• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah canım ... Dediğin gibi inşallah Sıkıntımız olmaz ..
Screenshot_2015-03-13-20-05-33.png Bu cay cok faydali dogumdan sonra bo dene derim

Selam kizlar
Persembe sabahi genel anesteziyle sezeryan dogum yaptim. Ogluma ilk anda asik oldum:) agri kesiciler etkisini kaybettiginde sorumluluk annemde olsa da agri kesicinin ilk yapildigi saatler o dopingle ne yapicagimi sasiriyorum:) hastanede son gecemiz yarin oglen cikiyoruz Allah izin verirse:) sıkıldım zatem artik evimizde olmak istiyorum. Canim doktorum bana sonda takmadi ve hic gerek de kalmadi:) buyuk abdestime ciktigim icin sanirim sabah lavman da yapmicak:) hayirlisiyla karnimdaki banttan da kurtuldum mu 1 haftaya gelsin oglusumla en zevkli zamanlar:) insallah kisa zamanda sutum de gelir kizlar emziriyorum ama yok mecbur mama takviyesi.. Rabbim tum bekleyenlerin de yuzunu bizim gibi guldursun insallah:) annislere bol sutlu gunler, hamisler de bir avazda kurtulsun insallah:))

Iyiym burcu Sağol bebek de ii cok sukur yarin yari kirkimiz cikio cumbur cemaat ogretmn arkdsa gitcz :KK66: anneler yanmda simdlk zor gelmio ama cumrtsi gitcklr ins cok zorlanmam. Senin nasil gidio ?
iyiyim bende bizimde bugun 1,5 aylık oldu cadı.. sukur bı sıkıntı yok.. zorlanmazsın valla ınsan tek basına daha iyi bakıyor.. bazen mola ıstıyorsun ama. :)

Günaydın kızlar canım çok sıkkın annem gelicekti pazartesi günü dün gece tansiyonu düşmüş bayilmis gece hastanedelermis sesi kötü geliyor bende gelme doğuma dedim yazık eşin laf eder sonra diyor kayinvalideninde gelip bakmasını istemiyorum eninde sonunda gelicek ama offf çok kötü oldu tek temennim annem inşallah pazartesiye kadar toparlanir dua edin kizlar

Günaydın kızlar canım çok sıkkın annem gelicekti pazartesi günü dün gece tansiyonu düşmüş bayilmis gece hastanedelermis sesi kötü geliyor bende gelme doğuma dedim yazık eşin laf eder sonra diyor kayinvalideninde gelip bakmasını istemiyorum eninde sonunda gelicek ama offf çok kötü oldu tek temennim annem inşallah pazartesiye kadar toparlanir dua edin kizlar
Cok geçmiş olsun canım inş iyi olur anneciğin

Biberonla mi veriyorsun peki?
O zaman mama kakasini etkilemiyor.
Beslenemeyince kaka da yapamazmis dimi.bugün 4.gün kızım kakasini yapmadı hala.ama beslendigini düşünüyorum ya
biberonla veriyorum cnm .kaka yapmaması ya kabızlıktan yada az beslenmesınden.1 çay kaşığı zeytiyagı verebilirsin dr.umuz önerdi.mama veriyorsan içine katarsın

Back