- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Suniye bile razıyım da ne bileyim moralim bozuldu biraz aslında bu hafta baskıyı daha fazla hissediyorum ama Dr günü geçtikten sonra risk almak istemiyorBana hicbir sey demiyor henuz doktorum. Inşallah normalgelir. Suni sanci hic istemiyorum
Sordum fıtık olursun takma dedi . 6ayda toparlarmş rahim. Kasların gevşek dedi. Bu karınla gezmek istemiyorum ben yaa
10 gun olduk . benim bebiş emmiyoda göğsümün ucu yok sağıp veriyorum birde mama takviyesi.İyi olmuş sorman, takma herşeyin başı sağlık
Bilmiyorum ki bünye mi acaba
Ben bişey yapmadım hatta biliyosunuz abur cubur ve hamur işine de hem gebelikte hem sonrasında devam ettim
Kaç günlüksün 40 tan sonra fark eder belki
10 gun olduk . benim bebiş emmiyoda göğsümün ucu yok sağıp veriyorum birde mama takviyesi.
Nasil ya az once mesajlastikKizlar suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin
Amin canim inşallah. Korkunun ecele faydasi yok :) pozitif düşünelimSuniye bile razıyım da ne bileyim moralim bozuldu biraz aslında bu hafta baskıyı daha fazla hissediyorum ama Dr günü geçtikten sonra risk almak istemiyor
ben çok korkagim normalde ama bu doğal bi süreç vücut için onun rahatlığı var
inşallah en normalinden doğururuz
Benim yiğenim 41. Haftaya başlamıştı gelesi yoktu mecbur szry olduBeklicez artık ne yapalım :) bide kızlar erken gelir diolardı bana ama etrafımda 4 kız doğdu hepside 40 ı doldurdu ve ddoğamayıp sezeryan oldu
Benim yiğenim 41. Haftaya başlamıştı gelesi yoktu mecbur szry oldu
Son ana kadar dönme ihtimali var cnm hiç belli olmuyor..hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsunMerhaba güzel anneler ve tatlı bebisleri çoğunuz doğum yapmışsınız allah analı babalı buyutsun inşallah bende nisan annesiyim dogumuma bir ay var ve ikinci dogumum bu ilki normaldi bunda bebek son bir aydır ters duruyo ve düzelmiyo böyle giderse sezeryan olcam bebeği ters olupta son ayda dönen oldumu düşünmekten uyuyamiyorum normal dogumdan da korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum daha önce normal olduğu için buda öyle olsun istiyorum
Aynen sorma cnm.dr diyorki sancın varmı dedim aşağıda olması gereken sancıyı ben sağ boşluklarında hissediyorum geriliyor diyorum heralde oradan çıkacakBu arada bebişin hareketleri nasıl benimki çok geriniyor hele akşamları delecek sanki rahatsız içerde bu kadar gerinmeye suyunu patlatacak sanıyorum
Aynı beklemeyi bende yaşadım Geçmez o saatler inş kolayca kurtulursun cnmSabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
amin canım inşallah bebek yeri daraldıkça dönmez diyolar bende hareketsiz biri değilim çok hareketliyimdir ama tekmelerini hep aşagda hissediyorum donmesi için ne yapabilirim acabaSon ana kadar dönme ihtimali var cnm hiç belli olmuyor..hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun
Bende bugun bir hafta oldum Doğdu kızım karın aynı sezeryanlıyım karın bir yana ödem var cok her yerim Şiş giyecek birşey bulamıyorum sizde nasıl10 gun olduk . benim bebiş emmiyoda göğsümün ucu yok sağıp veriyorum birde mama takviyesi.
dogru demis dr beni bu yuzden aliyor. bencede kilosu cok iyi masallahHergün süt içiyorum ama muz pek yemiyorum Kabızlık yapıyor ya zaten hemeroid sorunum var.. Kiloya gelince dr um bu durumdan memnun normal istiyorsun kilolu olursa Dopuramazsın diyor :) sağlıklı oldumu kiloyu takmıyorumda hani şu plasenta yaşlanması varmış ya kilo alamıyomuş bebek ondan korktum öle olursa belkide hemen alalım der bide kanala girmediyse sezeryan der yarın öğlen olsada kontrole gitsem
Bende ornegi yok ama dogum gerceklesmediginden dogum oncesi izin uzatilmistir yazacakmis sekreter belgeyi ben veririm unutma iznin yanar mutlaka al okula gotur dedibenim de sorduğum buydu. o belgenin bir örneği varsa bana gönderir misin? ya da tam olarak ne yazdırmam gerekiyor doktora?
Sagol canim. Söylediğin cok iyi olduBende ornegi yok ama dogum gerceklesmediginden dogum oncesi izin uzatilmistir yazacakmis sekreter belgeyi ben veririm unutma iznin yanar mutlaka al okula gotur dedi
Evet öyle söylüyorlar ama hiç belli olmaz Allah'ın işi bi bakmışsan son dak dönmüş..sen hareketli olmaya devam et:)amin canım inşallah bebek yeri daraldıkça dönmez diyolar bende hareketsiz biri değilim çok hareketliyimdir ama tekmelerini hep aşagda hissediyorum donmesi için ne yapabilirim acaba
Aynen sorma cnm.dr diyorki sancın varmı dedim aşağıda olması gereken sancıyı ben sağ boşluklarında hissediyorum geriliyor diyorum heralde oradan çıkacakHareketleri bazen daha sakin bazen hiç durmuyor sağ tarafımı çok seviyor gelip oraya yerleşiyor koca gövdesiyle göbeğim çok komik oluyor o zaman yamuk yumuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?