2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar kızlar.Benim sezeryan tarihim 21 mart olarak belirlendi.Bir haftam kaldı diyelim işte.

bende senden 1 hafta sonra neslihan,28 mart inşallah...tabi benimki normal olacağı için belki beyefendinin keyfi gelmezse daha geç bile gelebilir...spinal mi genel mi olacaksın..kızında nasıl anestezi yapmışlardı,olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam ön bilgi olsun

Biraz yürüsem belim ağrıyor merdiven olayınıda nasıl olcakki evim birinci katta bina içindede in çık olmaz :) benim iş zor yani :) hakkımızda hayırlısı
Ben de bugun yuruyemedim hem hava soğuk hem kalkınca bacaklarimda kasılma vardı kalcam belim fenaydi ama alışverişe çıkınca biseyim kalmadı:)
Bende 1.kat oturuyorum ama 9 kat inip çıktım gecende sonuçta herkes asansör kullanıyor kimseyle karşılaşmadım :) gören de anlar zaten halimi
ama eşime haber veriyorum nolur nolmaz :)
Kendini motive etmek için adimsayar uygulamasi indirip Evin içinde bile ne kadar yürüdüğünü hesaplayabilirsin
yada bol bol hafif ev işi

biz yapıyoruz cnm ilk günden beri başta çok vermek istemedim ama oğluş kaka yapmamaya ve kilo almamaya başlayınca artık daha rahat veriyorum önce emzirip arkasaından mama veriyorum neyseki kilo almaya başladı ve tuvaletinide yapıyor

artık kimseye mama verdiğimi söylemiyeceğim ben .insanların sakın mama verme demesinden bıktım ya çocuk aç ne yapayım açmı kalsın zaten anne sütü alıyor ama doymuyor tosun oğlum ...

Ya benim de midem cok bulaniyor sanki ilk gunlere dondum lavaboya zor yetisiyorum sabahlari, dedigin canimda her seyi istiyor normal mi ki mide bulantisi son zamanlarda

Zaten evde pek oturmuyorum diye yürüyüş yaparken belim ağrıyor ev işi yapmakta işe yarar diyorsan iyi o zaman :) bizim binada öğrenci evi olduğu için eşim merdivenlerde dolanmaya izin vermez büyük ihtimal maalesef fazla kıskanç bide evde çömelip kalkmak gerekiyormuş onuda yapabiliriz

Biberonla mi veriyorsun peki?
O zaman mama kakasini etkilemiyor.
Beslenemeyince kaka da yapamazmis dimi.bugün 4.gün kızım kakasini yapmadı hala.ama beslendigini düşünüyorum ya

H heimweh ben genel anesteziyle oldum sabah 9:30 da ameliyata alindim aksam 5 de kalkip yurudum. Sonra hep yurudum ara ara cok sukur bi sikinti olmadi. Yalniz ameliyathanede soguktan boynum tutulmus benim tek derdim boyun agrisi oldu bir de omuz agrisi. Bilmiyorum bunu yasayan oldu mu ama sezaryene gireceklere en azindan bilgi olsun bilemiyorum onlemi alinabilir mi

fatma teşekkür ederim cevabın icin

Sondayı takarken ve çıkarırken çok acı alıyormu ?

Sagol canim benim allah kolayligini veriyo tabiki icinde ki o guzel annelik hissiyle butun gun uyumasam yine deger yine deger diyorum surekli ilerde okula baslicagi zamanlari dusunuyorum oda cok rahatliyo insani

Hissetmiyosun canim genel olmucaksan rica et uyustuktan sonra taksinlar rahatsiz olurum diye dusunuyosan ama zaten cati kontrolu sondadan kat kat kotu dusun yani icin rahat olsun
Spinal olucam çatı muayenesi yaptırmadım o yüzden bilmiyorum başından beri sezeryan istiyordum çünkü.

Kızlar bugün bende kontrole gittim böle devam ederse sex ertan olcak bende beklemek yerine pazartesi aldrıayım diyorum sezeryan olanlar sonrası cokmu zordu ve ameliyat nasıldı..Bu arada haftam doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…