• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çek nasılsın İkra nasıl konuşamadık ne zamandır.

Ben hala burdayım haftaya son inşallah izine ayrılacağım.

İyiyiz bizde çok şükür

Hazır seni bulmuşken sorayım hastane çantamı hazırladım da olmazsa olmaz ya da mutlaka koyun dediğin bir şey var mı?

Komik belki ama saç lastiği, ben hep salık gezerim toplayınca başım ağrır ama orda yat yat ense terliyo
Bi de yedek pijama, sondayı erken mi çıkardılar bilmiyorum hala hissetmediğimden altıma kaçırdım:oops: bi de dikişler sebebiyle hemen wc ye yetişilmiyo

:KK46: Canım benim gibi olmasın biri büyüsün en azından 3 yaşını bitirsin. Yemek bez ve konuşma olayını çözün . Kreşe başlasın ondan sonra 2. Gebelik olsun.​

Kızım kardeşsiz kalmasa 2.çocuk düşünmezdim..

kizlar iyi aksamlar bugin kontrolum vardi oglum cok iyiymis ama 10 gun kadar ondeymis gelisimi ve karninda buyume varmus bu yuzden normal dogum riskliymis persembe sabah 9 da spinal anestezi ile sezeryan olucam insallah bebegimi kucagima alicam.
Masallah. Karnında büyüme ne demek oluyormus?

Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte[/QUOTE Aynı durumları biz de yaşıyoruz .Bu gün 9 günlük oldu bebeğim.gecem ve gündüzüm birbirine karıştı. Bebeğim 3.220 doğdu 3 e kadar inmis kilosu. .o yüzden Dr Mama takviyesi yapmamızı istedi . Mamaya da alışınca emmeyi reddediyor.zorla da olsa emzirmeye çalışıyorum. Çok yoruluyorum bunaldım. Annelik çok zor .Anne sütünü arttırıcı çaylar aldık onları içiyorum bol bol .Bakalım iyi olur inşallah.

Masallah. Karnında büyüme ne demek oluyormus?
bebegin iri olmasindan kaynaklaniyomus karni omuzundan buyuk olursa dogum riskli hale gelir dedi dr. omuzu geldikten sonra karni zor gelirmis. ama karninin buyuk olmasinn bebege bi zarari yokmus cok sukur

Hayırlı akşamlar kızlar. Bi süredir giremiyorum kV ler burdaydi doğum yapanların yavrularını Allah bagislasin geçmiş olsun.

Eli bosluktan mi bilemedim :) merak ediyorum doğum yapan arkadaşlardan gogusleri benim gibi çok buyuyenler emzirme ye başlayınca daha da büyüdü mu?

KIZLAR oğlumuz doğdu cuma akşamı normal doğumla. 2800 47 cm minik bir oğlan :) normal oldu doğum.. İsmini Oğuz Eren koyduk.

Gozun aydin canim Allah anai babali buyutmeyi nasip etsin. Uygun bir zamanda dogum hikayeni paylasirsan seviniriz. Darisi biz bekleyenlerin basina

Kızlar yaa ben kasinti için bugün doktora gittim kortizonlu ilac verdi bebege zararı olur mu bilmiyorum ama bugün nette araştırdım ben kurdeşen oldum galiba bi bilgisi olan var mı

Kızlar yaa ben kasinti için bugün doktora gittim kortizonlu ilac verdi bebege zararı olur mu bilmiyorum ama bugün nette araştırdım ben kurdeşen oldum galiba bi bilgisi olan var mı
Ben 2 doz kortizon igne oldum. Zarari olsa doktorum yaptirmazdi

Kızlar Merhaba Cekirgee Cekirgee ve @ demetriaa @ elifsudenur @ neslihanak
Gerçi neslihanak da 2. Çocuğu ama ben size geceden kısa bir özet geçeyim oğlum Çıt sesine uyanan bir çocuk kızın miklamasina ağlayarak uyanıyor. Hoop onu ayağıma alıyorum kızda kucağımda memede sabaha kadar bu pozisyonda uyuduğum oluyor. Gece wc ye gitmek için kalktım başım firıl firıl dönüyor kızı kucağıma aldığım için Oğlumda kucak istiyor. . Oğlumun ayağı sürekli kızı tekmelemek için hazır ve nazır. Ha birde birbirlerinin aglamalarindan etkileniyorlar. Koro halinde ağlıyorlar.ĺ
Sabah eşimin evden bir çıkışı vardı görmeye değer :KK53::confused:topuklarini kicina vura vura kaçtı annesine orda uyumuş
Allah yardımcın olsun canım :)

Slm kızlar 16.03.2015 de 09.09 da Kızım Yaren Dünyaya ve bana merhaba dedi... Spinal sezeryan olduk.. 2810 gr 48 cm geldi kızım .. Haftamız 38+3 olarak hesaplandı (38+2 de olabilir ) ilk gün uyuşukluk gidince 2 tane Ağrı kesici vuruldu gece 1 e kadar yanma ve ağrı şeklinde devam etti.. Tabi gün boyu bi eşimin arkadaş Çevresi bi Benlm hiç eksik olmadı Ziyaretçilerimiz.. Allah kesmesin .. Bugün biraz daha iyiyim .. Eve geldik .. Ama hala eşimin desteği ile oturup Kalkabiliyorum.. Sütüm damla damla geliyor buna da gelmek denilmez .. Sıvı gıdalar almaya Çalışıyorum... Meme ucumda sıka sıka acıyor el pompası aldım ama yine gelmiyor .. Ama deniyorum bebeğimi Göğüs ucuna vermeye çalışıyorum hep... Bizden böyle şimdilik ...

kizlar iyi aksamlar bugin kontrolum vardi oglum cok iyiymis ama 10 gun kadar ondeymis gelisimi ve karninda buyume varmus bu yuzden normal dogum riskliymis persembe sabah 9 da spinal anestezi ile sezeryan olucam insallah bebegimi kucagima alicam.
Benim bebeğim de sezaryen le perşembe günü olacak inş allah yardımcımız olsun

Back