Gözünüz aydın geçmiş olsun umuyorum ki artık ağrı sancı kalmamıştır. Allah analı babalı buyutsun kutluyorum sizi.Kızlar bende dun bebeğimi aldım kucağıma. Kadın olmak çok zor hastanedeyiz. Spinal oldum cok ağrım var
Dr.a göründün mü cnm onemli bişi yara olacak kadar kaşıntıçok kaşınıyorum dayanamıyorum berbat bir şey bu. her yerim yara bere içinde.
Allah kurtarsın. Aynen yuruyemiyorum bile bende, zamanını bilmediğin bekleyiş çok zor.Hayirlisiyla atlatiriz inş.Artık doğsun istiyorum çok bunaldım ne oturuyorum nede yatabiliyorum perşembe günü sezaryen olcak ama günler hiç geçmiyor gibi
Sağol canım inşallah valla :) :)cnm gecmis olsun insallah duzelr parmaklarimiz :))
Allah Allah bende mi gariplik hiç tık yok bende ne ağrı ne sancıAyy bugun kac kisi doguma gitti Allah yardimcilari olsun, darisi biz bekleyenlerin basina
Ben artik aksam olunca agrilardan agliyorum, ustune birde grip eklendi
Dr.a göründün mü cnm onemli bişi yara olacak kadar kaşıntı
Allah Allah bende mi gariplik hiç tık yok bende ne ağrı ne sancı
Allah analı babalı buyutsunKızlar ben de kızım Melisa'yı 14 mart günü kucağıma aldım. Darısı herkesin başına...
Geçmiş olsunkaraciğer enzimlerim bozulmaya başlamış. dr um yarın gel bir bakalım dedi. yarına kadar kaşınmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?