• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Sezaryanların tarihi belli. Bizim gibi normal bekleyenler heyecanla gün bekliyor. Süpriz içinde
İnşallah normal olur.. Bende öyle olurum diyordum .. Bebeğin kg normal bebek başı aşağıda ama Benlm çatım dar olduğundan normal yapma hayallerim bitti .. Pazartesi büyük gün ..

Günaydın kızlar canım çok sıkkın annem gelicekti pazartesi günü dün gece tansiyonu düşmüş bayilmis gece hastanedelermis sesi kötü geliyor bende gelme doğuma dedim yazık eşin laf eder sonra diyor kayinvalideninde gelip bakmasını istemiyorum eninde sonunda gelicek ama offf çok kötü oldu tek temennim annem inşallah pazartesiye kadar toparlanir dua edin kizlar
Sadece tansiyon ise çabuk toparlar Endişe etme .. Daha 2 gün var ..

merhaba kızlar :) bi sorum olacak, doğumun öncesinde gelen nişan denilen koyu renk akıntı nasıl bi renk bir de doğumdan ne kadar önce geliyor? dün öyle bi akıntım oldu ama sancı falan yok yine.. yaa çok merak ediyorum acaba var da ben mi hissetmiyorum. NST de doktor hep biraz sancın var diyor ama ben hiç hissetmedim bu zamana kadar. Rahime baskı hariç tabiki..

Maşallah ne kadar az kilo almışsın ya ben kendimi çok kötü hissediyorum 20 kilo aldım :KK43:
Kilo almadım evet aslında normalde kiloyu çabuk alan biriyimdir Küp şeker olurum diyordum aslında ama hamileliğimde öyle obur biri olmadım bi de şekere tatlıya düşkünlüğüm hiç yoktur onun avantajı oldu sanırım bi de şeker yüklememde bir değer biraz yüksek çıkınca doktor yadsımayalım bunu dikkat et biraz dedi etten tavuktan Tiksindim ilk 3/4 ay yiyemedim sebze yemeklerine dadanmıştım hepsi bir arada olunca kilo almadım sanırım ...

Benim de salı günü canım erken değil sezaryen için normal keşke benim de pzt olsaydı 1 gün 1 gündür kızıma kavuşmak için :) sabırsız anne sendromu takılıyom ben :)))
Ay bende tam tersi cumaya aldım dese doktor tarihi tamam derim hemen .. Sanki benden alıyorlarmış gibi geliyor Bebeğimi..
Kaç kg dı Bebeğin en son ?

bu arada ben hamilelik tarihini ultrasonda verilen tarihe göre güncellemiştim. 5 gün öne aldım sevine sevine. sat'a göre doğacak sanırım gerçekten :(

Sabah a kadar sanci çekip sabah hoc bisey yokmuş gibi uyanmak,benim hamileligime özgü sanırım.....
Bizden önce doğum yaptın yapacaktın ama biz yine senden önce doğuruvercez.. Bende normal için bekleyebilseydim keşke... İnşalah bu kadar beklemene değer ve evde açılmaların olup hastaneye gidince pıt diye doğuruverirsin....

bende senden 1 hafta sonra neslihan,28 mart inşallah...tabi benimki normal olacağı için belki beyefendinin keyfi gelmezse daha geç bile gelebilir...spinal mi genel mi olacaksın..kızında nasıl anestezi yapmışlardı,olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam ön bilgi olsun
Canım benim ilk genel anesteziydi.Şimdi spinal istiyorum.İlkinde de spinal olacaktı iğne yapacakları yere ulaşamadıklarını söylediler.Genele aldılar yine.Bu sefer tekrar deniycem spinal anesteziyi iğneleri yiycez yine umarım bu sefer olur.Anestezi doktoru genel anestezi de çocukta anestezi alıyor buna gerek yok zararlı diyor.Mutlaka spinali deneyelim dedi.Bende çocuğum için katlanırım dedim.Hayırlısı artık hakkımızda

kızlar son günlerde sabahları özellikle kahvaltıdan sonra mide bulantılarım başladı. aranızda yaşayan oldu mu hiç. kendimi hamileliğin ilk dönemlerine dönmüş gibi hissediyorum..

merhaba kızlar :) bi sorum olacak, doğumun öncesinde gelen nişan denilen koyu renk akıntı nasıl bi renk bir de doğumdan ne kadar önce geliyor? dün öyle bi akıntım oldu ama sancı falan yok yine.. yaa çok merak ediyorum acaba var da ben mi hissetmiyorum. NST de doktor hep biraz sancın var diyor ama ben hiç hissetmedim bu zamana kadar. Rahime baskı hariç tabiki..

