• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum takvimimiz aynıymış :) acaba senin bebiş kanala girmişmi perşembe girmemiş ti benimki dr gününü bekleyecek galiba bu kız dedi
Ben de en son cuma gittim.başı aşağıda dedi.kanala girmemiş ama ters değil dedi.doğum başlayınca da kanala girebiliyormuş.en azından ters değilmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun.senin de kasık ağrın oluyor mu

Hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız darısı bana inşallah :) anestezi nasıl oldu senin? Genel mi spinal mi?
Ben spinal istemedi riskli geldi bana
Hayırlı olsun canım çok şükür atlatmışsınız darısı bana inşallah :) anestezi nasıl oldu senin? Genel mi spinal mi?
Canım ben spinal istemedim genel oldu abarttikları kadar agrim da olmadı sonrasında yaptıkları ağrı kesiciler iyi geldi.şimdi de iyiyim şükür darısı başına

Senin günün geldiyse dikkat et.bende ne nişan ne başka birşey.sadece ara ara giren kasık ağrıları.bazen kasık ağrılarına oğlumun kaskatı kesilmesini ekleyince doğum başladı mı acaba diye kala kalıyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Benimde sağ tarafıma geçip bi kaskatı kesiliyor çok ilginç,seviyorum yürüyorum sola uzanıyorum geçiyo,ayy ne zaman çıkacak acep,korkuyorum

Ben spinal istemedi riskli geldi bana

Canım ben spinal istemedim genel oldu abarttikları kadar agrim da olmadı sonrasında yaptıkları ağrı kesiciler iyi geldi.şimdi de iyiyim şükür darısı başına
Benim doktorum ısrarla spinal diyor o yüzden kabul edecem artık hayırlısı bakslım salı günü yaşayıp görecez

Ben de en son cuma gittim.başı aşağıda dedi.kanala girmemiş ama ters değil dedi.doğum başlayınca da kanala girebiliyormuş.en azından ters değilmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun.senin de kasık ağrın oluyor mu

Perşembeye kadar pek olmuyordu o gün çatı muayenesinde hafif kanama oldu o günden beri kasık karın ağrım oluyor arada ama dr henüz kanala girmemiş bir hafta bekleme dedi diye rahatım :) bide eskisi gibi rahat yürüyemiyorum hemen belim ağrıyor

Kilo almadım evet aslında normalde kiloyu çabuk alan biriyimdir Küp şeker olurum diyordum aslında ama hamileliğimde öyle obur biri olmadım bi de şekere tatlıya düşkünlüğüm hiç yoktur onun avantajı oldu sanırım bi de şeker yüklememde bir değer biraz yüksek çıkınca doktor yadsımayalım bunu dikkat et biraz dedi etten tavuktan Tiksindim ilk 3/4 ay yiyemedim sebze yemeklerine dadanmıştım hepsi bir arada olunca kilo almadım sanırım ...
anladım canım inş herkesin hamileliği farklı işte

doğum yapan hanımlar, merak ediyorum doğum sancısı normal bi zamanda, öyle birden mi geliyor, yoksa yavaş yavaş hissettiriyor mu kendini?:KK64:

Artık doğsun istiyorum çok bunaldım ne oturuyorum nede yatabiliyorum perşembe günü sezaryen olcak ama günler hiç geçmiyor gibi

Back