- 13 Ekim 2014
- 24
- 28
- 13
- 33
Ayy çok güzel geçmiş inşallah benimkide öyle olur peki bacağınızdaki uyuşukluk sizi rahatsız ediyormu sonuçta oynatamıyorsun falan sinir bozucu olur şimdi.Merhaba canim.ben dogum yapali 28 gun oldu. Iyiki de spinal olmusum.ilki genel anesteziydi. Ilkinde uyanir uyanmaz agridan olecegim sanmistim.muthis agrilarim vardi. Bnm dogum cok guzel gecti. Ameliyathanedekilerle bol bol sohbet ettik. Ben aslinda genel istemistim.ne gerek var bebegin narkoz yesin dediler.doktorum ve anestezi uzmanim cok iyiydi.beni ikna ettiler. Bakin uyusmadan kesmeyin dedim beni :)) igneyi belimden yaptilat.bi karincalanma oldu.yatirdilar. hissediyorum dedim.iyi ozaman oynat bakalim dediler ayagini. Oynatmak mumkunmu uyusmusum meger:))) beni kestiklerini bnde tepedeki lambadan anladim.diger turlu anlayamazdim. Dokunuslarini bile hissetmedim.cok rahatti.Allah razi olsun onlardan..bebegi iyi silin kanli korkarim dedim.tamam iyi silicez oyle gostercez dediler.silip getirdiler.cok tatliydi....gule oynaya dogum bu olsa gerek.ve 1 saatten az surede uyusuklugum gecti hmn agri kesici yaptilar.agrilarim cok olmadi..iste boyle bizim hikayemizde
Erken sayılmaz normal 38. Hafta ile 38+6 uygun oluyor sezeryan için bende pazartesi günü Olacağım benimkide 38+6 olmuş olacak Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize sağlıkla kucağıma alırız inşallah.KIzlarrrr şimdi doktordan geldim .. 3,050 gr olmuş kızım .. 37+5 olduk veeee çatı muayenesi olduk .. Normal doğum için kemik yapım uygun değilmiş sezeryana karar kılındı.. Pazartesi günü spinal sezeryan olacam .. Bunları böyle yazıyorum ama şok içindeyim aslında ... Normal doğum istiyordum ama çatı muayenesinde bile biraz zorlanmadım değil.. 38+2 olacaz pazartesi .. Erken mi dicem ama genelde sezeryanı bu zamana veriyorlar değil mi ! Bi acayip durumdayım
Pazartesi'ni bekliyoruz :)Kaç kişi kaldik dogurmayan?
cnm az kalmis bebisi kucagina almana uzme kendini kilosuda cok iyiymisBen de pazartesi spinal sezeryan olacam .. Bu gece bile uyku tutmuyor o akşam nasıl olurum kimbilir.. Normal doğum yapabilirim, belki sancım gelir ağrım olur suyum gelir ya da Nişan olur filan diyordum .. Ama çatı dar dedi bugün doktor sezeryan olacak .. Kendimİ normsl doğuma adapte etmişim sanırım burdan da öyle güzel normal doğum hikayeleri okuyunca .. Sezeryan olunca sanki kızımı erken alıyorlar benden koparıyorlar gibi hissetmeye başladım ..kilosu 3 kg denildi .. Sanki biraz daha beklese kilo da alırdı sezeryan olduktan sonra .. 4 kg olsa da olurdu .. Kızım normsl başı aşağıda ama sıkıntı annesinde oldu .. İnşallah Hayırlısı böyle olur.. Bebeğimde ben de iyi oluruz..
Şimdi ki dert ettiğimde sütüm hemen gelmezse !! Emziremezsem ve bunun için Mama vermesinler aç kalınca da sarılık oluyorlar ...
