2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnn bugün doğum yapacaklar nerdesiniz gittiniz mi hastaneye allah kolay doğumlar nasip etsin hepinize

karaciğer enzimlerim bozulmaya başlamış. dr um yarın gel bir bakalım dedi. yarına kadar kaşınmaya devam

Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
Gözünüz aydın geçmiş olsun umuyorum ki artık ağrı sancı kalmamıştır. Allah analı babalı buyutsun kutluyorum sizi.

Sat a göre kızımızın yarın doğması lazım nst de sancı çıktı dogmazsa çarşamba tekrar kontrol heyecan dorukta bekliyoruuuuuzzz

Artık doğsun istiyorum çok bunaldım ne oturuyorum nede yatabiliyorum perşembe günü sezaryen olcak ama günler hiç geçmiyor gibi
Allah kurtarsın. Aynen yuruyemiyorum bile bende, zamanını bilmediğin bekleyiş çok zor.Hayirlisiyla atlatiriz inş.

Ayy bugun kac kisi doguma gitti Allah yardimcilari olsun, darisi biz bekleyenlerin basina
Ben artik aksam olunca agrilardan agliyorum, ustune birde grip eklendi

Doğum yapacak annişler hayırlı doğumlarınız olsun.Bİzler sizlerden gelecek güzel haberleri beklemedeyiz

Benim iki hafta var sata göre bi ara kasılma olmuştu doktor doğabilir dedi ben de herkesi Telaseye verdim geldiler annemler kaynanam lar ama şimdi de tık yok 31 inden önce doğar mi Allah bilir diyorlar niye biZi erken çağırdın daha kaç hafta var diye

Allah Allah bende mi gariplik hiç tık yok bende ne ağrı ne sancı

Ne mutlu sana. Benimde iki hafta var nerdeyse ama aksam olunca nefes almakta bile zorlaniyorum, belim ve kalcam agriyo. Cok mu canim tatli diyorum ama dayanamiyorum bir anda kanim cekiliyo gibi oluyorum ve cokup kaliyorum oldugum yere. Az kaldi Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Dunden beride kasiklarimda surekli bir agri var sanci gibi gelip giden degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…