Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kışiye gore degışıyor bu durum bende hıc agrı yasamadım şukur spinal oldumArkadaslar genel anastezi olun bence dogumdan sonra bel ve bas agrisi yok uyu uyan bitti aksamina kadar karin agrisi cektim zordu ama sonra kendim bebegimi kadirip indirebildim
Kız çocukları genelde erkeklere göre daha az kilo alıyorlarmış doktorunda normal dediyse takma kafana doğumdan sonra alır :)Hayırlı cumalar kızlar biz bugün 39. Haftamıza girdik kızımla dün kontrolüm vardı nst de sancım yok kızım hala yukarda doğum kanalına girmemiş baştan beri normal istiyoruz dr umla ama bu kanala girmeme işi beni biraz tedirgin etti bu iki hafta içinde girer dimi ana babası gibi sabırsız olmıcak bu kız anladık :) bide geçen hafta kilosu 2840 dı şimdi 2880 olmuş dr kalp atışı normal sorun yok annesi gibi minyon olacak dedi acaba neden kilo almadı
Kız çocukları genelde erkeklere göre daha az kilo alıyorlarmış doktorunda normal dediyse takma kafana doğumdan sonra alır :)[/QUOTE
Aslında normal istediğim için az kilo avantaj ben kafama takmıyorumda 40 gr da çok az dimi :) gerçi bende geçen h af ta mide bulantısı çektim iştahım yoktu oda bana uydu galiba :)
haftalık kilo kontrolüne ,ağırdı , pazartesi gidicez bakalım ne diyecek... Yetmiyorsa mama takviyesi
Kız çocukları genelde erkeklere göre daha az kilo alıyorlarmış doktorunda normal dediyse takma kafana doğumdan sonra alır :)
Azalma var canım Dr a sordum 4 kiloyu geçti çok normal içer de at kosturmasini bekleme dedi günde 10 kere hareket etmesi yeterli dedi takip ediyoruz bakalım bana da suni sancı yolları gözükuyar heralde hakkımızda hayırlısı :)Bebeğin hareketleri nasıldı? AzAlma hissedîyormusun hiç
Ben 6 saat sonra kalktim canim sanki karninin icinde ki hersey yukari cikmista ayaga kalkinca yerine oturuyormus yavastan gibi hissediyosun, annem kizimi alip kapiya goturuyordu kizini gormek istiyosan buraya gelde gor diye diye yurudum kosucaktim hattaKızlar sezeryan sonrası yataktan kalkıp yürüyüş yapmanız kaç saatte oldu ?
anestezi sonrası ne kadar bol su içilirse baş ağrısı o kadar az olurmuş o yüzden içirmişlerdir anestezi teknikeri bir arkadaşım söylemiştiBen uc saatte yuruyus yaptım canım ama bana hemen su içirmeye başladılar neden bılmem, odaya geldım yarım saat sonra yudum yudum su iç bekle mıden bulanmıyorsa daha fazla iç dedıler. Hıc duymamıştım boyle bışey ilk sezeryanda susuZluktan dudagım kurumuştu bu sefer mukembel oldu su içince uyuşukluk agrıda az oldu cabuk toparladım. Doktorlarınıza bı sorun ıstersenız
Canım doktora gittin mi hareket hissetmediğini yazmışsın bence hiç vakit kaybetmeden eğer hala hissetmiyorsan doktora git derimDünkü kontrolümde nst de doğum sancılsrım çıktı, doktor açılmayı görmek için muayene yaptı, 2 cm kadar açılma varmış. Eve yolladı, sancılar sıklaştırsa hastaneye gelmemi söyledi. Bu arada dün aksamdan bu yana bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum ( korkuyorum bebeğe bişey olmasından.
Son dönemde kilo alımı yavaşlıyor hatta duruyor sanırım benim bebis hep bir iki hafta önden gidiyordu ama son haftalarda 100gr anca alıyor bide USG yanılma payı var tabikiHayırlı cumalar kızlar biz bugün 39. Haftamıza girdik kızımla dün kontrolüm vardı nst de sancım yok kızım hala yukarda doğum kanalına girmemiş baştan beri normal istiyoruz dr umla ama bu kanala girmeme işi beni biraz tedirgin etti bu iki hafta içinde girer dimi ana babası gibi sabırsız olmıcak bu kız anladık :) bide geçen hafta kilosu 2840 dı şimdi 2880 olmuş dr kalp atışı normal sorun yok annesi gibi minyon olacak dedi acaba neden kilo almadı
Son dönemde kilo alımı yavaşlıyor hatta duruyor sanırım benim bebis hep bir iki hafta önden gidiyordu ama son haftalarda 100gr anca alıyor bide USG yanılma payı var tabiki
kanala girmesi için bol bol yürüyüş ve merdiven inip çıkma öneriliyor
düzenli yapamasam da deniyorum
dr.una söyle ayrıntılı yazsın bazı dr.lar yazmıyormuş galiba.izninin ne zaman biteceği tarihi belirtsinler.(gerçi sen dönemi kapatırsın heralde.)3 nüsha da doğum belgesi veriliyor birini nüfusa birini işyerine vericeksin(eğer bebek senin üstüne olacak ve doğum parasını sen alacaksan) birinide eşin doğum izni kullanacaksa eşin işyerine verecek.eğer bebek eşinin üstüne olacaksa eşin belgeyi kendi iş yerine verir.ozaman sende okulundan bir belge alıcaksın doğum parasını almayacagına dair o belgeyide eşin kendi okuluna verecek.Slm kızlar Nerelerdesiniz bugün hiç sayfalar ilerlememis.haftaya bu saatlerde ikinci çocuğumu dünyaya getiricem allah izin verirse.heyecan dorukta.bakalım bizi nasıl günler bekliyor.karı koca öğretmen arkadaşlar doğumdan sonra ne yapıyoruz evrakları hangi okula göndericez bunun belli bir süresi var mı hiç bişey hatırlamıyorum birincide nasıl yaptık diye
kerem miydi cnm oğlunun adı umarım yanlış yazmadım listeyeSelam kizlar 2 mart 12.45de oglumu kucagima aldim darisi dogum yapmayanlara