2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.çocuk düşünmicez bu gidişle zaten

Öğretmen arkadaşlar. 40. Haftada bebek dogmazsa yeniden rapor mu alicaz? Bizim mudur Yard oyle diyor. Ama bana cok sacma geldi

Az önce patlıcanları doğraıdm kararmasın diye de tuzlu suya koydum hem acısı gider
Taksit taksit yemek yapıyorum napim
Eşim gelene kadar tamamlarım inşallah İkra Hanım fırsat verirse

Çek nasılsın İkra nasıl konuşamadık ne zamandır.

Ben hala burdayım haftaya son inşallah izine ayrılacağım.

İyiyiz bizde çok şükür

Hazır seni bulmuşken sorayım hastane çantamı hazırladım da olmazsa olmaz ya da mutlaka koyun dediğin bir şey var mı?

Slm canlarim nezamandir giremedim face grubuna yazıyorum da buraya girmedim epeydir.7martta spinal sezeryanla kizim doğdu. 3350 gr 50 cm.10 günlük olduk bugün iyiyim ayaklandım hatta bugün süpürge yapip toz aldım gorumcem ve annem var onlarda yapıyor ama içime sinmiyor ya elimde degil mesela bulasik yikiyorlar sonra ben aralarından mutfağı birdaha topluyorum.napalim yapcak bisey yok.goguslerim yara oldu kremler sogan sulari denedim birde ayva çekirdeği deniycem inşallah gecer.kizim surekli emmek istiyor hep memede.baya emiyor yatiriyorum 5dk sonra uyanip yine emmek istiyor doktor kesinlikle mama verne doyar o dedi.su iviyorum çaylar iviyorum ama göğsüm dolu dolu degil.okadar sık emiyorki birikmiyor galiba süt. Sizler nasılsınız bebisler nasıl?

Meme uçları yarası için kantoron yağı öneririm. Ben doğumdan önce sürdüm uçları yumuşadı şimdi hiç bir şey sürmüyorum. Süt olayına gelince Bizde de durum aynı doymadigini anladığım zaman mama takviyesi yapıyorum günde 2 kez. Tabii emzirmeye devam süt zamanla eme eme cogalacak

Kullanım canım kantoron yagida amamalesef bende ise yaramadı. Bende günde iki kez 30cc veriyordum ama doktor ve ebe kesinlikle verme mama diyo.bu arada bir damla varmış kullananlar çok memnun galactago diye anne sütü artirici onu al dedim eşime eczanede satılıyor muş. İnşallah işe yarar.

Dr verir canım dogurmadan doğum sonrası izin başlamıyor
Anladim. Izinler d.öncesi ve sonrası diye ayrılıyor çünkü. 40 hafta bitiminde dogmazsa yeniden rapor alicam yani. E ama bu sefer kac gunluk alicam. Bebegin ne zaman dogacagi belli değil sonuçta

Anladim. Izinler d.öncesi ve sonrası diye ayrılıyor çünkü. 40 hafta bitiminde dogmazsa yeniden rapor alicam yani. E ama bu sefer kac gunluk alicam. Bebegin ne zaman dogacagi belli değil sonuçta
canım dogum yaptıktan sonra yazıyorlar sanırım doğum izni o tarihten sonrasını kapsıyor

senin işinde daha zor ya allah kolaylık versin.benim kız 6 yaşında arada yanımıza kaçsada kendi yatağında yatıyor.yanlız ilk 10 gün acayip hırçın ve agresifti zamanla daha iyi oldu

kizlar iyi aksamlar bugin kontrolum vardi oglum cok iyiymis ama 10 gun kadar ondeymis gelisimi ve karninda buyume varmus bu yuzden normal dogum riskliymis persembe sabah 9 da spinal anestezi ile sezeryan olucam insallah bebegimi kucagima alicam.

kizlar iyi aksamlar bugin kontrolum vardi oglum cok iyiymis ama 10 gun kadar ondeymis gelisimi ve karninda buyume varmus bu yuzden normal dogum riskliymis persembe sabah 9 da spinal anestezi ile sezeryan olucam insallah bebegimi kucagima alicam.

Bu zamana kadar önde değilmiydi son andamı oldu acaba sezaryana yönlendirmek için olmasın bu durum

canım dogum yaptıktan sonra yazıyorlar sanırım doğum izni o tarihten sonrasını kapsıyor
Canim o degil sordugum. Dedigin doğru. Bana dediler ki okuldan: 24 mart benim beklenen dogum tarihim. O tarihte dogum yapmazsam yeniden doktordan rapor alıp dogum öncesini uzatmam gerekiyormuş. mebbiste dogum oncesi ve sonrası ayriymis. Iyi de farz edelim o tarihte dogmadi. Raporu kac gun uzatacagimi nereden bileyim. Bebegin ne zaman gelecegi belli değil çünkü. E benim de 39 hafta bitti ve kizimin gelmeye niyeti yok. Bilen varsa ogrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…