• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayeneden önce nst ye girdim. sancı çıktı. sonra açıklık var mı diye bakıldı. çok zor değildi bu. sadece 1cm açılma varmış. doktorum daha zaman var dedi.1 hafta sonra tekrar gel dedi. tabi o zaman içinde hangi durumlarda acil gitmem gerektiğini söyledi. sizce doğumun başlaması çok uzun sürermi yoksa bu yakında zamanda olacağının işaretimi.
buarada dayanılmaz kaşıntılarımdan bahsettim. her yerim yara bere içinde dedim. kan ve idrar tahlili verdim. ama maalesef sonuçlar yetişmedi. ben internet üzerinden baktım. karaciğer ile ilgili alt ast değeri normal ama GGT diye bir değer var normali 7-40 arası.benim 57 çıktı. bilen varmı. doktorumla tahlillerle ilgilli pazartesi görüşcem.
bu akşam kimse yok galiba. dayanamıyorum kaşıntıya. eşime de sinir oluyorum anlamıyo. kaşınıyorum diye kızıyo. cildin kuru sabun kullanma falan diyo. anlatmaya çalıştım ne olabileceğini ama ona göre ben internette okuyup kuruyorum. uzun zamandır böyleyim yeni değil. engel olamıyorum kaşıntıma :(

biberonla veriyorum cnm .kaka yapmaması ya kabızlıktan yada az beslenmesınden.1 çay kaşığı zeytiyagı verebilirsin dr.umuz önerdi.mama veriyorsan içine katarsın
Yaptı kakasini.
Mama vermiyorum birkaç gündür bakalım nasıl olcak.
O zaman sıkıntı olduğunda ağzından versemde olur zeytinyağı. Çok sağol.

bu akşam kimse yok galiba. dayanamıyorum kaşıntıya. eşime de sinir oluyorum anlamıyo. kaşınıyorum diye kızıyo. cildin kuru sabun kullanma falan diyo. anlatmaya çalıştım ne olabileceğini ama ona göre ben internette okuyup kuruyorum. uzun zamandır böyleyim yeni değil. engel olamıyorum kaşıntıma :KK43:
Gecmis olsun. Inşallah bir sey yoktur. Sabret az kaldi. Internetteki her şeyi de okuna. Cok yanlış bilgiler var. Bende gebelik sekeri var. KEndime surekli telkinde bulunuyorum az kaldi sabret diye diye. Sen de sabret. Pzrtsi de gosterirsin sonuçlarını

iyi geceler kizlarr bugun annemlerle bi pazara gidiyim dedim kasilmalarda zor yurudum sanki sıkısmisim gibi baski vardi bide bacaklarim cok sancili annem sancin bacagina vuruyo dedi ayy dogum yaklastikca heyecanim ve korkum artiyo hayirlisiyla kurtuluruz insallah

Ay bende tam tersi cumaya aldım dese doktor tarihi tamam derim hemen .. Sanki benden alıyorlarmış gibi geliyor Bebeğimi..
Kaç kg dı Bebeğin en son ?
En son pzt 3.350 kg dı. Bakalım kaç doğacak ama ben bu hafta çok aldığını düşünmüyorum çünkü iğnemi kestik iğneyi kestikten sonra çok beslenememiştir kuzum. Zaten doktorumuz pzt günü şu an alsak alırız gelişimi tamamlanmış dedi ama iğnenin etkisinin geçmesini beklemek zorundayız senin çok kan kaybetmemen için dedi. Şafak 2 :)

Arkadaşlar benim gibi çok fazla aşırı derecede korkan varmı ya pazartesi gelmesin diyorum artık korkudan spinal anestezi ile doğum yapanlar yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorum :( :(

Gecmis olsun. Inşallah bir sey yoktur. Sabret az kaldi. Internetteki her şeyi de okuna. Cok yanlış bilgiler var. Bende gebelik sekeri var. KEndime surekli telkinde bulunuyorum az kaldi sabret diye diye. Sen de sabret. Pzrtsi de gosterirsin sonuçlarını
son aşamaya gelip son anda bir şey olma ihtimali beni çok korkutuyo. allah sana da bana da hepimize sabır versin. :( ayrıca bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..

arkadaşlar merhaba bende pazartesi günü epidural sezeryan olucam kısmetse normali çok istemiştim ama bebeğimin kilosundan ve başının büyüklüğünden ötürü sezryan olmak zorunda kalıcam.herşeyde vardır bi hayır umarım hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz bol bol da sütümüz olur.

Eve ciktigimiz ilk gün emmesi hic biz de o günle başladık. Her gün az az verdik.
Simdi yine arada veriyorum çok huzursuz olduğunda herhalde AC kalıyor diyorum.

Arada veriyorum.
Aslında vermesem anne sütü ile nasıl kilo alımı bilsen iyi olacak ama.
Ya açsa diyorum.

Ben de hoşnut değilim ama kiyamiyorum.
Tam da emin değilim sütun yetip yetmediğinden. Sadece meme de cok az duruyor az emiyor.
Bence çocuk emdikten sonra hala ağlıyor ise ve başka bir derdi de yoksa açtır ve bence çocuğu aç bırakmak doğru birsey değil belki de iştahlıdir ne bileyim yiyor ise desteklemek gerek.

arkadaşlar merhaba bende pazartesi günü epidural sezeryan olucam kısmetse normali çok istemiştim ama bebeğimin kilosundan ve başının büyüklüğünden ötürü sezryan olmak zorunda kalıcam.herşeyde vardır bi hayır umarım hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz bol bol da sütümüz olur.
Allâh kolaylik versin canım hersey iyi olur insllallah pozitif düşünmek çok önemli.

En son pzt 3.350 kg dı. Bakalım kaç doğacak ama ben bu hafta çok aldığını düşünmüyorum çünkü iğnemi kestik iğneyi kestikten sonra çok beslenememiştir kuzum. Zaten doktorumuz pzt günü şu an alsak alırız gelişimi tamamlanmış dedi ama iğnenin etkisinin geçmesini beklemek zorundayız senin çok kan kaybetmemen için dedi. Şafak 2 :)
Şafak 1. :)))

Benim dogumum
Canım bende kan sulandırıcı iğne +coraspin kullanıyordum ve doğumum acil oldu doktor hastanede 1 gün bekletti sonra ameliyata aldı Cok sukur bir sıkıntı olmadı sana da hayırlı doğumlar diliyorum.

Kızlarrrrr sezeryan olanlar .. Sütü hemen gelmeyip Göğüs pompası alanlar ?? Ne marka aldınız elektrik / manuel ??? Acillllll Yardıma ihtiyacım var .. Sezeryan spinal olacam pazartesi günü .. Sütüm gelmezse diye endişeleniyorum !!

Back