Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEBİŞİ OLANLAR BİR FORUM AÇILDI MI
Nasıl kendin sağdın canım? TeşekkürlerBen süt saçma makinesini denedim hiç sütumu çekmesi canımı acitti bende kendin sagdim damla damla biberona geceleri rahat olayım diye halada devam ediyorum kendin saniyorum elimle gecede uyandığında veriyorum rahat oluyo maşallah böyle giderse iyi sütünün gelmesi için rezene çayı iç pekmez tereyağı ye ...
Baya sağdım oğluma küçük cam biberon aldım yere oturuyorum iyice egiliyorum görüşüm biberonun üzerine gelecek şekilde ve göğüs uçlarıma bastırarak sagiyorum zor oluyo ama geceleri rahat oluyo oğlum bi defa uyanıyor verdiğim sütü icincede başka uyanmiyo böyle işte. ..Nasıl kendin sağdın canım? Teşekkürler
Kızlar 3 gündür kokusuz yarı saydam agdali akıntı oluyor. Doğumun yaklastiginin habercisi mi? Bu da bir çeşit nişan mi acaba?
Sağol çek uykusuzluk en zoru sen nasılsın??ikra nasılGeçmiş olsun
Benim bi arkadşaımda suni sancıdan sonra sezeryana alındı
Bende bu yüzden direk sezeryan istemiştim
Sorma hem bebek hemde gelen giden pili bitiyo insanın
Inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsunAllah kurtarsın. Aynen yuruyemiyorum bile bende, zamanını bilmediğin bekleyiş çok zor.Hayirlisiyla atlatiriz inş.
Kızlar ben çok heyecanlıyım yarın saat 10:00 da yatış yapacam hastaneye öğle saatleri gibi sezaryene alınacam :) hiç bir dıyguyu tam hissedemiyorum hepsi birbirine karıştı mutluluk heyecan korku merak tedirginlik...
Dr demedi cnm gün veririm diye ben öyle tahmin ettim.cünkü pazartesi dr kontrolünden 3 gün sonra 41 başlamış oluyorum zatenNormal istiyorsan hemen p.tesi niye gun verecek ki bir aksilik yoksa 41. Hafta bekleniyor normalde burda 40 bitip bekleyen cok kisi var
Aynen. Boyle bir sey yoktu onceden. Bence rahim agzi gevsiyorCanım aynı şey bende de var günde 3-4 kez günlük ped değiştiriyorum acaba doğumun yakınlığıyla bir ilgisi var mı
Ben de daha dogurmadim. Dr hic Sezaryandan bahsetmiyor normal istediğimi bildigi için. Bakalim gidişat neyi gosterecekDr demedi cnm gün veririm diye ben öyle tahmin ettim.cünkü pazartesi dr kontrolünden 3 gün sonra 41 başlamış oluyorum zaten
Sağol çek uykusuzluk en zoru sen nasılsın??ikra nasıl
kızlarrrrrrr nasılsınız kimler doğurdu nete giremiyom bebek bakmak cok zormuşşşşşş