• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana hicbir sey demiyor henuz doktorum. Inşallah normalgelir. Suni sanci hic istemiyorum
Suniye bile razıyım da ne bileyim moralim bozuldu biraz aslında bu hafta baskıyı daha fazla hissediyorum ama Dr günü geçtikten sonra risk almak istemiyor
ben çok korkagim normalde ama bu doğal bi süreç vücut için onun rahatlığı var
inşallah en normalinden doğururuz

Sordum fıtık olursun takma dedi . 6ayda toparlarmş rahim. Kasların gevşek dedi. Bu karınla gezmek istemiyorum ben yaa

İyi olmuş sorman, takma herşeyin başı sağlık
Bilmiyorum ki bünye mi acaba
Ben bişey yapmadım hatta biliyosunuz abur cubur ve hamur işine de hem gebelikte hem sonrasında devam ettim
Kaç günlüksün 40 tan sonra fark eder belki

İyi olmuş sorman, takma herşeyin başı sağlık
Bilmiyorum ki bünye mi acaba
Ben bişey yapmadım hatta biliyosunuz abur cubur ve hamur işine de hem gebelikte hem sonrasında devam ettim
Kaç günlüksün 40 tan sonra fark eder belki
10 gun olduk . benim bebiş emmiyoda göğsümün ucu yok sağıp veriyorum birde mama takviyesi. :(

10 gun olduk . benim bebiş emmiyoda göğsümün ucu yok sağıp veriyorum birde mama takviyesi. :KK43:

İlk zamanlar herkes için daha zor
Hem sana hem bebeğe
Vakit geçtikçe emer, sende zayıflarsın
Sağlıklısınız ya çok şükür, gerisi zaman

Suniye bile razıyım da ne bileyim moralim bozuldu biraz aslında bu hafta baskıyı daha fazla hissediyorum ama Dr günü geçtikten sonra risk almak istemiyor
ben çok korkagim normalde ama bu doğal bi süreç vücut için onun rahatlığı var
inşallah en normalinden doğururuz
Amin canim inşallah. Korkunun ecele faydasi yok :) pozitif düşünelim ;)

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebisleri çoğunuz doğum yapmışsınız allah analı babalı buyutsun inşallah bende nisan annesiyim dogumuma bir ay var ve ikinci dogumum bu ilki normaldi bunda bebek son bir aydır ters duruyo ve düzelmiyo böyle giderse sezeryan olcam bebeği ters olupta son ayda dönen oldumu düşünmekten uyuyamiyorum normal dogumdan da korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum daha önce normal olduğu için buda öyle olsun istiyorum

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebisleri çoğunuz doğum yapmışsınız allah analı babalı buyutsun inşallah bende nisan annesiyim dogumuma bir ay var ve ikinci dogumum bu ilki normaldi bunda bebek son bir aydır ters duruyo ve düzelmiyo böyle giderse sezeryan olcam bebeği ters olupta son ayda dönen oldumu düşünmekten uyuyamiyorum normal dogumdan da korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum daha önce normal olduğu için buda öyle olsun istiyorum
Son ana kadar dönme ihtimali var cnm hiç belli olmuyor..hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun

Bu arada bebişin hareketleri nasıl benimki çok geriniyor hele akşamları delecek sanki rahatsız içerde bu kadar gerinmeye suyunu patlatacak sanıyorum
Aynen sorma cnm.dr diyorki sancın varmı dedim aşağıda olması gereken sancıyı ben sağ boşluklarında hissediyorum geriliyor diyorum heralde oradan çıkacak:KK70::KK70:Hareketleri bazen daha sakin bazen hiç durmuyor sağ tarafımı çok seviyor gelip oraya yerleşiyor koca gövdesiyle göbeğim çok komik oluyor o zaman yamuk yumuk

Sabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
Aynı beklemeyi bende yaşadım Geçmez o saatler inş kolayca kurtulursun cnm

Son ana kadar dönme ihtimali var cnm hiç belli olmuyor..hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun
amin canım inşallah bebek yeri daraldıkça dönmez diyolar bende hareketsiz biri değilim çok hareketliyimdir ama tekmelerini hep aşagda hissediyorum donmesi için ne yapabilirim acaba

Hergün süt içiyorum ama muz pek yemiyorum Kabızlık yapıyor ya zaten hemeroid sorunum var.. Kiloya gelince dr um bu durumdan memnun normal istiyorsun kilolu olursa Dopuramazsın diyor :) sağlıklı oldumu kiloyu takmıyorumda hani şu plasenta yaşlanması varmış ya kilo alamıyomuş bebek ondan korktum öle olursa belkide hemen alalım der bide kanala girmediyse sezeryan der yarın öğlen olsada kontrole gitsem
dogru demis dr beni bu yuzden aliyor. bencede kilosu cok iyi masallah :nazar:

benim de sorduğum buydu. o belgenin bir örneği varsa bana gönderir misin? ya da tam olarak ne yazdırmam gerekiyor doktora?
Bende ornegi yok ama dogum gerceklesmediginden dogum oncesi izin uzatilmistir yazacakmis sekreter belgeyi ben veririm unutma iznin yanar mutlaka al okula gotur dedi

amin canım inşallah bebek yeri daraldıkça dönmez diyolar bende hareketsiz biri değilim çok hareketliyimdir ama tekmelerini hep aşagda hissediyorum donmesi için ne yapabilirim acaba
Evet öyle söylüyorlar ama hiç belli olmaz Allah'ın işi bi bakmışsan son dak dönmüş..sen hareketli olmaya devam et:)

Aynen sorma cnm.dr diyorki sancın varmı dedim aşağıda olması gereken sancıyı ben sağ boşluklarında hissediyorum geriliyor diyorum heralde oradan çıkacak:KK70::KK70:Hareketleri bazen daha sakin bazen hiç durmuyor sağ tarafımı çok seviyor gelip oraya yerleşiyor koca gövdesiyle göbeğim çok komik oluyor o zaman yamuk yumuk

Benimde hep sağımda kaç haftadır. Bide karnım eskilerin deyimiyle erkek karnı gibi top şeklinde yamulunca gerçekten komik oluyor acıtmasıda cabası.. Ya keşke bizde yarın doğum yapsak ben fanatik beşiktaşlıyımda 19.03 de doğmasını çok
istiyordum :))

Back