• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar çok şükür uzun bekleyiş ardından saat 4 de oğlumu Göktuğ umu spinal sezeryanla kucağıma aldım. Ogluşum 3100 gr minicik kırmızı yüzüyle çok tatlı maşallah allah herkese bu duyguyu nasip etsin.ilk yürüyüş yaptım inşallah gazimizda çıkarsa yarın cikicaz hastaneden.
sıradaki ark.allah yardımcınız olsun.sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağıniza alırsınız inş.
Gozun aydin. Masallah :)

İyi geceler kızlar.yeni geldim hastaneden.çok zor bir gündü.doktorum gelen kanın su olduğunu söyleyip alttan muayene yaptı.çatının dar acilen sezeryana alıyorum dedi.ben girdiğim şokla başladım ağlamaya.hastaneden çıkmak istediğimi söyledim imza vererek çıktım.arkadaşlarımın doğum yaptığı başka bir hastaneye gittik hemen.ordaki doktor çatın normal doğuma engel değil dedi.bir test aldırdı eşime gelen sıvının su mu nişan mı olduğunu anlamak için testte su olmadığını anladı.kan tahlili falan derken kadını bu saate kadar tuttum.sonuç sancımın gelmesini beklicez.kendi doktorum çocuğun hayatını riske atarsın deyip çok korkuttu.diğer doktor daha ayrıntılı inceleme yaptı ve gayet sağlıklı dedi.artık sonumuzu allah hayır etsin
Inanmiyorum ya. Cok gecmis olsun. Ucundan yirtmissin. Durduk yere sezaryana girecektin

İyi geceler kızlar.yeni geldim hastaneden.çok zor bir gündü.doktorum gelen kanın su olduğunu söyleyip alttan muayene yaptı.çatının dar acilen sezeryana alıyorum dedi.ben girdiğim şokla başladım ağlamaya.hastaneden çıkmak istediğimi söyledim imza vererek çıktım.arkadaşlarımın doğum yaptığı başka bir hastaneye gittik hemen.ordaki doktor çatın normal doğuma engel değil dedi.bir test aldırdı eşime gelen sıvının su mu nişan mı olduğunu anlamak için testte su olmadığını anladı.kan tahlili falan derken kadını bu saate kadar tuttum.sonuç sancımın gelmesini beklicez.kendi doktorum çocuğun hayatını riske atarsın deyip çok korkuttu.diğer doktor daha ayrıntılı inceleme yaptı ve gayet sağlıklı dedi.artık sonumuzu allah hayır etsin

Geçmiş olsun canım sen dr una neden güvenmiyorsun sezeryanamı yönlendirmeye çalışıyor? Allah korusun ama ya onun dediği doğruysa çünkü çatın gerçekten darsa boşa sancı çekip yine sezeryan olacaksın

Benim eşim pipirikli
Başka yerde rahat etmez, kendi annesinde bile kalmaz mesela
Bi bakıma işime de geliyo
Ben evdeyim o yüzden uyarsa yemeğe başlıyorum, tabi basit bi yemeği 10 aşamada tamamlıyorum zırt pırt uyandığından
Ama asıl işe başlayınca yandık, uykusuz işe gideceğiz
Bi de bırak al yapıcaz anneme

Lansinoh bi kere de işe yaramıyo devamlı sür
Bi de tek meme ucunu değil daha fazlasını ağzına almasını sağla, daha az yara olur

eşim gelemiyoor o evde bazende annesinde kalıyor kv vs beklediğim gibi çıkmadı yemedi yani :))

düzenli bir şekilde sürüyorum hala bir faydasını görmedim bakalım..
birde aşırı gazlı benimki sabahlara kadar uyku yook iş ev bebek uykusuzluk zor olucak bizim için..

bütün gece gazdan dolayı ayaktaydık..
doktora gittik hiçbirşeyi yook dedi gaz damlası istedim zorla yazdı küçük olduğu için
rezene içiyorum birde acı elma yağı sürüyorum ayaklarına ve göbeğine

