- 18 Aralık 2014
- 160
- 146
- 53
- 38
Benim de sabahları oluyor serce parmaklarım bükülmüyor bükülünce açılmıyor inş doğumdan sonra geçer ya gün geçtikçe daha kötü oluyor diğer parmaklar da uyuşuk karıncalıkzlar simdi namaza kaltm kaltigimda ellerimin siskinliginde iki eliminde orta parmaklari kitleniyo resmen kapatinca zor aciliyo bu gecer mii??
Canım kakasını yaptığı nasıl Anlaşılıyor, ultrasonda mı????Kızlar cok şükür dun gece 10.25 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum..kızım kakasini yaptığı için acil sezeryana alındım herkes sağlıkla kavussun yavrusuna
çok kaşınıyorum dayanamıyorum berbat bir şey bu. her yerim yara bere içinde.
ben de 2 gundur kaşınıyorum neden acaba? sadece karnım değil boynum kafam vs...
Benim de doktorum ısrar etmişti ama ben net bir şekilde istemeyin ce birsey diyemedi hatta ameliyat için hazırlanırken hemşirenin biri hala neden spinal değil yok bebeğin uyanamiyabilir sen uyanamiyabilirsin falan zitvaladi. Allâh ın izni ile birsey olmadı ama bebek ilk gün baya mayisikti ve çok az ağladı ama çok şükür ikimizde sağlıklıyizBenim doktorum ısrarla spinal diyor o yüzden kabul edecem artık hayırlısı bakslım salı günü yaşayıp görecez
Uyuyamıuorum bendeeEeee nerde yarın doğum yapacaklar ...... Ben hala bi acayip durumdayım heyecan korku mutluluk hepsi bir arada !!!!! Sabah nasıl olacak bakalım uykumda yok hiç ..
Âmin inşallah.Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizimde başımıza inşallah.Doğumun başladığını nasıl anladın?Ben dün akşam karnıma giren sancılardan doğum başlıyor sandım.Uyuyunca geçtiBüyük ihtimal gaz sancısıydı.Doğumun başladığını nasıl anlıcam bilemiyorum.her ağrıyı doğum sancısı sanmaya başladım
Âmin inşallah.Hayırlı olsun :) darısı bizlerin başınaaaa...
Hayırlısı olsun inşallah.Seninle ayni gunuz. Ama ben hala bekliyorum :) hayırlı olsun. Dogum hikayeni anlatirsan sevinirim
Çok şükür Rabb'ime. Âmin inşallah.Maşallah ne güzel doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün
cnm gecmis olsun insallah duzelr parmaklarimiz :))Benim de sabahları oluyor serce parmaklarım bükülmüyor bükülünce açılmıyor inş doğumdan sonra geçer ya gün geçtikçe daha kötü oluyor diğer parmaklar da uyuşuk karıncalı
Aminnnnn âminnnn saatler kaldı ...Yarın doğum yapacak arkadaşlar şimdiden bebekleriniz hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhatlı buyutmeyi nasip etsin. Dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?