- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
bu akşam kimse yok galiba. dayanamıyorum kaşıntıya. eşime de sinir oluyorum anlamıyo. kaşınıyorum diye kızıyo. cildin kuru sabun kullanma falan diyo. anlatmaya çalıştım ne olabileceğini ama ona göre ben internette okuyup kuruyorum. uzun zamandır böyleyim yeni değil. engel olamıyorum kaşıntımamerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayeneden önce nst ye girdim. sancı çıktı. sonra açıklık var mı diye bakıldı. çok zor değildi bu. sadece 1cm açılma varmış. doktorum daha zaman var dedi.1 hafta sonra tekrar gel dedi. tabi o zaman içinde hangi durumlarda acil gitmem gerektiğini söyledi. sizce doğumun başlaması çok uzun sürermi yoksa bu yakında zamanda olacağının işaretimi.
buarada dayanılmaz kaşıntılarımdan bahsettim. her yerim yara bere içinde dedim. kan ve idrar tahlili verdim. ama maalesef sonuçlar yetişmedi. ben internet üzerinden baktım. karaciğer ile ilgili alt ast değeri normal ama GGT diye bir değer var normali 7-40 arası.benim 57 çıktı. bilen varmı. doktorumla tahlillerle ilgilli pazartesi görüşcem.