halı ve kasıklardakı acı tarıf edılır gıbı degıl.. hemsıreye dogumdan sonra uyuyabılırmıyım dıe soruyordum okadar uykum vardı.bebegın bası gorunene kadar benı odamdan almadılar nst ye de baglıydım ve yatakda yatıyordum benı zorlayan oydu yurusem sancıyı daha az hıssederdım.. doktor muayneye geldıgınde bebegın basının gorundugunu soyledı benı dogumhaneye aldılar.. 10-15 dk ıcınde dogurdum.. saat 16:00 saat 20:40 kadar surdu..bebek cıktıktan sonra ne agrı ne sızı ne uyku hali eser kalmadı sihir gibi.. hatta hemsireye yürüyerek gidebilirmiyim die sordum tabi izin vermediler.. :) yanlız dogum bıttıkten sonra sıtma tutuyor o kadar heyecan kendını sıkma acaıp usudum ama vucudumda yanıyordu ve sabaha kadar surdu dıkıs agrılarım pek olmadı.. ertesı gun oglende cıktık.. bebegım 2-3 saat kuvezde kaldı.. cok hızlı nefes alıyor diye koymuslar.. Allaha sukur baska sıkıntımız yoktu.. normal dogum hakıketen buyuk kolaylık 2 gun sonra evde temızlık yaptım.. hıc sıkıntım olmadı.ama bidaha o acıyı cekermıyım bılmıyorum :) kendı dogum sancısıyla dogurmak daha kolaymıs, suni sancı ve benım suyumun bitmesi benı cok zorladı.. İnsallah hepınız kendı sancınızla dogurursunuz tabi hala mart annelerinde dogurmayan kaldıysa :)
maşallah bayağ uzun sürmüş ama atlatmışsın ne güzel. sanırım işi zora sokan suni sancı. doğal sancı ile daha kolay oluyor demek ki. 2 gün sonra temizlik olayı süper. 2 ay da ne ara geçmiş

benimde randevum 17,00 de geçen hafta catı muayenesi yapmıstı yine yapar mı acaba açılma falan yok demişti geöen perşembe ama
ben de geçen hafta pzrtsi çatı muaynesi olmuştum. uygun dedi. bir daha da yapmadı. bence sancı falan bir şey yoksa, suyu iyiyse yapmaz sanmam. ha bakalım senin bugün nasıl geçecek acaba. sancı çıksa bari :) ben sürekli sancı takip ettim ama yok yok :)

Bana 3 dür yapıyor hatta dün biraz bebeği rahatsız ettim masaj yaptım dedi çünkü nst de sancım yoktu bebekte kanala inmemişti ama 1 parmak açılma ve yumuşama var dedi esnekliğide güzel rahat bir doğum olacak gibi dedi istersen sende bu masaj olayını sor belki biraz yardımcı oluyordur

kızlar bebeğine mama veren varmı. meme ucum olmadığından emmiyo sağıp veriyorum doktorda mama takviyesi yaptı

Ben de varım okuyarak takip ediyodum.3 günüm kaldı dün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı ama açılma yok.pazartesi günüm doluyo sezeryan istemiyorum ama açılma yokken suni sancı da işe yaramaz dedi doktor:S Allahım inşallah 3 gün içinde sancım nişanım açılmam olur da hayırlı şekilde yaparım doğumumu.benim gibi bekleyen herkes inşallah kolay doğumlar yapar amin:)

Ben de varım okuyarak takip ediyodum.3 günüm kaldı dün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı ama açılma yok.pazartesi günüm doluyo sezeryan istemiyorum ama açılma yokken suni sancı da işe yaramaz dedi doktor:S Allahım inşallah 3 gün içinde sancım nişanım açılmam olur da hayırlı şekilde yaparım doğumumu.benim gibi bekleyen herkes inşallah kolay doğumlar yapar amin:)
Canim benim sancim ve acilmam yokken suni sanciyla normal dogum yaptim hatta bebek kanala bile inmemisti.ama doktor bana da oncesinde rahmin suni sanciyi tutma sansi %50 demisti

Kızlar bugunde gittik bebek 3250 olmuş çatı muayenesi yaptı tekrar biraz zorladım rahmi kanlı akıntı gelebilir dedi ama gelen giden bişi yok şimdilik. Açılmada yok 25ine kadar bekleyelim yinede 25i için sezeryana gün alalım dedi. Epidural spinal sezeryan karışık yapıcak eğer bebiş gelmezse. Bekliyoruz bakalım.

Kızlar bugunde gittik bebek 3250 olmuş çatı muayenesi yaptı tekrar biraz zorladım rahmi kanlı akıntı gelebilir dedi ama gelen giden bişi yok şimdilik. Açılmada yok 25ine kadar bekleyelim yinede 25i için sezeryana gün alalım dedi. Epidural spinal sezeryan karışık yapıcak eğer bebiş gelmezse. Bekliyoruz bakalım.
Neden o kadar sık çatı muayenesi yapıyor ki. Seninle günlerimiz aynı. Bana bir kere yaptı ve su an icin sezaryendn de bahsetmiyor. Sonucta 40 hafta bitse de bir sorun yoksa biraz daha bekliyorlar diye biliyorum

Neden o kadar sık çatı muayenesi yapıyor ki. Seninle günlerimiz aynı. Bana bir kere yaptı ve su an icin sezaryendn de bahsetmiyor. Sonucta 40 hafta bitse de bir sorun yoksa biraz daha bekliyorlar diye biliyorum
canım açılma var mı diye baktı açılma yok die sezeryan olursun muhtemelen dedi.

bide 40ından sonra beklemeyi tercih etmiyorum dedi. mekonyum durumları olabiliyor diye.

Back