• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
Benim de sabahları oluyor serce parmaklarım bükülmüyor bükülünce açılmıyor inş doğumdan sonra geçer ya gün geçtikçe daha kötü oluyor diğer parmaklar da uyuşuk karıncalı :KK43:

Sabah doğum yapacak arkadaşlar hepiniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah :) şimdiden hepinize hayırlı olsun... Ben de hayırlısıylan sizden 1 gün sonra salı günü anneliği tadacam allah hepimizin yardımcısı olsun :)

benim uzun zamandır var ama daha da arttı. aynen dediğin gibi her yerim. özellikle eller ve ayaklar. karaciğer enzümleri ile alakalı olabiliyomuş. 3 hafta önce normaldi benim. cumartesi tekrar tahlil verdim sabah öğrencem sonucunu. ben baktım ggt değerim yükselmiş. nedir bilmiyorum. eğer senin kaşıntılarında ileri boyuttaysa ihmal etme çünkü çok önemli.

Benim doktorum ısrarla spinal diyor o yüzden kabul edecem artık hayırlısı bakslım salı günü yaşayıp görecez
Benim de doktorum ısrar etmişti ama ben net bir şekilde istemeyin ce birsey diyemedi hatta ameliyat için hazırlanırken hemşirenin biri hala neden spinal değil yok bebeğin uyanamiyabilir sen uyanamiyabilirsin falan zitvaladi. Allâh ın izni ile birsey olmadı ama bebek ilk gün baya mayisikti ve çok az ağladı ama çok şükür ikimizde sağlıklıyiz

Yatışa son 7 saat.. sabajtan beri de samcım var.. bakalım benm kız saatini belicek mi
ıulum vardı eşim kaçırdı. Bebek açıkta mı durcak gelenler ellerse milrop bulaşırsa dedi ve şimdi horulduyor..

Yatışa son 7 saat.. sabajtan beri de samcım var.. bakalım benm kız saatini belicek mi
ıulum vardı eşim kaçırdı. Bebek açıkta mı durcak gelenler ellerse milrop bulaşırsa dedi ve şimdi horulduyor..:KK67:

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizimde başımıza inşallah.Doğumun başladığını nasıl anladın?Ben dün akşam karnıma giren sancılardan doğum başlıyor sandım.Uyuyunca geçti:110:Büyük ihtimal gaz sancısıydı.Doğumun başladığını nasıl anlıcam bilemiyorum.her ağrıyı doğum sancısı sanmaya başladım:KK70:
Âmin inşallah.
Başladığını ve bittiğini anlayamadık desem yeri var ☺️
Uyuyunca geçecek bişi değil, hatta uyutmayacak cinste, anlaşılır yani
Ben de o güne dek nası bişi acaba diyordum, hatta o gün Dr kontrolümüz vardı ve sordum bunu
Hayırlı olsun :) darısı bizlerin başınaaaa...
Âmin inşallah.

Seninle ayni gunuz. Ama ben hala bekliyorum :) hayırlı olsun. Dogum hikayeni anlatirsan sevinirim
Hayırlısı olsun inşallah.
Bize de sürpriz oldu doğrusu, hikayemizi yazacağım mutlaka☺️
Rabbim ayarlıyor merak etme inşallah sizinki de en uygun zamanda hayırlısıyla gelecektir.

Günaydın annişler ve anniş adayları Bende doğuma gidiyorum bugün. Dua edin kızlar bana da. 40+2yiz. Sancı belirti falan olmadığı için doktorum suni sancı deneyecek olmazsa sezaryen. Hayırlısı neyse o olsun. Ama ben yerimde duramıyorummm kızıma kavuşacağım bugünn

Back