Sekerin düzeldi mi???kızlarrrrrrr nasılsınız kimler doğurdu nete giremiyom bebek bakmak cok zormuşşşşşş
canm benmde başta gelmedi elektrikli pomoayla cektim şimdi iyi geliyo ama bebeğe maamda veriyorumbibronla. yoksa aç kaldı kuveze aldılar süt gelmiyosa mama ver mutlakaArkadaşlar ben 8 martta sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğimi emziremiyorum mama vermek zorunda kaldım.herşeyi denedim süt için ama yok çocuk emdikçe gelir dediler diye inanın öyle zorluyoyorum ki bebeğimi ağlamaktan morarıp nefessiz kaldı kaç defa.pompayla saat başı çektirmeye çalışıyorum en azından gelirse biberonla falan veririm diye.ama yok ucundan sadece çok sıktığın zaman sarı bişey geliyor bir iki damla birde göğüslerim çok yumuşak .bugün sekiz gün oldu napıcamı şaşırdım uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa vazgeçmeli miyim bana akıl verin sütüm bu kadar geçikmeden sonra gelir mi
sorma valla eşimde şimdiden isyanlarda bi çay bile içemiyoz diye :) toparlayamadım düzene nası girce bilmiyom hergün bi huyu oluyo miniğinAnlatılandan daha zormuş dimi
Benimde feleğim şaştı
Yemeği bile eşinle yemek lüksmüş bunu anladım
Şimdi birimiz İkra'yı susturup birimiz yemek yiyoruz dönüşümlü
Ey gidi özgürlüğüm..
ölçmedim hiç ama doktorum 15 gün sonra yükleme yapıp bakalım dedi. yaptırırmıyım bilmiyorumSekerin düzeldi mi???
İlk zamanlar zor zamanla bu düzene adapte oluyorsun mecburen birde 2 olunca gör sen.Kızım ayrı yatağında yatıyordu.Koca göbeğim kızım ve eşim aynı yatakta yatmaya başladık şimdi kardeşi olunca da kardeşiyle yatacakmış şimdiden şaşırdık ne yapacağımızı insan kıyamıyor da.O kadar tatlı ki 6 yaşında konuşmayı yeni öğrenmiş gibi konuşmaya başladı.Beraber tuvalete gidiyoruz ben yemek yedirmezsem yemiyor.Uyumuyor.Habire öpücük atıyor bize.Güzel annem güzel babam ben sizin canınızım diyor.Ki bunlara yapan çocuk zannedersin sevgiden mahrum ilgi arıyor.Kucağımdan indirmiyorum bu halde sürekli peşindeyim opup koklayıp sarıyorum meleğimi.sorma valla eşimde şimdiden isyanlarda bi çay bile içemiyoz diye :) toparlayamadım düzene nası girce bilmiyom hergün bi huyu oluyo miniğin
Ayy aynen çekirgee gece özellikle daha fena oluyorlar anneme kaçtım ben Walla bırak yemek yapmayı yiyemiyorum bilee birde üstüne göğsüm yarıldı mahvoldum Lansinoh bir işe yaramıyor dünyanında parası..Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte
Ay canım ya senin normal olur ins ozmanNe mutlu sana. Benimde iki hafta var nerdeyse ama aksam olunca nefes almakta bile zorlaniyorum, belim ve kalcam agriyo. Cok mu canim tatli diyorum ama dayanamiyorum bir anda kanim cekiliyo gibi oluyorum ve cokup kaliyorum oldugum yere. Az kaldi Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Dunden beride kasiklarimda surekli bir agri var sanci gibi gelip giden degil
Ya valla ben de tik yok. Ne adet agrisi ne brl ağrısı. Artik dogurayim ya saglikli bir şekilde :)) 39. Hafta bitti bugün. Hic belirti yok.Gunaydin anneler ve dogurmak icin gun sayan anne adaylari... o belirti mi, bu belirti mi diye diye gunler geciyor bizimde vaktimiz yaklasiyor, hadi hayirlisi
Ay canım ya senin normal olur ins ozman
Selam kızlar hepinize hayırlı günler insAllahbugün 38. Haftam bitti ve doktor kontrolüm vardı bebemiz nazlı çıktı malesef tam dönmedi ve yarın sabah 7 de spinal sezeryan ameliyatı olacağım nasipse ins. Hepinizin duasını bekliyorum güzel anneler biraz tırstım çünkü. İnsAllah sagsalim hepimiz bebeğimiZi kucagimiza alırız dostlar
Ya valla ben de tik yok. Ne adet agrisi ne brl ağrısı. Artik dogurayim ya saglikli bir şekilde :)) 39. Hafta bitti bugün. Hic belirti yok.
Maşallah kızına keyfi yerinde anlaşılan. Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inş.Yok ya daha teşrif etmedi bizim küçük hanım :)
40 da bitti. Önümüzdeki pazartesiye kadar dogmazsa suni verecekler..
Senin bebiş nasıl sen nasılsın ?
Erdem inde gazı bazen çanuk çıkıyor bazende çıkmıyor. En zoru gece gaz çıkartmak bence.Sorma hem uykusuzluk hemde bazen altı temiz karnı tok olsa da gaz çıkarsa da durmuyo stres oluyorum
Gelen giden de cabası
Cumartesi Pazar misafirlerim vardı hazırlıkla uğraştım bi de
Bi pasta için 10 kez mutfağa gidip gelinir mi, İkra ağlaıdkça geldim gittim işte
sorma valla eşimde şimdiden isyanlarda bi çay bile içemiyoz diye :) toparlayamadım düzene nası girce bilmiyom hergün bi huyu oluyo miniğin
Ayy aynen çekirgee gece özellikle daha fena oluyorlar anneme kaçtım ben Walla bırak yemek yapmayı yiyemiyorum bilee birde üstüne göğsüm yarıldı mahvoldum Lansinoh bir işe yaramıyor dünyanında parası..
Erdem inde gazı bazen çanuk çıkıyor bazende çıkmıyor. En zoru gece gaz çıkartmak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?