• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kavuştun mu kızına. Oğlum olduktan sonra çok girip bakamıyorum hayırlısı olsun canım.

Yok ya daha teşrif etmedi bizim küçük hanım :)
40 da bitti. Önümüzdeki pazartesiye kadar dogmazsa suni verecekler..

Senin bebiş nasıl sen nasılsın ?

merhaba kızlar bende henüz doğum yapmayanlar arasındayım yarın doktora gidicem sata göre 40 bitti. Normal doğum istiyorum inşallah. O yüzden beklemeye devam bugünde kendimi çok halsiz hissediyorum.

Ayy bugun kac kisi doguma gitti Allah yardimcilari olsun, darisi biz bekleyenlerin basina :KK46:
Ben artik aksam olunca agrilardan agliyorum, ustune birde grip eklendi :KK1:

Canım geçmiş olsun.. Dikkat et kendine..
Senin gününün dolmasına daha var. Bizim bebişler nazlı İnşaallah seninki o kadar nazlı olmaz :)

Allah bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara yardım etsin.Benimde şafak kaldı 4 cumartesi hastanedeyim inşallah

Arkadaşlar ben 8 martta sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğimi emziremiyorum mama vermek zorunda kaldım.herşeyi denedim süt için ama yok çocuk emdikçe gelir dediler diye inanın öyle zorluyoyorum ki bebeğimi ağlamaktan morarıp nefessiz kaldı kaç defa.pompayla saat başı çektirmeye çalışıyorum en azından gelirse biberonla falan veririm diye.ama yok ucundan sadece çok sıktığın zaman sarı bişey geliyor bir iki damla birde göğüslerim çok yumuşak .bugün sekiz gün oldu napıcamı şaşırdım uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa vazgeçmeli miyim bana akıl verin sütüm bu kadar geçikmeden sonra gelir mi

Canım geçmiş olsun.. Dikkat et kendine..
Senin gününün dolmasına daha var. Bizim bebişler nazlı İnşaallah seninki o kadar nazlı olmaz :)

Saol canim ne kadar dikkat etsemde buluyo hastalik beni. evet gunume daha var ama artik gelsin diyorum hem kucaklamak istiyorum hemde yoruldum... insallah sende en kisa zamanda kavusursun kizina. Zeynepler boyle nazli olursa bende daha cok bekliycem demek

Arkadaşlar ben 8 martta sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğimi emziremiyorum mama vermek zorunda kaldım.herşeyi denedim süt için ama yok çocuk emdikçe gelir dediler diye inanın öyle zorluyoyorum ki bebeğimi ağlamaktan morarıp nefessiz kaldı kaç defa.pompayla saat başı çektirmeye çalışıyorum en azından gelirse biberonla falan veririm diye.ama yok ucundan sadece çok sıktığın zaman sarı bişey geliyor bir iki damla birde göğüslerim çok yumuşak .bugün sekiz gün oldu napıcamı şaşırdım uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa vazgeçmeli miyim bana akıl verin sütüm bu kadar geçikmeden sonra gelir mi
Vücut tam sinyal alamamış tir sütün illaki gelir bence tecrübeli anneler yazarsa daha sağlıklı olur tabi ben henüz beklemedeyim ama o sarı sıvı bile çok faydalı bişi
yaratilisinda var illaki gelecek pozitif düşün sıcak kompres yap yalnizken emzirmeye çalış
aklıma gelenler bunlar ama geç de olsa gelecektir

Arkadaşlar 13.03.2015 cuma günü kontrolüm vardı ama sabah kalkınca suyum geldi kontrol yerine doğum oldu.kızım saat 15.05 te 3210 gr normal doğum olarak dünyaya geldi.şimdi anneliğe alışmaya çalışıyorum dikişlerim ve göğüslerim acıyor.daha sütüm gelmedi doğum yapan arkadaşlar sizin kaçıncı günde geldi acaba? Göğüs kremi kullanmama rağmen göğüslerim yara oldu siz ne yaptınız?

