• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben süt saçma makinesini denedim hiç sütumu çekmesi canımı acitti bende kendin sagdim damla damla biberona geceleri rahat olayım diye halada devam ediyorum kendin saniyorum elimle gecede uyandığında veriyorum rahat oluyo maşallah böyle giderse iyi sütünün gelmesi için rezene çayı iç pekmez tereyağı ye ...
Nasıl kendin sağdın canım? Teşekkürler

Nasıl kendin sağdın canım? Teşekkürler
Baya sağdım oğluma küçük cam biberon aldım yere oturuyorum iyice egiliyorum görüşüm biberonun üzerine gelecek şekilde ve göğüs uçlarıma bastırarak sagiyorum zor oluyo ama geceleri rahat oluyo oğlum bi defa uyanıyor verdiğim sütü icincede başka uyanmiyo böyle işte. ..

Kızlar 3 gündür kokusuz yarı saydam agdali akıntı oluyor. Doğumun yaklastiginin habercisi mi? Bu da bir çeşit nişan mi acaba?

Canım aynı şey bende de var günde 3-4 kez günlük ped değiştiriyorum acaba doğumun yakınlığıyla bir ilgisi var mı

Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın saat 10:00 da yatış yapacam hastaneye öğle saatleri gibi sezaryene alınacam :) hiç bir dıyguyu tam hissedemiyorum hepsi birbirine karıştı mutluluk heyecan korku merak tedirginlik...

Allah yatdimcin olsun canim, insallah hayirlisiyla saglikli sekilde yavrunu kucagina alirsin. Darisi biz bekleyenlerin basina

Normal istiyorsan hemen p.tesi niye gun verecek ki bir aksilik yoksa 41. Hafta bekleniyor normalde burda 40 bitip bekleyen cok kisi var
Dr demedi cnm gün veririm diye ben öyle tahmin ettim.cünkü pazartesi dr kontrolünden 3 gün sonra 41 başlamış oluyorum zaten

Sağol çek uykusuzluk en zoru sen nasılsın??ikra nasıl

Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte

kızlarrrrrrr nasılsınız kimler doğurdu nete giremiyom bebek bakmak cok zormuşşşşşş

Anlatılandan daha zormuş dimi
Benimde feleğim şaştı
Yemeği bile eşinle yemek lüksmüş bunu anladım
Şimdi birimiz İkra'yı susturup birimiz yemek yiyoruz dönüşümlü
Ey gidi özgürlüğüm..

Back