Senin ki neden sezeryan ? Ikinci bebek mi ? Ya da başka neden mi varErken sayılmaz normal 38. Hafta ile 38+6 uygun oluyor sezeryan için bende pazartesi günü Olacağım benimkide 38+6 olmuş olacak Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize sağlıkla kucağıma alırız inşallah.
cnm az kalmis bebisi kucagina almana uzme kendini kilosuda cok iyiymisbenimde cati muayenem yapilmadi daha o yuzden durumumu bilmiyorum bendede sorun bobrek buyumesi devam ederse bu hafta 40. haftayi beklemeyiz dedi dr. bebisler saglikli dogsunda nasil olsa iyilesiriz insallah
günaydınlaarr
pzt doğum yapacaklar arttı bakıyorum :)
Ben düşünmüyorum hiç yaa bünyem kabul etmiyr daha heralde doğum fikrini
doktora spinal mi epidural mi demehği unuttum
saatimizi bile bugün arayıp söylücek :)
Süt ağrı sızı konusunu aslında heep aklımda ama
Sanırım bizimkiler yüzünden. Herkesin yüzü düşük bizim evde doğum yaklaştıkça lorku saldı milleti ben rahatlatmaua çalışıyorm
Canım sutun varsa mama verme bence emmıyorsa sagda verdun spinal sezeryana oglumu aldim kucagima cok sukur .onda ciktim ameliyattan iki bucuk gibi ilk yuruyusu yaptim kisacik tabi..ucte sondayi cikardilar ondan sonrada tuvalete kadar uc dort saatte bir gittim.geceye kadar bisey anlamadim gece yanmalar basladi gaz sancisi basladi agri kesici igne yapilinca hafifledi oda sukur.malesef oglus emmiyor mama yiyor.parmagi badiyi emiyo memeyi emmiyotabi pesetmiyorum ara ara deniyoz ama tik yok
Canım bebegı gorunce acı agrı gormuyo gozun ben emzırecem dıye kac kez kolumdakı damar yolunu koparttımAynen canım ben de sanki hala doğum fikrine alışamadım.. Emzirememekten , acım ağrım çok olursa bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum ..
Bu bi kaç gün içinde süt gelmesi için yapılacak bişi var , yeme içme vs gibi ??
Ben uc saatte yuruyus yaptım canım ama bana hemen su içirmeye başladılar neden bılmem, odaya geldım yarım saat sonra yudum yudum su iç bekle mıden bulanmıyorsa daha fazla iç dedıler. Hıc duymamıştım boyle bışey ilk sezeryanda susuZluktan dudagım kurumuştu bu sefer mukembel oldu su içince uyuşukluk agrıda az oldu cabuk toparladım. Doktorlarınıza bı sorun ıstersenızKızlar sezeryan sonrası yataktan kalkıp yürüyüş yapmanız kaç saatte oldu ?
Canım bebegı gorunce acı agrı gormuyo gozun ben emzırecem dıye kac kez kolumdakı damar yolunu koparttım
Benim kızım sarılık geçirdi meğer sütum yetmiyormuş bende hala her meme den sonra mama ile destekliyorum yoksa doymuyor 10 dk sonra ağlıyorBekleyen arkadaşlar Allah sağ salım kavustursun inşallah.
Beklemek de zor ben iyice yorulmuş ve sıkılmıştım son zamanlar.
Bebis gelince de tatlı yorgunluklar oluyor.
Lohusa psikolojisi ayrı bir durum tabi.
Emziren anneler mama takviyesi yapan var mi?
Gözün aydın canımdun spinal sezeryana oglumu aldim kucagima cok sukur .onda ciktim ameliyattan iki bucuk gibi ilk yuruyusu yaptim kisacik tabi..ucte sondayi cikardilar ondan sonrada tuvalete kadar uc dort saatte bir gittim.geceye kadar bisey anlamadim gece yanmalar basladi gaz sancisi basladi agri kesici igne yapilinca hafifledi oda sukur.malesef oglus emmiyor mama yiyor.parmagi badiyi emiyo memeyi emmiyotabi pesetmiyorum ara ara deniyoz ama tik yok
Eve ciktigimiz ilk gün emmesi hic biz de o günle başladık. Her gün az az verdik.Ben yapiyorum canim aksamdan sonra yetismiyor sutum 30 cc lik veriyorum gece Rahat uyumasi icin
Arada veriyorum.Bn vermiyrm cnm sen naptin ?
Ben de hoşnut değilim ama kiyamiyorum.Benim kızım sarılık geçirdi meğer sütum yetmiyormuş bende hala her meme den sonra mama ile destekliyorum yoksa doymuyor 10 dk sonra ağlıyorbu durumdan hoşnut değilim ama ne yapayım aç bırakmam kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?