Arkadaşlar 13.03.2015 cuma günü kontrolüm vardı ama sabah kalkınca suyum geldi kontrol yerine doğum oldu.kızım saat 15.05 te 3210 gr normal doğum olarak dünyaya geldi.şimdi anneliğe alışmaya çalışıyorum dikişlerim ve göğüslerim acıyor.daha sütüm gelmedi doğum yapan arkadaşlar sizin kaçıncı günde geldi acaba? Göğüs kremi kullanmama rağmen göğüslerim yara oldu siz ne yaptınız?
Biz Bugün 11 günlük olduk ve sütüm 48 saat içinde geldi şuanda çok şükür bebeğime yetiyor ama ilk günler göğüs ucu acisindan Ağliyodum çok acı veriyor bebek emdikce hala biraz var ama başlara göre çok daha iyi zeytinyağı sürüyorum ve eczaneden bi krem aldım onu sordum çok şükür suan iyiyim ...

Biz Bugün 11 günlük olduk ve sütüm 48 saat içinde geldi şuanda çok şükür bebeğime yetiyor ama ilk günler göğüs ucu acisindan Ağliyodum çok acı veriyor bebek emdikce hala biraz var ama başlara göre çok daha iyi zeytinyağı sürüyorum ve eczaneden bi krem aldım onu sordum çok şükür suan iyiyim ...
Süt sağma makinasıyla sağdım bir iki damla sarı su bişey yok ne Yapıcam bilmiyorum göğüs ucu içinde badem yağı zeytinyağ krem denedim üzülüyorum emiyor bazen ama süt yok doymuyor mecburen mama veriyorum 6 saat arayla

Dr geldim nst de iki kere sancı çıktı ama bişi hissetmedim ben bizim paşa henüz yola girmemiş beş haftadır baş aşağıda duruyor.dr dedi bi hafta daha bekleyelim Pazartesi'ye kadar yola girmezse sanırım szry gün verecek.bol bol hareket et diyor bana ama nerdeee yürüyemiyorumki beş dak yürüyüm bacak arası çok ağrıyor kitleniyorum..bakalım ne olacak

gelir insallah arkadasim 3 ay once dogum yapti pes etmedi elektrikli pompa falan kullandi 10 gun sonra ancak geldi sutu

Dr geldim nst de iki kere sancı çıktı ama bişi hissetmedim ben bizim paşa henüz yola girmemiş beş haftadır baş aşağıda duruyor.dr dedi bi hafta daha bekleyelim Pazartesi'ye kadar yola girmezse sanırım szry gün verecek.bol bol hareket et diyor bana ama nerdeee yürüyemiyorumki beş dak yürüyüm bacak arası çok ağrıyor kitleniyorum..bakalım ne olacak
Normal istiyorsan hemen p.tesi niye gun verecek ki bir aksilik yoksa 41. Hafta bekleniyor normalde burda 40 bitip bekleyen cok kisi var

önce kendini inandır cnm sütün geleceğine.hergün sıcak duş al özellikle gögüs bölgene.süt artırıcı çaylar kullanabilirsin protein ağırlıklı beslen dinlenmene dikkat et inşallah gelecektir sütün. olmadı bir dr.a görün derim

Süt sağma makinasıyla sağdım bir iki damla sarı su bişey yok ne Yapıcam bilmiyorum göğüs ucu içinde badem yağı zeytinyağ krem denedim üzülüyorum emiyor bazen ama süt yok doymuyor mecburen mama veriyorum 6 saat arayla
Ben süt saçma makinesini denedim hiç sütumu çekmesi canımı acitti bende kendin sagdim damla damla biberona geceleri rahat olayım diye halada devam ediyorum kendin saniyorum elimle gecede uyandığında veriyorum rahat oluyo maşallah böyle giderse iyi sütünün gelmesi için rezene çayı iç pekmez tereyağı ye ...

şimdi kontrolden geldim kızlar. doktor bebişimin kilosunu bi 2800 bir de 3000gr olarak ölçtü. yanılma payımız olabiliyor dedi. bakalim gerçekte kaç doğucak. bu hafta içi nst ye giricem haftaya pzt de tekrar kontrolum var zaten günüm de bitmiş oluyor. ne zaman gelicek bizimki bakalım.

Back