Canim benden 12 gun once oyle bir akinti geldi kahverengi ve beyaz sancim yoktu kontrol gununu bekledim doktor normal oldugunu ve devami gelirse sanci olursa onemli oldugunu soyledi. Ben hala dogum yapmadim kisiden kisiye degisiyormus.

kızlar son günlerde sabahları özellikle kahvaltıdan sonra mide bulantılarım başladı. aranızda yaşayan oldu mu hiç. kendimi hamileliğin ilk dönemlerine dönmüş gibi hissediyorum..

Bende ayni sekildeyim, birde migde yanmam hat safhada... internetten baktim bu dogumun yaklastigini gosteriyormus. Bizimki yaklasa yaklasa gelemdi

Ayy çok güzel geçmiş inşallah benimkide öyle olur peki bacağınızdaki uyuşukluk sizi rahatsız ediyormu sonuçta oynatamıyorsun falan sinir bozucu olur şimdi.
Yok canim.hic rahatsiz etmedi. Bende cok sasirdim.odama cikarken gulerek ciktim.esimde sasimis bana. Baygin gelicem sanmis.spinal olacagimdan haberi yoktu.ilki geneldi.cok korkmus o zaman. Bende agridannn oluyordum.herkese siddetle tavsiye ederim spinali.genel anestezi olmayin imkaniniz varsa.

Canim benden 12 gun once oyle bir akinti geldi kahverengi ve beyaz sancim yoktu kontrol gununu bekledim doktor normal oldugunu ve devami gelirse sanci olursa onemli oldugunu soyledi. Ben hala dogum yapmadim kisiden kisiye degisiyormus.

Bende ayni sekildeyim, birde migde yanmam hat safhada... internetten baktim bu dogumun yaklastigini gosteriyormus. Bizimki yaklasa yaklasa gelemdi
canım cevabın için çok teşekkürler.. benim ilk defa geldi bu koyu renk akıntım, nişan sanıp heyecanlandım ben de.. doğumla aynı gün geldiğini söylemişlerdi akrabalar. zamanım da ultrasona göre doldu, sata göre 5 gün var.. hergün bugün doğururum heralde diye uyanıyorum dua ediyorum artık doğsun diye.. çünkü bir yandan da bebeğin eşinde yaşlanma var. hep stres içindeyim.. bu arada bende de vardı 2 hafta önce o mide bulantısı geçti şimdi..

Merhaba herkese..normalde nisan annesi olcaktim ama kizimin gelisimi iyi oldugu icin marta kaymisti doğum ve bgn sabah kontrolde sezeryan günümüzü aldik..kismetse haftaya bgn kizimi alcan kucagima..hem heyecanliyim hem tedirginim..hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz ins

Canım benim ilk genel anesteziydi.Şimdi spinal istiyorum.İlkinde de spinal olacaktı iğne yapacakları yere ulaşamadıklarını söylediler.Genele aldılar yine.Bu sefer tekrar deniycem spinal anesteziyi iğneleri yiycez yine umarım bu sefer olur.Anestezi doktoru genel anestezi de çocukta anestezi alıyor buna gerek yok zararlı diyor.Mutlaka spinali deneyelim dedi.Bende çocuğum için katlanırım dedim.Hayırlısı artık hakkımızda
en guzeli spinal canim.dogru karar vermissin. Insallah hepiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz. Biz 30 gunluk olduk.pazarteside asimiz var:)) buyuduk biz galiba

canım cevabın için çok teşekkürler.. benim ilk defa geldi bu koyu renk akıntım, nişan sanıp heyecanlandım ben de.. doğumla aynı gün geldiğini söylemişlerdi akrabalar. zamanım da ultrasona göre doldu, sata göre 5 gün var.. hergün bugün doğururum heralde diye uyanıyorum dua ediyorum artık doğsun diye.. çünkü bir yandan da bebeğin eşinde yaşlanma var. hep stres içindeyim.. bu arada bende de vardı 2 hafta önce o mide bulantısı geçti şimdi..

Canim sen yinede dikkat et kisiden kisiye farklilik gosteriyormus. Tekrar gelirse ve agri olursa hic ihmal etme senin az gunun kalmis insallah saglikla kucagina almak nasip olur

Merhaba herkese..normalde nisan annesi olcaktim ama kizimin gelisimi iyi oldugu icin marta kaymisti doğum ve bgn sabah kontrolde sezeryan günümüzü aldik..kismetse haftaya bgn kizimi alcan kucagima..hem heyecanliyim hem tedirginim..hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz ins
Aynıyız seninle sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza

Canim sen yinede dikkat et kisiden kisiye farklilik gosteriyormus. Tekrar gelirse ve agri olursa hic ihmal etme senin az gunun kalmis insallah saglikla kucagina almak nasip olur
canım inşallah sancım gelir de doğururum artık ben de, hepimiz sağlıkla, kolaylıkla alırız meleklerimizi inşallah kucağımıza :)

Back