Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38+3 de digum yaptim benBenim ki erken mi alınıyor ya !! 38+ 3 filan olacaz
iyiyim bende bizimde bugun 1,5 aylık oldu cadı.. sukur bı sıkıntı yok.. zorlanmazsın valla ınsan tek basına daha iyi bakıyor.. bazen mola ıstıyorsun ama. :)Iyiym burcu Sağol bebek de ii cok sukur yarin yari kirkimiz cikio cumbur cemaat ogretmn arkdsa gitcz anneler yanmda simdlk zor gelmio ama cumrtsi gitcklr ins cok zorlanmam. Senin nasil gidio ?
Sondayı takarken ve çıkarırken çok acı alıyormu ?
Maşallah ne kadar az kilo almışsın ya ben kendimi çok kötü hissediyorum 20 kilo aldımInşallah sıkıntı olmaz normal gider herşey ikiniz içinde ..kontrol ne zaman ? Şükür bebeğim iyi bende iyim . çok kilo almadım toplam 11 kg filan oldu ödemim şişimde yok ..
Cok geçmiş olsun canım inş iyi olur anneciğinGünaydın kızlar canım çok sıkkın annem gelicekti pazartesi günü dün gece tansiyonu düşmüş bayilmis gece hastanedelermis sesi kötü geliyor bende gelme doğuma dedim yazık eşin laf eder sonra diyor kayinvalideninde gelip bakmasını istemiyorum eninde sonunda gelicek ama offf çok kötü oldu tek temennim annem inşallah pazartesiye kadar toparlanir dua edin kizlar
Sağol canim inşallah iyi olurCok geçmiş olsun canım inş iyi olur anneciğin
biberonla veriyorum cnm .kaka yapmaması ya kabızlıktan yada az beslenmesınden.1 çay kaşığı zeytiyagı verebilirsin dr.umuz önerdi.mama veriyorsan içine katarsınBiberonla mi veriyorsun peki?
O zaman mama kakasini etkilemiyor.
Beslenemeyince kaka da yapamazmis dimi.bugün 4.gün kızım kakasini yapmadı hala.ama beslendigini düşünüyorum ya
bu seferde ne çok sütün var oğlun tombiş diyip nazar değdirirler demiSöyleme cnm boşver. Sadece süt versen o yetmiş olsa bile ona da bişi söylerler. Maşallah senin oğluşuna
Benim de salı günü canım erken değil sezaryen için normal keşke benim de pzt olsaydı 1 gün 1 gündür kızıma kavuşmak için :) sabırsız anne sendromu takılıyom ben :)))Benim ki erken mi alınıyor ya !! 38+ 3 filan olacaz
BENDE 38+3doğurdum cnm erken değilBenim ki erken mi alınıyor ya !! 38+ 3 filan olacaz
Normal demi bu zaman dilimi ?? Sanki erken alınıyor gibi geliyor38+3 de digum yaptim ben
Kaç kg Doğdu ? Ne kadar Demişti ne kadar Doğdu38+3 de digum yaptim ben