• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben 8 martta sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğimi emziremiyorum mama vermek zorunda kaldım.herşeyi denedim süt için ama yok çocuk emdikçe gelir dediler diye inanın öyle zorluyoyorum ki bebeğimi ağlamaktan morarıp nefessiz kaldı kaç defa.pompayla saat başı çektirmeye çalışıyorum en azından gelirse biberonla falan veririm diye.ama yok ucundan sadece çok sıktığın zaman sarı bişey geliyor bir iki damla birde göğüslerim çok yumuşak .bugün sekiz gün oldu napıcamı şaşırdım uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa vazgeçmeli miyim bana akıl verin sütüm bu kadar geçikmeden sonra gelir mi
canm benmde başta gelmedi elektrikli pomoayla cektim şimdi iyi geliyo ama bebeğe maamda veriyorumbibronla. yoksa aç kaldı kuveze aldılar süt gelmiyosa mama ver mutlaka

Anlatılandan daha zormuş dimi
Benimde feleğim şaştı
Yemeği bile eşinle yemek lüksmüş bunu anladım
Şimdi birimiz İkra'yı susturup birimiz yemek yiyoruz dönüşümlü
Ey gidi özgürlüğüm..
sorma valla eşimde şimdiden isyanlarda bi çay bile içemiyoz diye :) toparlayamadım düzene nası girce bilmiyom hergün bi huyu oluyo miniğin

sorma valla eşimde şimdiden isyanlarda bi çay bile içemiyoz diye :) toparlayamadım düzene nası girce bilmiyom hergün bi huyu oluyo miniğin
İlk zamanlar zor zamanla bu düzene adapte oluyorsun mecburen birde 2 olunca gör sen.Kızım ayrı yatağında yatıyordu.Koca göbeğim kızım ve eşim aynı yatakta yatmaya başladık şimdi kardeşi olunca da kardeşiyle yatacakmış şimdiden şaşırdık ne yapacağımızı insan kıyamıyor da.O kadar tatlı ki 6 yaşında konuşmayı yeni öğrenmiş gibi konuşmaya başladı.Beraber tuvalete gidiyoruz ben yemek yedirmezsem yemiyor.Uyumuyor.Habire öpücük atıyor bize.Güzel annem güzel babam ben sizin canınızım diyor.Ki bunlara yapan çocuk zannedersin sevgiden mahrum ilgi arıyor.Kucağımdan indirmiyorum bu halde sürekli peşindeyim opup koklayıp sarıyorum meleğimi.

Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte
Ayy aynen çekirgee gece özellikle daha fena oluyorlar anneme kaçtım ben Walla bırak yemek yapmayı yiyemiyorum bilee birde üstüne göğsüm yarıldı mahvoldum Lansinoh bir işe yaramıyor dünyanında parası..

Gunaydin anneler ve dogurmak icin gun sayan anne adaylari... o belirti mi, bu belirti mi diye diye gunler geciyor bizimde vaktimiz yaklasiyor, hadi hayirlisi

Su an dogum yapmis annelere o kadar hevesleniyorum ki bilemezsiniz kasiklarimin agrisindan evin icinde bile yuruyemiyorum isin ilginci bebekte hala yukarida kaburgalarim ve karnimin ust kismi da agriyor, gece nefes alamadigim icin uyuyamiyorum hic olmazsa siz minik bir melegi goruyorsunuz uyandiginizda,yatakta donmek ise ayri bir durum zaten. sanirim bedensel olarak hayatimin en zor surecini yasiyorum

Ne mutlu sana. Benimde iki hafta var nerdeyse ama aksam olunca nefes almakta bile zorlaniyorum, belim ve kalcam agriyo. Cok mu canim tatli diyorum ama dayanamiyorum bir anda kanim cekiliyo gibi oluyorum ve cokup kaliyorum oldugum yere. Az kaldi Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Dunden beride kasiklarimda surekli bir agri var sanci gibi gelip giden degil
Ay canım ya senin normal olur ins ozman

Kızlar Merhaba Cekirgee Cekirgee ve @ demetriaa @ elifsudenur @ neslihanak
Gerçi neslihanak da 2. Çocuğu ama ben size geceden kısa bir özet geçeyim oğlum Çıt sesine uyanan bir çocuk kızın miklamasina ağlayarak uyanıyor. Hoop onu ayağıma alıyorum kızda kucağımda memede sabaha kadar bu pozisyonda uyuduğum oluyor. Gece wc ye gitmek için kalktım başım firıl firıl dönüyor kızı kucağıma aldığım için Oğlumda kucak istiyor. . Oğlumun ayağı sürekli kızı tekmelemek için hazır ve nazır. Ha birde birbirlerinin aglamalarindan etkileniyorlar. Koro halinde ağlıyorlar.ĺ
Sabah eşimin evden bir çıkışı vardı görmeye değer :KK53::confused:topuklarini kicina vura vura kaçtı annesine orda uyumuş

