Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleme cnm boşver. Sadece süt versen o yetmiş olsa bile ona da bişi söylerler. Maşallah senin oğluşunaartık kimseye mama verdiğimi söylemiyeceğim ben .insanların sakın mama verme demesinden bıktım ya çocuk aç ne yapayım açmı kalsın zaten anne sütü alıyor ama doymuyor tosun oğlum ...
Selam çek beni sormuşsun giremiyorum fazla 23 şubatta komple bayıltmalı sezeryan oldum 5.5 saat suni sancı çektikten sonra açılma olmadı bende seni merak ediyordum bebekle uğraşıyorum zor oluyo girmek20 gün 1 ay 1,5 ay az değil ki kızlar
Çok bile bence
Allah anneleirnizden ablalarınızdan razı olsun, büyük fedakarlık bence.
Onların da evleri sorumlulukları var neticede, babanız dedeniz veya enişteniz faktörü de etkiliyodur bi süreyi
Bilmiyorum benim annem yakın diye belki 4.günde gönderdim
Ben bi de tuhaf bi tipim yalnızken daha rahatım, zorlukları olsa da
Ama benim annem hafta da 1 geliyo en azından, belki bundan kal kal demedim
Normal niye olmadı ? Kaç kg dı bebeğin!?Kızlar yarın doğum yapıyorum Allah'ın izniyle.. Normal olmadı sezeryan planı yaptık. Darısı herkesin başına...
Ben de pazartesi spinal sezeryan olacam .. Bu gece bile uyku tutmuyor o akşam nasıl olurum kimbilir.. Normal doğum yapabilirim, belki sancım gelir ağrım olur suyum gelir ya da Nişan olur filan diyordum .. Ama çatı dar dedi bugün doktor sezeryan olacak .. Kendimİ normsl doğuma adapte etmişim sanırım burdan da öyle güzel normal doğum hikayeleri okuyunca .. Sezeryan olunca sanki kızımı erken alıyorlar benden koparıyorlar gibi hissetmeye başladım ..kilosu 3 kg denildi .. Sanki biraz daha beklese kilo da alırdı sezeryan olduktan sonra .. 4 kg olsa da olurdu .. Kızım normsl başı aşağıda ama sıkıntı annesinde oldu .. İnşallah Hayırlısı böyle olur.. Bebeğimde ben de iyi oluruz..
Şimdi ki dert ettiğimde sütüm hemen gelmezse !! Emziremezsem ve bunun için Mama vermesinler aç kalınca da sarılık oluyorlar ...
Ben bol su içiyorum, hıpp süt arttırıcı içiyorum, birde şekersiz komposto içiyorumSütü az olan anneler çoğaltmak için hazır çaymı alıyorsunuz yoksa özellikle ydiğiniz içtiğiniz bişey varmı?
Inşallah canım ... Dediğin gibi inşallah Sıkıntımız olmaz ..Hic bunu dusunup stres yapma
BBendee olurmu olmazmi diye dusunup dururdum ,
Sezeryan ile dogum yaptim
Ve sutum geldi hemen
Gelmiyor diye hemen pes etme sakin sen emzir cektikce gelecektir inan ilk sari sut cok onemli ve onu almasini , gak dese emzir guk dese emzir ,ama sakin pes etme canim
internette biraz baktım normal yazıyodu.Ya benim de midem cok bulaniyor sanki ilk gunlere dondum lavaboya zor yetisiyorum sabahlari, dedigin canimda her seyi istiyor normal mi ki mide bulantisi son zamanlarda
vallahi ben hurmanın doğumu kolaylaştırdığını bilmiyodum. sevdiğim için bazen günde 10 hurma bile yemişimdir. bende bişey yok hala.Bugün 3 hurma yedim. Hadi hayırlısı. Her gün yine birkaç tane :)
2900kg görünüyor. Pozisyonundan dolayı beklemiyoruz.Normal niye olmadı ? Kaç kg dı bebeğin!?
Pazartesiye gün alan çoğaldı .. Pıtır pıtır dökülcez..Pazartesi ben de sezeryana giriyorum nasip olursa korku had safhada inşallah hayirlisiyla ayaga kalkabilirim