• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde hep sağımda kaç haftadır. Bide karnım eskilerin deyimiyle erkek karnı gibi top şeklinde yamulunca gerçekten komik oluyor acıtmasıda cabası.. Ya keşke bizde yarın doğum yapsak ben fanatik beşiktaşlıyımda 19.03 de doğmasını çok
istiyordum :))
Sezeryan isteseydin o zaman..ama bide bakmışsın seninki duymuş sesini pat diye yola girmiş bellimi olur..henüz 24 saatten fazla var heran herşey olabilir:KK8::-)

Bugün doldu 40.haftam kızlar ya hiç belirti yok sağlık Ocağına gıttım gelecegı yok bunun dedı kanalada gırdı halbukı 3700 gr 53 cm bebişim yarın hastaneye gıdıcez alttan muayene edecekmiş gene aksamada sinemaya götürecek eşim son mektup U izlicez belki eski gunlerdekı film sahnelerı gerçek olurda sınemada sancılanırım ama nerdeeeeee :)))

Sezeryan isteseydin o zaman..ama bide bakmışsın seninki duymuş sesini pat diye yola girmiş bellimi olur..henüz 24 saatten fazla var heran herşey olabilir:KK8::-)

Eskiden hayatta normal doğum yapmam diyordum ama 3 yıl önce apandisit ameliyatı olunca anladımki ameliyat zor iş onun için son ana kadar normal diyorum şimdi tabi öncelik hayırlısı olsun doğumdan çok sonraki epizyo dikişleri korkutuyor gözümü :) allahtan bir aydır o bölgede ödem varda acıya alıştım biraz :D

ama bebeğe zararı olmazmı o bebeğide rahatlatıyomuş sanırım. forumda okumuştum sanırım birisi çok içmişte bebeği barsak felci geçirmiş sakın içmeyin yazmıştı
Annemde icermis bende her cocugumda ictiM hic oyle bi zarari oldugunu duymadim

elfidaalya elfidaalya Allah yardımcın olsun canım senin haberin beni çok heyecanlandırdı canım gunlerimiz yakın olunca ve normal doğumu bekleyince :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Sabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
Sanırım şuan bebisinle berabersindir allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bende 2 gün beklemistim hastane de çok sıkıcı :KK43:

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebisleri çoğunuz doğum yapmışsınız allah analı babalı buyutsun inşallah bende nisan annesiyim dogumuma bir ay var ve ikinci dogumum bu ilki normaldi bunda bebek son bir aydır ters duruyo ve düzelmiyo böyle giderse sezeryan olcam bebeği ters olupta son ayda dönen oldumu düşünmekten uyuyamiyorum normal dogumdan da korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum daha önce normal olduğu için buda öyle olsun istiyorum
Bizimki de tersti ve dönmedi sezaryen oldum ama korkma sonuçta bir mucize geliyor hayata bence herseye değer

Bende bugun bir hafta oldum Doğdu kızım karın aynı sezeryanlıyım karın bir yana ödem var cok her yerim Şiş giyecek birşey bulamıyorum sizde nasıl
benimde öyle tartıldım 4 kilo gitmiş sadece zaten bebek 3700 doğdu . anlamadım gitti valla doktor 6 ayda anca düzelirsin dedi. karın kasların cok gevşek dedi. zaten göbek vardı . ama cok az gitmesini anlamadım yani. allahtan cok kilo almadım karnım 6 aylık gibi

Bugun hamileliğimn son akşamı :anneadayı: 12 saat sonra bebişim gelicek :KK46: cok heyecanlıyım vee korkuyorumm :KK42:

Dogum yapan arkadaslar, su ictigimiz kan ilaclari dogum yaptiktan sonra da mi iciliyor

iyi akşamlar kızlar, bende yarın sabah sezeryanla oğluma kavuşucam inşallah dua edin banada :)
bebişin kilosu ve iri olmasından dolayı norml riskli olur vakumla çekmek zorunda kalırız olmazsa sezeryana döneriz demişti doktorum riske atamadım bende.. normal doğum isterken sezeryana kaldım hayırlısı böyleymiş..

iyi akşamlar kızlar, bende yarın sabah sezeryanla oğluma kavuşucam inşallah dua edin banada :)
bebişin kilosu ve iri olmasından dolayı norml riskli olur vakumla çekmek zorunda kalırız olmazsa sezeryana döneriz demişti doktorum riske atamadım bende.. normal doğum isterken sezeryana kaldım hayırlısı böyleymiş..
Bebek kac kilo ki canim

Slm kızlar çok şükür uzun bekleyiş ardından saat 4 de oğlumu Göktuğ umu spinal sezeryanla kucağıma aldım. Ogluşum 3100 gr minicik kırmızı yüzüyle çok tatlı maşallah allah herkese bu duyguyu nasip etsin.ilk yürüyüş yaptım inşallah gazimizda çıkarsa yarın cikicaz hastaneden.
sıradaki ark.allah yardımcınız olsun.sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağıniza alırsınız inş.

Slm kızlar çok şükür uzun bekleyiş ardından saat 4 de oğlumu Göktuğ umu spinal sezeryanla kucağıma aldım. Ogluşum 3100 gr minicik kırmızı yüzüyle çok tatlı maşallah allah herkese bu duyguyu nasip etsin.ilk yürüyüş yaptım inşallah gazimizda çıkarsa yarın cikicaz hastaneden.
sıradaki ark.allah yardımcınız olsun.sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağıniza alırsınız inş.

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş..

Ayy ne güzel hayırlı olsun sağsağlim gelsin inşallah seninle günlerimiz aynıydı bende kasılmadan başka bişey yok bende 19 unda doğurmayı çok istiyordum nasip değilmiş

İyi geceler kızlar.yeni geldim hastaneden.çok zor bir gündü.doktorum gelen kanın su olduğunu söyleyip alttan muayene yaptı.çatının dar acilen sezeryana alıyorum dedi.ben girdiğim şokla başladım ağlamaya.hastaneden çıkmak istediğimi söyledim imza vererek çıktım.arkadaşlarımın doğum yaptığı başka bir hastaneye gittik hemen.ordaki doktor çatın normal doğuma engel değil dedi.bir test aldırdı eşime gelen sıvının su mu nişan mı olduğunu anlamak için testte su olmadığını anladı.kan tahlili falan derken kadını bu saate kadar tuttum.sonuç sancımın gelmesini beklicez.kendi doktorum çocuğun hayatını riske atarsın deyip çok korkuttu.diğer doktor daha ayrıntılı inceleme yaptı ve gayet sağlıklı dedi.artık sonumuzu allah hayır etsin

Kizlar acilllll yardimmmm.. 38+1im pazartesi gunune sezeryan gunu verdi bazi durumlardan dolayi normal dogum yapamiyrm suyun sancin fln gelirse pazqrtesiye kadar hemen alieiz sezwryana dedi bu aksam bnden pembe bi leke akinti geldi nisanmiydi bu ne yapmam lazn sabah doktoeumu.aricm acaba gel sezeryana alalm dermiki yada bekletirmi acaba ?

benimde öyle tartıldım 4 kilo gitmiş sadece zaten bebek 3700 doğdu . anlamadım gitti valla doktor 6 ayda anca düzelirsin dedi. karın kasların cok gevşek dedi. zaten göbek vardı . ama cok az gitmesini anlamadım yani. allahtan cok kilo almadım karnım 6 aylık gibi
Aynı canım 3-4 kilo anca gitmiş inanamadım ben ama öyle şiş heryerim 15 gün sürer diyorlar giyecek Kıyafet bulamıyorum cok kötü bir durum

Back