• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

artık kimseye mama verdiğimi söylemiyeceğim ben .insanların sakın mama verme demesinden bıktım ya çocuk aç ne yapayım açmı kalsın zaten anne sütü alıyor ama doymuyor tosun oğlum ...
Söyleme cnm boşver. Sadece süt versen o yetmiş olsa bile ona da bişi söylerler. Maşallah senin oğluşuna:nazar:

20 gün 1 ay 1,5 ay az değil ki kızlar
Çok bile bence
Allah anneleirnizden ablalarınızdan razı olsun, büyük fedakarlık bence.
Onların da evleri sorumlulukları var neticede, babanız dedeniz veya enişteniz faktörü de etkiliyodur bi süreyi

Bilmiyorum benim annem yakın diye belki 4.günde gönderdim
Ben bi de tuhaf bi tipim yalnızken daha rahatım, zorlukları olsa da
Ama benim annem hafta da 1 geliyo en azından, belki bundan kal kal demedim
Selam çek beni sormuşsun giremiyorum fazla 23 şubatta komple bayıltmalı sezeryan oldum 5.5 saat suni sancı çektikten sonra açılma olmadı bende seni merak ediyordum bebekle uğraşıyorum zor oluyo girmek

Valla bu gidişle öyöe olacak .. Süslerin etiketi bile yapılmadı.. Babamız gayet relaks ya

Ben de pazartesi spinal sezeryan olacam .. Bu gece bile uyku tutmuyor o akşam nasıl olurum kimbilir.. Normal doğum yapabilirim, belki sancım gelir ağrım olur suyum gelir ya da Nişan olur filan diyordum .. Ama çatı dar dedi bugün doktor sezeryan olacak .. Kendimİ normsl doğuma adapte etmişim sanırım burdan da öyle güzel normal doğum hikayeleri okuyunca .. Sezeryan olunca sanki kızımı erken alıyorlar benden koparıyorlar gibi hissetmeye başladım ..kilosu 3 kg denildi .. Sanki biraz daha beklese kilo da alırdı sezeryan olduktan sonra .. 4 kg olsa da olurdu .. Kızım normsl başı aşağıda ama sıkıntı annesinde oldu .. İnşallah Hayırlısı böyle olur.. Bebeğimde ben de iyi oluruz..

Şimdi ki dert ettiğimde sütüm hemen gelmezse !! Emziremezsem ve bunun için Mama vermesinler aç kalınca da sarılık oluyorlar ...

Hic bunu dusunup stres yapma
BBendee olurmu olmazmi diye dusunup dururdum ,
Sezeryan ile dogum yaptim
Ve sutum geldi hemen
Gelmiyor diye hemen pes etme sakin sen emzir cektikce gelecektir inan ilk sari sut cok onemli ve onu almasini , gak dese emzir guk dese emzir ,ama sakin pes etme canim

Selam kizlar 41. Haftaya basladik Allahiz izniyle artik daha sıkı kontroldeyiz her guz doktora gitcez biz hazirliklari tamamladik ama oglusun gelesi yok lohusa tacimizda hazir

Eklentiler

• 20150313_105254.webp
    20150313_105254.webp
    30 KB · Görüntüleme: 74
Hic bunu dusunup stres yapma
BBendee olurmu olmazmi diye dusunup dururdum ,
Sezeryan ile dogum yaptim
Ve sutum geldi hemen
Gelmiyor diye hemen pes etme sakin sen emzir cektikce gelecektir inan ilk sari sut cok onemli ve onu almasini , gak dese emzir guk dese emzir ,ama sakin pes etme canim
Inşallah canım ... Dediğin gibi inşallah Sıkıntımız olmaz ..

Kızlar bende 10 martta kuzumu aldım kucağıma çok güzel bi duygu bigün doğum hikayemi paylaşıcam ama zor geçtiği için hepiniz doğum yaptıktan sonra yazıcam şuan tek sıkıntımız göğüs ucum gömülü ve oğlum alamıyo ve ememiyo sütümde henüz çok az slikon göğüs ucuyla yinede gece gündz emziriyorum mamada veriyorum

merhaba millet.... uzun son bir aydır pek giremiyodum buradan :( facedeki guruptan devam ettim. burdan sizinlede paylaşmak istedim. 9.3.2015 te saat gece 01:33 te normal doğumla kuzeyime kavuştum :) korkmama rağmen çok rahat bir doğum oldu .meleklerine kavuşmayı bekleyen herkez tez zamanda sağlıkla kucaklarınıza alın inş. bebişleri:KK46:

Back