Inanmiyorum ya. Cok gecmis olsun. Ucundan yirtmissin. Durduk yere sezaryana girecektin
çok sağol canım.Aynenacilen alıordu ameliyata.Çok şükür gece yarısına kadar nst de kaldım bebeğim çok iyi.ama dün yapılan muayenelerden mahvoldum.dünden beri kan gördükçe ödüm kopuyor.sabah yeni doktoru aradım iki üç kere muayene yapmak zorunda kaldığımız için geliyordur dedi.Artık sezeryan ya da normal çok da üzülmem.Ama kendi doktorum yatışını yap yoksa ben çıkıcam demesi çok üzdü beni.Diğer hastanedeki dktor ilk defa gitmeme rağmen gece 10 a kadar hastanede kaldı

Geçmiş olsun canım sen dr una neden güvenmiyorsun sezeryanamı yönlendirmeye çalışıyor? Allah korusun ama ya onun dediği doğruysa çünkü çatın gerçekten darsa boşa sancı çekip yine sezeryan olacaksın

Ben ufak bi nişan gördüm diye gittim bana gelen sıvı suyun dedi.İnandırıcı gelmeyen buydu.Kendi doktoruma göre suyu gelerek hastaneye gelen hamile sezeryana alınırmış.Daha arkadaşım 1 ay önce tüm suyu boşalarak gitti normal yaptı.Benim doktora gelseymiş hemen sezeryana alacaktı..O an ikinci bir hastaneye daha gitmem gerektiğini düşündüm.Denizlideyim ben çok övülen bir doktor vardı hemen ona gittim.İkinci dktor da muayene etti sezeryana gideceğin bir çatın yok dedi.Bu saatten sonra sezeryana almam lazım dese çok üzülmem ama dün resmen çökmüştüm.
Benimde aklıma iyi mi yaptım kötü mü diye sürekli sorular geliyor.gece hiç uyumadım neredeyse.Bebeğim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.Hepimiz için

eşim gelemiyoor o evde bazende annesinde kalıyor kv vs beklediğim gibi çıkmadı yemedi yani :))

düzenli bir şekilde sürüyorum hala bir faydasını görmedim bakalım..
birde aşırı gazlı benimki sabahlara kadar uyku yook iş ev bebek uykusuzluk zor olucak bizim için..

Er ya da geç kendi başımızın çaresine bakıcaz eşini de tek bırakma hatta ona da sorumluluk ver
Sen emziriyosan o gazını çıkarsın ne biliyim

Ben ayrı yerlerde kalıyosunuz sandım
İyi o zaman
Çalışıyosa şimdilik gece bakmasa da olur akşamları baksın yeter
Ama alışmasınlar ekmek elden su göldene

daha yeni geldim çek anneme 25 günlük olduk 5 gündür annemdeyim cumartesi dönücem

Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür giremiyorum. Kimler doğum yaptı kim kaldı bilmiyorum ama Allah'ım bebeğini kucağına alanlara sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün, bekleyenlere de sabır ve hayırlı doğumlar versin.
Ben bekleyenlerdenim doktorum geçen hafta 41'i beklerim acele etmem demişti. Cumartesi ne diyecek bakalım. Kızım bu sürede karnımın üstünü yırtıp çıkmazsa tabii...:KK53::KK53:

Ben ufak bi nişan gördüm diye gittim bana gelen sıvı suyun dedi.İnandırıcı gelmeyen buydu.Kendi doktoruma göre suyu gelerek hastaneye gelen hamile sezeryana alınırmış.Daha arkadaşım 1 ay önce tüm suyu boşalarak gitti normal yaptı.Benim doktora gelseymiş hemen sezeryana alacaktı..O an ikinci bir hastaneye daha gitmem gerektiğini düşündüm.Denizlideyim ben çok övülen bir doktor vardı hemen ona gittim.İkinci dktor da muayene etti sezeryana gideceğin bir çatın yok dedi.Bu saatten sonra sezeryana almam lazım dese çok üzülmem ama dün resmen çökmüştüm.
Benimde aklıma iyi mi yaptım kötü mü diye sürekli sorular geliyor.gece hiç uyumadım neredeyse.Bebeğim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.Hepimiz için

Anladım benim dr umda suyun gelir açılmada yoksa vede ilk bebekse sezeryan yapıyoruz mecbur demişti ama tabi bu su bebeği sıkıntıya sokacak kadar çok gelirse öle ufacık nişana falan değil neyse senin nişan geldiğine göre doğumda yakındır inşallah kendi sancılarınla hastaneye gidersin de kolayca doğum yaparsın ;) peki Artık hangi dr a gideceksin

Back