Selam kızlar hepinize hayırlı günler insAllah :KK54: bugün 38. Haftam bitti ve doktor kontrolüm vardı bebemiz nazlı çıktı malesef tam dönmedi ve yarın sabah 7 de spinal sezeryan ameliyatı olacağım nasipse ins. Hepinizin duasını bekliyorum güzel anneler :21:biraz tırstım çünkü. İnsAllah sagsalim hepimiz bebeğimiZi kucagimiza alırız dostlar

Gunaydin anneler ve dogurmak icin gun sayan anne adaylari... o belirti mi, bu belirti mi diye diye gunler geciyor bizimde vaktimiz yaklasiyor, hadi hayirlisi
Ya valla ben de tik yok. Ne adet agrisi ne brl ağrısı. Artik dogurayim ya saglikli bir şekilde :)) 39. Hafta bitti bugün. Hic belirti yok.

Kızlar ben kızımı kucağıma aldım çok şükür bugün 7 günlük olduk çok şükür ALLAHIMA :) Gördüğüm en güzel manzara hissettiğim en güzel duygu aldığım en güzel koku evlât kokusu olduğunu anladım Kızımın sayesinde :)
doğduktan hemen sonra onun karşında ağlayışını görmek Dünya'ya bedel yanağı yanağıma deyince ölüyorum sandım missss gibi cennet gibi kokuyordu yavrum canımın içi taaaa içi çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bebeklerini bekleyen arkadaşlarımda sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah :)

Ay canım ya senin normal olur ins ozman

Insallah canim Rabbim nasip eder

Selam kızlar hepinize hayırlı günler insAllah :KK54: bugün 38. Haftam bitti ve doktor kontrolüm vardı bebemiz nazlı çıktı malesef tam dönmedi ve yarın sabah 7 de spinal sezeryan ameliyatı olacağım nasipse ins. Hepinizin duasını bekliyorum güzel anneler :21:biraz tırstım çünkü. İnsAllah sagsalim hepimiz bebeğimiZi kucagimiza alırız dostlar

Insallah sende saglikla alirsin yavrunu kucagina ve mis kokusunu koklarsin, dualarimiz seninle

Ya valla ben de tik yok. Ne adet agrisi ne brl ağrısı. Artik dogurayim ya saglikli bir şekilde :)) 39. Hafta bitti bugün. Hic belirti yok.

Benimki 34ten beri asagida ve zorluyo artik ama gelmeye niyeti yok galiba, bu yalanci sancilari cekip cekip duruyorum. Insallah hepimiz en hayirli zamanda dogururuz

Yok ya daha teşrif etmedi bizim küçük hanım :)
40 da bitti. Önümüzdeki pazartesiye kadar dogmazsa suni verecekler..

Senin bebiş nasıl sen nasılsın ?
Maşallah kızına keyfi yerinde anlaşılan. Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inş.
Ben iyiyim ama oğluma belli olmuyor. Vazen şyi bazen ne olduğunu anlayamıyorum. Dün gece saat 3 kadar ağladı sonunda uyudu. Büyüyo öyle yada böyle galiba

Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte
Erdem inde gazı bazen çanuk çıkıyor bazende çıkmıyor. En zoru gece gaz çıkartmak bence.

Ayy aynen çekirgee gece özellikle daha fena oluyorlar anneme kaçtım ben Walla bırak yemek yapmayı yiyemiyorum bilee birde üstüne göğsüm yarıldı mahvoldum Lansinoh bir işe yaramıyor dünyanında parası..

Benim eşim pipirikli
Başka yerde rahat etmez, kendi annesinde bile kalmaz mesela
Bi bakıma işime de geliyo
Ben evdeyim o yüzden uyarsa yemeğe başlıyorum, tabi basit bi yemeği 10 aşamada tamamlıyorum zırt pırt uyandığından
Ama asıl işe başlayınca yandık, uykusuz işe gideceğiz
Bi de bırak al yapıcaz anneme

Lansinoh bi kere de işe yaramıyo devamlı sür
Bi de tek meme ucunu değil daha fazlasını ağzına almasını sağla, daha az yara olur

Erdem inde gazı bazen çanuk çıkıyor bazende çıkmıyor. En zoru gece gaz çıkartmak bence.

Bi de benim kızım inatçı
İnadı tutunca aç bile olsa emmiyor yaygaraya devam ediyor

Kucakta dik tutunca gaz daha çabuk çıkıyo sanki ama bazen

Back